چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

پاستا


پاستا
● مواد لازم :
▪ سیب زمینی= ۲۵۰ گرم
▪ کره= ۲ قاشق سوپخوری
▪ سیر =۲ عدد
▪ گوشت گوسفند= ۱۰۰ گرم
▪ قارچ= ۱۰۰ گرم
▪ جعفری ساطوری شده= ۱ قاشق سوپخوری
▪ ماهی کولی= ۴ عدد
▪ زیتون سبز= ۱۲ عدد
▪ پیاز داغ عسلی= ۴۰۰ گرم
▪ روغن زیتون= ۲ قاشق سوپخوری
▪ پنیر پیتزا= ۱ قاشق سوپخوری
● طرز تهیه :
پیازها را خرد کرده و در مقداری کره سرخ نمائید سپس سیرها را خرد کرده با مقداری قیمه گوشت گوسفند و ۱۰۰ گرم قارچ خرد شده و قدری جعفری ساطوری شده و چهار قطعه ماهی کولی و ۱۲ عدد زیتون بی هسته مخلوطش کنیدآنگاه در ظرف جداگانه ۴۰۰ گرم اسپاگتی پخته شده را با روغن زیتون مخلوط کرده آنرا هم بزنید و مخلوط فوق تاذکر را رویش بریزیدمطابق معمول چند قاشق پنیر رنده شده رویش بریزید و گرم گرم میل کنید
منبع : زنده رود