چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

سوپ پیاز


سوپ پیاز
● مواد لا زم:
▪ کره ۲ قطعه
▪ پیاز ۳ عدد
▪ آرد ۱۰۰ گرم
▪ آب ۳ پیمانه
▪ نمک و فلفل زرد چوبه ۱ قاشق
▪ آب
▪ دو عدد لیمو
▪ شکر ۲ قاشق
▪ نعناع خشک ۱ قاشق
▪ دارچین نصف قاشق
▪ تخم مرغ ۲ عدد
▪ سبزیجات تازه برای تزیین (پیازچه – جعفری- نعناع- ریحان- گشنیز)
● طرز تهیه:
کره را درون ظرفی می ریزیم و روی گاز می گذاریم تا آب شود بعد پیاز را خرد کرده و درون کره ها می ریزیم و سرخ می کنیم تا طلا یی شوند. آرد را به پیازها اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم و می گذاریم برای چند ثانیه بجوشد. درون مواد مقداری آب می ریزیم و می گذاریم با حرارت متوسط برای نیم ساعت بجوشد. آب لیمو و شکر را نیز اضافه می کنیم و می گذاریم برای ۱۰ دقیقه با حرارت آرام بپزد. سپس دارچین و نعناع را درون سوپ می ریزیم و سوپ را از روی آتش بر می داریم . تخم مرغها را به سوپ اضافه می کنیم . این سوپ به همراه نان و سبزیجات تازه سرو می شود.
منبع : آشپزباشی