یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
میگو با سس پرتقال
● مواد لازم:
▪ پرتقال: یک عدد
▪ سس سویا: ۲ قاشق چایخوری
▪ عسل: ۲ قاشق چایخوری
▪ سرکه سفید: ۲ قاشق چایخوری
▪ ادویه (زیره، تخم گشنیز، فلفل قرمز، زنجبیل، فلفل): یک قاشق چایخوری
▪ میگو: ۷۰۰ گرم
▪ پیازچه برای تزئین: به میزان دلخواه.
● طرز تهیه:
با یک پوست کن یا چاقوی تیز پوست یک پرتقال را با دقت بگیرید؛ توجه کنید قسمت سفید پرتقال را جدا نکنید. سپس به صورت خلالهای باریک برش دهید و آب پرتقال را بگیرید و کنار بگذارید و در یک قابلمه آب در حال جوش به مدت ۲ دقیقه خلال پرتقال را بجوشانید و سپس با آب سرد آبکش کنید. در یک ماهیتابه آب پرتقال و سرکه و عسل و سس سویا و ادویهها و خلال پرتقالها را به مدت دو تا سه دقیقه بجوشانید (با حرارت کم) سپس بگذارید خنک شود. میگوها را پس از خنک شدن به مدت یک ساعت داخل سس به دست آمده بگذارید تا مزهدار شود. روغن را در یک ماهیتابه گرم کرده و میگوها را پس از خارج کردن از سس سرخ و با پیازچه سرو کنید. برای پرهیز از سفت شدن میگوها باید آنها را سریع سرخ کرد و هنگامی که رنگشان سرخ شد و تاب برداشتند آنها را از روی حرارت بردارید.
منبع : روزنامه تهران امروز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی مجلس دولت رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران رئیسی گشت ارشاد پاکستان امام خمینی
تهران پلیس شهرداری تهران قتل هواشناسی وزارت بهداشت سیل کنکور پایتخت زنان سازمان سنجش آتش سوزی
خودرو قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو دلار قیمت طلا بانک مرکزی سایپا تورم ارز مسکن ایران خودرو
سریال سینمای ایران سینما تلویزیون کیومرث پوراحمد قرآن کریم موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری فیلم کتاب تئاتر
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال جام حذفی بازی آلومینیوم اراک فوتسال تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول سپاهان
هوش مصنوعی تبلیغات چری سرطان ناسا بنیاد ملی نخبگان گوگل سامسونگ فناوری اپل آیفون ربات
روانشناسی کاهش وزن بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل