دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا


اصول تکنولوژی نگهداری مواد غذایی


اصول تکنولوژی نگهداری مواد غذایی
نویسنده : فاطمی - سیدحسن
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۱/۱۵
رده دیویی : ۶۴۱.۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۶۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۴۰۱/ف۲ف‌لا۶
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۲۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۲۵-۱۳۸-۱

در فصل اول کتاب عوامل موثر در فساد مواد غذایی بررسی می شود و در فصل های بعدی شیوه های نگهداری مواد غذایی _ با این عناوین _ تشریح می گردد: 'نگهداری مواد غذایی تازه', 'آنزیم زدایی', 'انجماد', 'عقیم کردن حرارتی', 'غلیظ کردن', 'خشک کردن', 'خشک کردن انجمادی', 'تخمیر', 'عمل آوری و شور کردن', 'نگهداری شیمیایی مواد غذایی', 'تابش دهی' و 'تکنولوژی های جدیدتر'.