یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا


روش صنعتی تولید لواشک و آلوچه فرآوری شده: تمرهندی، قره‌قروت


تاریخ نشر : ۸۵۰۱۲۳
تیراژ : ۱۲۰۰
تعداد صفحه : ۱۳۲
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۹۹۰۰-۰۳-۹
شماره کنگره : ۸۵۱۲۳۰۴۸
رده دیویی : ۶۶۴.۵۸
محل نشر : تهران
جلد : شومیز
قطع : وزیری
زبان کتاب : فارسی
نوع اثر : تالیف
نویسنده : مقصودی - شهرام

'در فصل نخست، مواد اولیه تولید لواشک و آلوچه به ویژه میوه‌ها، اسیدهای آلی، نمک، شیرین‌کننده‌ها، قره‌قروت و غیره شرح داده شده است. رنگ، عطر، طعم و تا حدی ارزش‌ غذایی لواشک و آلوچه فراوری شده در رابطه با چگونگی واکنش‌های قهوه‌ای شدن در طی فرایند این محصولات مباحث فصل دوم است. فصل سوم حاوی اطلاعاتی درباره‌ی روش تولید و ویژگی‌های تمرهندی و عصاره آن است. اصول آماده‌سازی مواد اولیه شامل شست و شو، جداسازی، خرد کردن و اصول فرآورش این محصولات در فصل چهارم بیان شده است. فرایند تولید لواشک و آلوچه فراوری شده به همراه ویژگی‌ها و بررسی کیفیت محصولات تولیدی کشور در فصل پنجم و روش‌های آزمون فرآورده‌های فوق شامل آزمایش‌های رطوبت، خاکستر کل، خاکستر نامحلول در اسید PH، اسیدیته کل، نمک، باقیمانده‌ی دود گوگرد و غیره در فصل ششم توضیح داده شده است؟'.