جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
تارت شکلات با بستنی نسکافه
نوع مقدار
نسکافه برای تهیه بستنی نسکافه ۴/۱ کاپ
بستنی وانیلی برای تهیه بستنی نسکافه ۱ لیتر
پودر کاکائو جهت تهیه خمیر تارت ۱ قاشق سوپ خوری
کره ذوب شده جهت تهیه خمیر تارت ۳۰ گرم
شکلات با کیفیت خوب جهت تهیه خمیر تارت ۴۰ گرم
زرده تخم مرغ برای داخل تارت ۳ عدد
مغز گردو جهت تهیه خمیر تارت ۱۰۰ گرم
بیسکویت شکلاتی تیره جهت تهیه خمیر تارت ۱۰۰ گرم
شکلات برای داخل تارت ۲۰۰ گرم
کره برای داخل تارت ۳۰ گرم
خامه مایع برای داخل تارت ۱۲۵ میلی لیتر
شکر قهوه ای جهت تهیه خمیر تارت ۱ قاشق سوپ خوری
خامه زده شده برای داخل تارت ۲۵۰ میلی لیتر
ابتدا بستنی نرم شده را با نسکافه که در یک قاشق سوپ خوری آب جوش حل کرده ایم مخلوط می کنیم و داخل قیف های مخصوص شیرینی پر کرده و داخل فریزر می گذاریم. برای ساختن خمیر تارت تمام مواد را که شکلات و کره آب شده هستند داخل مخلوط کن ریخته و آنقدر می زنیم تا خمیری و چسبنده نشود بعد قالب تارت ۲۳ سانتی متری کم عمق را چرب کرده و مواد بالا را داخلش ریخته با دست پرس کرده و داخل فریزر می گذاریم تا ببندد. برای ساختن مواد داخل تارت ، شکلات و کره و خامه را مخلوط کرده داخل کاسه می ریزیم و قدری که سرد شد با خامه زده شده به آرامی مخلوط کرده و داخل قالب آماده شده می ریزیم و داخل یخچال یا فریزر می گذاریم تا سفت شده و ببندد. بعد از آماده شده تارت با بستنی مخلوط شکل بالا تزئین می کنیم.
نسکافه برای تهیه بستنی نسکافه ۴/۱ کاپ
بستنی وانیلی برای تهیه بستنی نسکافه ۱ لیتر
پودر کاکائو جهت تهیه خمیر تارت ۱ قاشق سوپ خوری
کره ذوب شده جهت تهیه خمیر تارت ۳۰ گرم
شکلات با کیفیت خوب جهت تهیه خمیر تارت ۴۰ گرم
زرده تخم مرغ برای داخل تارت ۳ عدد
مغز گردو جهت تهیه خمیر تارت ۱۰۰ گرم
بیسکویت شکلاتی تیره جهت تهیه خمیر تارت ۱۰۰ گرم
شکلات برای داخل تارت ۲۰۰ گرم
کره برای داخل تارت ۳۰ گرم
خامه مایع برای داخل تارت ۱۲۵ میلی لیتر
شکر قهوه ای جهت تهیه خمیر تارت ۱ قاشق سوپ خوری
خامه زده شده برای داخل تارت ۲۵۰ میلی لیتر
ابتدا بستنی نرم شده را با نسکافه که در یک قاشق سوپ خوری آب جوش حل کرده ایم مخلوط می کنیم و داخل قیف های مخصوص شیرینی پر کرده و داخل فریزر می گذاریم. برای ساختن خمیر تارت تمام مواد را که شکلات و کره آب شده هستند داخل مخلوط کن ریخته و آنقدر می زنیم تا خمیری و چسبنده نشود بعد قالب تارت ۲۳ سانتی متری کم عمق را چرب کرده و مواد بالا را داخلش ریخته با دست پرس کرده و داخل فریزر می گذاریم تا ببندد. برای ساختن مواد داخل تارت ، شکلات و کره و خامه را مخلوط کرده داخل کاسه می ریزیم و قدری که سرد شد با خامه زده شده به آرامی مخلوط کرده و داخل قالب آماده شده می ریزیم و داخل یخچال یا فریزر می گذاریم تا سفت شده و ببندد. بعد از آماده شده تارت با بستنی مخلوط شکل بالا تزئین می کنیم.
منبع : شبکه جهانی جام جم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
هلال احمر یسنا آتش سوزی قوه قضاییه پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
حقوق بازنشستگان بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران تورم
سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه فلسطین حماس اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن
استقلال فوتبال علی خطیر پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه