چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
شیرینی توت فرنگی به شکل ماهی
مواد لازم
توت فرنگی ۵۰۰ گرم، لیمو ترش ۱ عدد، یك عدد تخممرغ كامل + یك عدد زرده تخممرغ، آرد ۲۵۰ گرم، كره نرمشده ۱۵۰ گرم، شكر ۱۲۵ گرم، بكینگ پودر نصف قاشق چایخوری، ژله توتفرنگی ۱۰۰ گرم، وانیل ۱۴ قاشقچایخوری، روغن ۲ قاشق سوپخوری، نقل سفید، كمی نمك
طرز تهیه
پوست لیمو را به نرمی رنده كرده و بهمراه آرد در ظرفی بریزید. وانیل، شكر، نمك و بكینگپودر را با هممخلوط كرده و به ظرف مورد نظر اضافه كنید. وسط مواد را كمی گود كنید، كره را چند قسمت كرده و دروسط آنها قرار دهید و سپس آنها را با نوك انگشتان خود آرام ورز داده تا خمیر مواد كاملا با هم مخلوط شوندپس از آن تخممرغ و زرده تخممرغ را اضافه نمائید و ورز داده تا خمیر به دستتان نچسبد. سپس آنها را بمدتیكساعت درون كیسهای در یخچال قرار دهید. فر را از قبل تا دمای ۲۱۰۰C گرم كنید. روی میز را آرد پاشیدهخمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر باز نمائید. سپس خمیر را با چاقو یا خمیربر به صورت ۶ عدد ماهی برشدهید. خمیر را در سینی چرب شده قرار دهید و آنها را بمدت ۱۲ دقیقه در فر بگذارید. توسط گریل سطح رویخمیرها را هم برشته كنید و بگذارید كاملا سرد شود. سپس ژلهای را كه كمی خود را گرفته و از حالت مایعكامل درآمده روی ماهیها بمالید. توت فرنگیها را از طول برش داده بر روی ماهیها قرار دهید و باقیماندهژله را روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژلهها بسته شود سپس با نقل سفید روی آن را تزئین نمائید.
توت فرنگی ۵۰۰ گرم، لیمو ترش ۱ عدد، یك عدد تخممرغ كامل + یك عدد زرده تخممرغ، آرد ۲۵۰ گرم، كره نرمشده ۱۵۰ گرم، شكر ۱۲۵ گرم، بكینگ پودر نصف قاشق چایخوری، ژله توتفرنگی ۱۰۰ گرم، وانیل ۱۴ قاشقچایخوری، روغن ۲ قاشق سوپخوری، نقل سفید، كمی نمك
طرز تهیه
پوست لیمو را به نرمی رنده كرده و بهمراه آرد در ظرفی بریزید. وانیل، شكر، نمك و بكینگپودر را با هممخلوط كرده و به ظرف مورد نظر اضافه كنید. وسط مواد را كمی گود كنید، كره را چند قسمت كرده و دروسط آنها قرار دهید و سپس آنها را با نوك انگشتان خود آرام ورز داده تا خمیر مواد كاملا با هم مخلوط شوندپس از آن تخممرغ و زرده تخممرغ را اضافه نمائید و ورز داده تا خمیر به دستتان نچسبد. سپس آنها را بمدتیكساعت درون كیسهای در یخچال قرار دهید. فر را از قبل تا دمای ۲۱۰۰C گرم كنید. روی میز را آرد پاشیدهخمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر باز نمائید. سپس خمیر را با چاقو یا خمیربر به صورت ۶ عدد ماهی برشدهید. خمیر را در سینی چرب شده قرار دهید و آنها را بمدت ۱۲ دقیقه در فر بگذارید. توسط گریل سطح رویخمیرها را هم برشته كنید و بگذارید كاملا سرد شود. سپس ژلهای را كه كمی خود را گرفته و از حالت مایعكامل درآمده روی ماهیها بمالید. توت فرنگیها را از طول برش داده بر روی ماهیها قرار دهید و باقیماندهژله را روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژلهها بسته شود سپس با نقل سفید روی آن را تزئین نمائید.
منبع : پایگاه رسمی انتشارات سوره مهر
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران معلمان رهبر انقلاب نیکا شاکرمی دولت مجلس شورای اسلامی مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم حجاب شورای نگهبان
معلم تهران شهرداری تهران هواشناسی سیل آموزش و پرورش قوه قضاییه پلیس فضای مجازی سلامت دستگیری سازمان هواشناسی
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار حقوق بازنشستگان بانک مرکزی چین ایران خودرو سایپا قیمت طلا بازار خودرو تورم
مسعود اسکویی تلویزیون رادیو سریال سینما دفاع مقدس سینمای ایران فیلم موسیقی تئاتر نون خ رسانه ملی
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه عربستان اوکراین نتانیاهو
استقلال فوتبال پرسپولیس رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تیم ملی فوتسال ایران فوتسال
وزیر ارتباطات تبلیغات اپل پهپاد نخبگان گوگل آیفون ناسا
کبد چرب دیابت کاهش وزن بیماری قلبی مسمومیت داروخانه بیماری خواب طول عمر سلامت روان