یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
دسر گلابی و انار
● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ سه عدد گلابی پوست کنده و خردشده
▪ یک عدد انار (دانه شده)
▪ یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه
▪ دو قاشق غذاخوری شکر
▪ ربع قاشق چایخوری پودر جوز هندی
▪ نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
▪ دو قاشق غذاخوری بادام خرد شده (به دلخواه)
▪ چهار برگ نعنا برای تزئین (به دلخواه)
▪ زمان لازم: ۱۰ دقیقه
● طرز تهیه
انار و گلابی را در ظرفی ریخته و آب لیمو را روی آن بریزید. در یک ظرف کوچک شکر، جوز هندی و دارچین را با هم مخلوط کرده و روی میوه ها بریزید. در ظرف را گذاشته و آن را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس آن را در ظرفی ریخته و با بادام و نعنا تزئین کنید.
[فرشته علیزاده]
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب دولت مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس جمهوری اسلامی ایران رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی پاکستان امام خمینی سیدابراهیم رئیسی
پلیس تهران وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران هواشناسی سیل کنکور فضای مجازی پایتخت زنان آتش سوزی
خودرو دلار بازار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن تورم ایران خودرو قیمت
سریال تلویزیون یمن سینمای ایران سینما کیومرث پوراحمد موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه اوکراین حماس ترکیه ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا سامسونگ فناوری اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل