شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا


راهنمای کاربردی تغذیه برای بیماران مبتلا به دیابت


راهنمای کاربردی تغذیه برای بیماران مبتلا به دیابت
نویسنده : انجمن‌دیابت‌آمریکا -
مترجم : مظفری‌خسروی - حسنعباس‌گودرزی - نعمت‌الله
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۲/۱۸
رده دیویی : ۶۴۱.۵۶۳۱۴
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۵۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۹۸۱-۱۵-۱

جزوه حاضر ترجمه بخشی از کتاب 'راهنمای کلی انجمن دیابت ایالات متحده آمریکا' است که در بخش نخست آن مواد غذایی حاوی کربوهیدرات, پروتئین, چربی, ویتامین, مواد معدنی و نمک معرفی شده و در بخش دوم رژیم‌ها و برنامه‌های غذایی مختص بیماران دیابتی به طبع رسیده است .


همچنین مشاهده کنید