پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

آش انـار


آش انـار
● مـواد لازم:
▪ سبزی آش :: یک کیلو
▪ گوشت چرخ کرده :: ۲۰۰گرم
▪ لپه :: یک و نیم پیمانه
▪ بلغور :: یک و نیم قاشق
▪ رب انار :: یک و نیم قاشق
▪ برنج :: یک و نیم پیمانه
▪ باقالای مازندرانی :: ۱۰۰گرم
▪ پیاز :: یک کیلو
▪ نعناع :: سه قاشق
▪ آب انار :: یک لیوان
▪ نمک فلفل زرچوبه :: به میزان دلخواه
● طرز تهیه :
بلغور لپه و برنج را با هم پخته و سپس سبزی را به آن می افزاییم و پس از افزودن نمک و زردچوبه و فلفل می گذاریم تا خوب پخته شوند . سپس باقالا و نصف پیاز داغ و نعناع داغ را به آن می افزاییم بعد از پخته شدن باقالاها رب انار و آب انار را نیز به آش افزوده می گذاریم تا آش خوب جا بیفتد . در انتها گوشت را که به صورت کفته ریزه سرخ کرده ایم به آش اضافه می کنیم با باقی مانده پیاز داغ و نعناع داغ آش را تزیین کرده و نوش جان کنید .
منبع : iran۴me