پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

سوپ ترشک


ترشک  :  ۲۰۰ گرم
کره  :  ۷۵ گرم
شیر هموژنیزه  :  ۲ فنجان
آرد سفید  :  ۱ قاشق سوپخوری
آب  :  ۱.۵ لیتر
تخم مرغ  :  ۲ عدد


ترشک را خرد کرده با کره مخلوط نموده بگذارید ۲۰ دقیقه بپزد. آنگاه روی آن آرد بپاشید و هم بزنید تا سرخ بشود. سپس آب و نمک و یک حبه قند ریخته در دیگ را بگذارید، پس از ربع ساعت تخم مرغ را با شیر بزنید و در سوپ بریزید.آنگاه مقداری ورمیشل و یا ماکارونی ریخته، بگذارید بیست دقیقه دیگر بجوشد.