چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
تـــــوت
●مــــواد لازم :
▪بادام پوست گرفته چرخ كرده :: نیم كیلو
▪خاكه قند :: نیم كیلو
▪گلاب :: تقریبا یك استكان
●طــــرز تهیه :
بادام و خاكه قند رامخلوط می كنیم گلاب را كم كم داخل بادام و قند می ریزیم بهم می زنیم تا مایه خمیر شود ولی زیاد شل نشود كافی است كه خمیر چسبندگی پیدا كند و موقع فرم دادن متلاشی نشود بعد از مایه گلوله های كوچكی باندازه یك فندق برمیداریم و با دست بشكل توت درست می كنیم و در شكر میغلطانیم و یك خلال پسته به انتهای آن فرو می كنیم و درون ظرف دردار محفوظ نگاه میداریم ( این شیرینی رانباید مدت زیادی نگه داشت چون خشك می شود ) بادام توت اگر در یاس خوابانده شود بهتراست .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران معلمان رهبر انقلاب نیکا شاکرمی دولت مجلس شورای اسلامی مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم حجاب شورای نگهبان
معلم تهران شهرداری تهران هواشناسی سیل آموزش و پرورش قوه قضاییه پلیس فضای مجازی سلامت دستگیری سازمان هواشناسی
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار حقوق بازنشستگان بانک مرکزی چین ایران خودرو سایپا قیمت طلا بازار خودرو تورم
مسعود اسکویی تلویزیون رادیو سریال سینما دفاع مقدس سینمای ایران فیلم موسیقی تئاتر نون خ رسانه ملی
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه عربستان اوکراین نتانیاهو
استقلال فوتبال پرسپولیس رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تیم ملی فوتسال ایران فوتسال
وزیر ارتباطات تبلیغات اپل پهپاد نخبگان گوگل آیفون ناسا
کبد چرب دیابت کاهش وزن بیماری قلبی مسمومیت داروخانه بیماری خواب طول عمر سلامت روان