یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

ماهی و جعفری


ماهی و جعفری
▪ زمان پخت؛ ۲۰ دقیقه / حاوی ۲۷۳ کالری، ۸/۱۴ گرم چربی، ۳/۲۳ گرم پروتئین، ۹ گرم کربوهیدارت، ۷/۰ گرم فیبر
▪ مواد لازم؛ نیم کیلو فیله ماهی، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک عدد تخم مرغ بزرگ، یک چهارم پیمانه پیازچه یا تره فرنگی خرد شده، دو قاشق غذاخوری سس مایونز، یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه، دو قاشق غذاخوری سس خردل، شش قاشق غذاخوری نان خرد شده، سه قاشق غذاخوری جعفری خرد شده، مقداری سس تند، نمک و فلفل به میزان لازم.
▪ طرز تهیه؛ فر را با درجه حرارت ۴۰۰ درجه سانتیگراد از قبل روشن کنید. سینی فر را کمی چرب کنید. ماهی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید و پس از خنک شدن آن را ریش ریش کنید. در ظرف دیگری ماهی، تخم مرغ، سس مایونز، آب لیمو، خردل، تکه های نان، جعفری، سس تند، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی ایجاد شود. این مایه را کمی در یخچال نگه دارید تا خود را بگیرد. سپس می توانید با استفاده از دست و یا قالب های مختلف آن را در ماهیتابه سرخ کنید. سبزیجات مکمل مناسبی برای این غذاست.
منبع : روزنامه کارگزاران


همچنین مشاهده کنید