شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

سالاد فنجانی چند لایه


سالاد فنجانی چند لایه
● مواد لازم:
▪ مقدار کمی روغن مایع یا اسپری مخصوص برای کف قالب
▪ ¾ فنجان ماهی تن-یا ماهی دودی نمک گرفته- ریز خرد شده
▪ ¼ فنجان پیازچه ریز خرد شده
▪ ½ فنجان فلفل دلمه زرد خرد شده
▪ ۱ و ۳/۱ فنجان گوجه فرنگی دانه گرفته خرد شده
▪ ¼ فنجان پیاز خرد شده
▪ ۲ فنجان خیار خرد شده
▪ سس لیمو
● روش تهیه:
۱) ۴ فنجان یا کاسه گرد را با اندکی روغن مایع یا اسپری چرب کنید. مواد را جداگانه به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده، به ترتیب زیر و لایه لایه در فنجانها قرار دهید: ماهی، پیازچه، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، پیاز و خیار. روی آن را با پوشش نایلونی بپوشانید و مواد را به کمک یک قوطی کنسرو که اندکی از قالب کوچکتر باشد، محکم به داخل قالب فشار دهید.
۲) برای سرو، قالبها را در ۴ بشقاب برگردانید، فنجانها را با احتیاط بردارید و سس را روی آن داده، سرو کنید.
● روش تهیه سس:
▪ ۲ ق.س. روغن زیتون، ۲ ق.چ. پوست لیموی ریز رنده شده، ۲ ق.س. آب لیمو، ½ ق.چ. شکر، ¼ ق.چ. نمک و کمی سس تند را داخل یک ظرف درب دار-مانند ظرف ترشی یا خیارشور- میریزیم، خوب تکان میدهیم و قبل از سرو روی سالادها میریزیم.
منبع : زنده رود


همچنین مشاهده کنید