یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
معجزه پیاز
هنگام پختن برنج یك عدد پیاز را به صورت ورقه های نازك ریزكرده به داخل آب آن بریزید، با اینكارنه تنها برنج قد خواهد كشید، بلكه طعم جالبی نیز پیدا خواهد كرد.
از خشك شدن كباب جلوگیری كنید.
هنگام كباب كردن گوشت، روی آن مقداری كره بمالید و سیخ های كباب را مرتباً درحین پختن روی هم قرار داده فشار مختصری بدهید تا با مبادله چربی لازم، از خشك شدن كباب جلوگیری به عمل آید. دركباب هایی كه دنبه یا چربی همراه دارند، این كار را می توان به كمك دنبه انجام داد.
به گوشت كبابی هیچگاه قبلاً نمك نزنید و اینكار را برای آخركار، یعنی هنگامی كه گوشت تقریباً كباب شده بگذارید، زیرا نمك بی موقع، آب گوشت را گرفته، كباب را خشك وبی مزه می سازد.
همچنین هنگام پختن نخود و لوبیا و سایر حبوبات، هیچگاه به آن نمك نزنید، زیرا سخت خواهد پخت.
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس حجاب دولت سیزدهم دولت جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد پاکستان رئیسی امام خمینی رئیس جمهور
هواشناسی تهران سیل پلیس شهرداری تهران قتل کنکور وزارت بهداشت فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی پایتخت
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن ایران خودرو تورم مالیات
سریال سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت قرآن کریم فیلم مهران مدیری کتاب
خورشید
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس عربستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی فوتسال جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور سپاهان باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران بارسلونا
هوش مصنوعی تبلیغات فناوری سامسونگ ناسا اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون نخبگان
دندانپزشکی خواب کاهش وزن بارداری مالاریا