یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

معجزه پیاز


معجزه پیاز
هنگام پختن برنج یك عدد پیاز را به صورت ورقه های نازك ریزكرده به داخل آب آن بریزید، با اینكارنه تنها برنج قد خواهد كشید، بلكه طعم جالبی نیز پیدا خواهد كرد.
از خشك شدن كباب جلوگیری كنید.
هنگام كباب كردن گوشت، روی آن مقداری كره بمالید و سیخ های كباب را مرتباً درحین پختن روی هم قرار داده فشار مختصری بدهید تا با مبادله چربی لازم، از خشك شدن كباب جلوگیری به عمل آید. دركباب هایی كه دنبه یا چربی همراه دارند، این كار را می توان به كمك دنبه انجام داد.
به گوشت كبابی هیچگاه قبلاً نمك نزنید و اینكار را برای آخركار، یعنی هنگامی كه گوشت تقریباً كباب شده بگذارید، زیرا نمك بی موقع، آب گوشت را گرفته، كباب را خشك وبی مزه می سازد.
همچنین هنگام پختن نخود و لوبیا و سایر حبوبات، هیچگاه به آن نمك نزنید، زیرا سخت خواهد پخت.
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید