یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
گیلاس
درختی بسیار قدیمی است که حتی قبل از میلاد حضرت عیسی مسیح در اروپا و آسیا کاشته می شده است و توسط انگلیسی ها این درخت به آمریکا برده شده و در آنجا کاشته شد.
گیلاس و آلبالو در حدود هزار نوع در جهان وجود دارد که یا شیرین هستند که گیلاس نام دارد و یا ترش به نام آلبالو.
این میوه به سبب وجود قند و املاح معدنی ، پتاس ، فسفر، کلسیم ، سدیم ، کلر، گوگرد، منیزی و آهن دارای خواص تقویت کننده و نیرو بخش می باشد. علاوه بر آن مقدار کمی منگنز، کبالت و مس در آن یافته اند.
از آنجایی که این میوه قند زیادی ندارد لذا افرادی که می خواهند وزن کم کنند می توانند از آن استفاده کنند که هم وزنشان زیاد نشود و هم نیازشان به میوه برطرف شود.
گیلاس یکی از تسکین دهنده های اعصاب بوده کار کبد و معده را تنظیم و تعدیل نموده در عین حال دارای خواص خنک کنندگی و تقویت می باشد. قند محتوی در گیلاس که از لوولوز ترکیب شده برای مبتلایان به بیماری دیابت بسیار مناسب است . به سبب خواص مدر بودن و تقویت کنندگی آن را در بیماریهای نقرس ، روماتیسم ، اختلالات کلیوی و یبوست به کار می برند. و به مناسبت وجود ویتامین آ تعادل اسیدی - قلیائی را حفظ نموده و از عوامل حفظ و تقویت قوای جوانی بشمار می آید. کوبیده گیلاس تازه چنانچه روی پوست صورت قرار گیرد خشکی و کدورت پوست را برطرف می کند و پوست صورت را تقئیت کرده و شفاف می نماید. علاوه بر آن به سبب دارا بودن اسید کینیک در درمان بیماریهای کلیوی و بخصوص سنگهای مجاری ادرار تجویز می شود اگر گیلاس را صبح ها میل کنند اثر آن بیشتر و فعالتر خواهد گردید مشروط بر آنکه ناشتا مصرف گردد. برای آنکه به عنوان داروی معالج مؤ ثر افتد لازم است بجز گیلاس چیز دیگری به صورت صبحانه خورده نشود و موقع ناهار وشام هم قبل از شروع به غذا خوردن مقداری گیلاس تناول شود. اگر یکی دو روز بجز گیلاس چیز دیگری خورده نشود کلیه مواد زائد و سموم موجود در بدن دفع خواهد شد. به عبارت دیگر گیلاس یکی از دفع کننده های بسیار عالی سموم و فضولات بدن می باشد.
نوشیدن روزی دو لیوان آب گیلاس درمان را تکمیل می کند. بهتر است آنرا در فواصل بین دو غذا مصرف نمایند.
جوشانده دم گیلاس یکی از مدرهای بسیار معروف و قدیمی است که از زمانهای گذشته از آن بهره می گرفته اند. این جوشانده برای دفع تمامی اختلالات کلیه و مثانه بسیار مفید است . اگر بتوان آب گیلاس تازه را نیز به مقدار مساوی با جوشانده دم گیلاس مخلوط کرده بنوشند اثر آن چند برابر خواهد گردید. برای تهیه جوشانده مقدار ۲۰ گرم دم گیلاس را در یک لیتر آب به مدت چند دقیقه بجوشانند سپس آنرا بگذارند تا خنک شود. بعدا آن را صاف کرده بتدریج بنوشند.
http://ostadrooyesh.blogfa.com/
منبع : مطالب ارسال شده
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
دولت سیستان و بلوچستان جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی امام خمینی جنگ
آتش سوزی تهران وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران پلیس سیل کنکور هواشناسی فضای مجازی سلامت زنان
خودرو دلار بازار سرمایه قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن تورم ایران خودرو
مهران مدیری سریال سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت کیومرث پوراحمد فیلم ترانه علیدوستی کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه جنگ غزه رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی سپاهان آلومینیوم اراک فوتسال تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا سامسونگ فناوری اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل