چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
۲۷ فوریه ۲۰۰۵ ـ کشف مهم دکتر حمید فرشچی: منافع خوردن ناشتایی
دکتر حمید فرشچی از پژوهشگران پزشکی و تغذیه در دانشگاه ناتینگهام انگلستان ۲۷ فوریه ۲۰۰۵ اعلام داشت که مصرف ناشتایی کامل به ویژه نان تهیه شده از آرد خالص و سیریالCereals سطح کلسترول خون را در طول روز پایین نگهمیدارد و بر تاثیر انسولین که با حضور آن، سلولهای بدن قند را از جریان خون گرفته و به صورت انرژی ذخیره می کنند می افزاید.
دکتر فرشچی در مصاحبه خود همچنین گفته است که خوردن ناشتایی کامل در دراز مدت منافع بی شمار دارد و توصیه کرده است که افراد بدون خوردن ناشتایی خانه را ترک نکنند. ناشتایی باید هر روز در ساعت معین و در بامداد مصرف شود و نان خالص قسمتی از آن باشد.
وی و گروه همکارانش که پس از تجربه روی شماری از افراد، این نتایج را به دست آورده اند همچنین گفته است که خوردن ناشتایی از پرخوری در سایر ساعات روز و در نتیجه اضافه وزن پیدا کردن جلوگیری می کند.
دکتر فرشچی در پایان مصاحبه طولانی خود باردیگر تاکید کرده است که خوردن ناشتایی منافع متابولیک فراوان دارد و کسانی که از این وعده غذایی گریز نکنند روان و جسمی بهتر خواهند داشت و کمتر رنجور خواهند بود و بیمار خواهند شد.
باید دانست افغانها و مردم نواحی شرقی ایران که نان گندم خالص غذای اصلی آنها را تشکیل می دهد، کمتر از دیگران دچار بیماری های قلب و عروق و مشکلات متابولیک و روانی می شوند و در طول روز بهتر کار می کنند. در این مناطق اهمیت نان به حدی است که غذا خوردن را هم «نان خوردن» می گویند.
دکتر فرشچی در مصاحبه خود همچنین گفته است که خوردن ناشتایی کامل در دراز مدت منافع بی شمار دارد و توصیه کرده است که افراد بدون خوردن ناشتایی خانه را ترک نکنند. ناشتایی باید هر روز در ساعت معین و در بامداد مصرف شود و نان خالص قسمتی از آن باشد.
وی و گروه همکارانش که پس از تجربه روی شماری از افراد، این نتایج را به دست آورده اند همچنین گفته است که خوردن ناشتایی از پرخوری در سایر ساعات روز و در نتیجه اضافه وزن پیدا کردن جلوگیری می کند.
دکتر فرشچی در پایان مصاحبه طولانی خود باردیگر تاکید کرده است که خوردن ناشتایی منافع متابولیک فراوان دارد و کسانی که از این وعده غذایی گریز نکنند روان و جسمی بهتر خواهند داشت و کمتر رنجور خواهند بود و بیمار خواهند شد.
باید دانست افغانها و مردم نواحی شرقی ایران که نان گندم خالص غذای اصلی آنها را تشکیل می دهد، کمتر از دیگران دچار بیماری های قلب و عروق و مشکلات متابولیک و روانی می شوند و در طول روز بهتر کار می کنند. در این مناطق اهمیت نان به حدی است که غذا خوردن را هم «نان خوردن» می گویند.
منبع : تاریخ ایران و جهان در این روز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران معلمان رهبر انقلاب روز معلم نیکا شاکرمی دولت مجلس شورای اسلامی مجلس بابک زنجانی خلیج فارس دولت سیزدهم حجاب
تهران شهرداری تهران هواشناسی معلم سیل پلیس آموزش و پرورش قوه قضاییه بارش باران سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا قیمت طلا بانک مرکزی بازار خودرو کارگران تورم
فضای مجازی تلویزیون رادیو سریال سینما دفاع مقدس سینمای ایران موسیقی فیلم تئاتر نون خ رسانه ملی
دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان نتانیاهو یمن
استقلال فوتبال پرسپولیس رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا تراکتور سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر بازی
وزیر ارتباطات تبلیغات اپل پهپاد ناسا نخبگان گوگل آیفون
کبد چرب خواب دیابت کاهش وزن بیماری قلبی ویتامین مسمومیت داروخانه قهوه طول عمر بیماری