چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
پنیر همیشه تازه
پنیر یكی از پرطرفدارترین خوراكیهای مفید در سراسر جهان است. این ماده لبنی یكی از منابع غنی كلسیم به شمار میرود. اگر شما هم پنیر دوست دارید، بد نیست با نحوه نگهداری از آن هم آشنا شوید؛ نگهداری خوب از پنیر باعث میشود همیشه طعم آن برایتان تازه و دلپذیر باشد.
▪ پنیر را در ظرف شیشهای دهان گشادی قرار دهید و روی آن آب نمك جوشیده و سرد شده بریزید.
▪ قسمتهای بریده شده آن را كمی روغن یا كره بمالید و برای جلوگیری از خشك شدن پنیر، روی آن را دستمالی را كه با سركه مرطوب كردهاید بپوشانید.
▪ پنیری را كه كپك زده است دور نریزید. كافیست آن را در یك ظرف دردار قرار دهید و چند حبه قند در كنارش بگذارید، به این ترتیب كپكها به سراغ قند رفته و از پنیر جدا میشوند!
▪ پنیر را در ماست یا آب ماست نگهدارید تا دیرتر فاسد شود. بسیاری از كدبانوها اعتقاد دارند كه پنیری كه در ماست یا دوغ نگهداری میشود، طعم بسیار لذیذ و خوشمزهای پیدا میكند.
▪ اگر پنیر سفت است و میخواهید نرمتر شود، مدتی آن را درون آب جوشیده بدون نمك بیندازید.
▪ اگر پنیر نرم است و میخواهید سفتتر شود، بر روی آن آب نمك جوشیده و سرد شده بریزید.
منبع : روزنامه تهران امروز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران معلمان رهبر انقلاب نیکا شاکرمی دولت مجلس شورای اسلامی مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم حجاب شورای نگهبان
معلم تهران شهرداری تهران هواشناسی سیل آموزش و پرورش قوه قضاییه پلیس فضای مجازی سلامت دستگیری سازمان هواشناسی
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار حقوق بازنشستگان بانک مرکزی چین ایران خودرو سایپا قیمت طلا بازار خودرو تورم
مسعود اسکویی تلویزیون رادیو سریال سینما دفاع مقدس سینمای ایران فیلم موسیقی تئاتر نون خ رسانه ملی
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه عربستان اوکراین نتانیاهو
استقلال فوتبال پرسپولیس رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تیم ملی فوتسال ایران فوتسال
وزیر ارتباطات تبلیغات اپل پهپاد نخبگان گوگل آیفون ناسا
کبد چرب دیابت کاهش وزن بیماری قلبی مسمومیت داروخانه بیماری خواب طول عمر سلامت روان