شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا


اصول مدیریت و تصفیه فاضلاب صنایع غذایی


اصول مدیریت و تصفیه فاضلاب صنایع غذایی
نویسنده : مسافری - محمد
ویراستار : مهدآقایی - ژیلا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۸/۱۱
رده دیویی : ۶۵۸.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۰۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۰۶۵-۴۰-۶

نوشتار حاضر حاوی اطلاعاتی است برای مدیران و کارشناسان صنایع غذایی در خصوص مدیریت فاضلاب صنعتی که با این عناوین به طبع رسیده است :آب در صنایع غذایی ; انواع فاضلاب صنایع غذایی ;روش‌های تصفیه فاضلاب صنایع غذایی ;راهبری تصفیه خانه‌های فاضلاب صنایع غذایی .