یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
شیرین پلو
برنج : ۱۰۰۰ گرم
گوشت مرغ : ۱۵۰۰ گرم
بادام : ۱۰۰ گرم
پسته : ۵۰ گرم
پوست پرتقال : ۱۰۰ گرم
شکر : ۱۰۰۰ گرم
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
روغن : ۱۵۰ گرم
● طرز خیس کردن برنج به طریق زیر انجام میشود:
برنج را بهدقت تمیز میکنیم با آب نیم گرم چند دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم میشوئیم تا آب برنج کاملاً زلال شود بعد روی برنج مقداری آب گرم به حدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملاً محسوس باشد میریزیم آب باید ۴ انگشت تقریباً بالاتر از سطح برنج قرار بگیرد، بعد به نسبت هر یک کیلو برنج یک کیلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفیدی میپیچیم روی برنج قرار میدهیم بهتر است برنج را روز یا شب قبل خیس کنیم یا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خیس نمائیم در صورتیکه برای خیس کردن برنج فرصت بیشتری باشد مقدار نمک یک کیلو و در فرصت کم یک کیلونیم خواهد بود.
خلال پوست پرتقال یا نارنج را شب قبل دو تا سه بار در آب میجوشانیم داخل آب سرد میریزیم دو تا سه بار آب خلال را عوض میکنیم تا تلخی آن گرفته شود خلال را در صافی میریزیم تا آب آن گرفته شود شکر را با سه لیوان آب یکی دو جوش میدهیم از صافی رد میکنیم خلال تلخی گرفته را داخل شربت میریزیم تا چند جوش بزند و مغز خلال شیرین شود برنج را شب قبل خیس میکنیم مطابق دستور بالا
مرغ را بهدقت تمیز میکنیم میشوئیم با یک لیوان آب و کمی نمک و یکعدد پیاز میگذاریم بپزد بهطوری که که بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد بعد آب مرغ را صاف میکنیم با دو سه قاشق روغن و یک ملاقه از شربت خلال مخلوط میکنیم زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم و داخل آب مرغ میریزیم مرغ را قطعه قطعه میکنیم استخوانهای آن را میگیریم برنج را آبکش میکنیم ته دیگ را دو سه قاشق روغن و نصف لیوان آب میریزیم نصف از برنج داخل آبکش را داخل دیگ میریزیم خلال را از داخل شربت بیرون میآوریم روی برنج میریزیم و نصف از خلال بادام را میشوئیم روی خلال پرتقال یا نارنج میریزیم دو سه کفگیر از برنج را روی خلالها میپاشیم قطعات مرغ را روی برنج قرار میدهیم و بقیه برنج را روی مرغ میریزیم، برنج را روی آتش میگذاریم در آن را میبندیم وقتی در برنج عرق کرد آب مرغ را که با کمی شربت و زعفران و سه چهار قاشق سوپخوری روغن مخلوط کردهایم روی سطح برنج میدهیم و برنج را در فر یا روی آتش دم میکنیم، موقع کشیدن دو سه کفگیر از برنج را با خلال پسته و کمی زعفران سائیده و بقیه خلال بادام و پرتقال مخلوط میکنیم پلو و مرغ را که کشیدیم این مواد را روی دیس میدهیم و روی پلو را کمی روغن داغ کرده میدهیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
گوشت مرغ : ۱۵۰۰ گرم
بادام : ۱۰۰ گرم
پسته : ۵۰ گرم
پوست پرتقال : ۱۰۰ گرم
شکر : ۱۰۰۰ گرم
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
روغن : ۱۵۰ گرم
● طرز خیس کردن برنج به طریق زیر انجام میشود:
برنج را بهدقت تمیز میکنیم با آب نیم گرم چند دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم میشوئیم تا آب برنج کاملاً زلال شود بعد روی برنج مقداری آب گرم به حدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملاً محسوس باشد میریزیم آب باید ۴ انگشت تقریباً بالاتر از سطح برنج قرار بگیرد، بعد به نسبت هر یک کیلو برنج یک کیلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفیدی میپیچیم روی برنج قرار میدهیم بهتر است برنج را روز یا شب قبل خیس کنیم یا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خیس نمائیم در صورتیکه برای خیس کردن برنج فرصت بیشتری باشد مقدار نمک یک کیلو و در فرصت کم یک کیلونیم خواهد بود.
خلال پوست پرتقال یا نارنج را شب قبل دو تا سه بار در آب میجوشانیم داخل آب سرد میریزیم دو تا سه بار آب خلال را عوض میکنیم تا تلخی آن گرفته شود خلال را در صافی میریزیم تا آب آن گرفته شود شکر را با سه لیوان آب یکی دو جوش میدهیم از صافی رد میکنیم خلال تلخی گرفته را داخل شربت میریزیم تا چند جوش بزند و مغز خلال شیرین شود برنج را شب قبل خیس میکنیم مطابق دستور بالا
مرغ را بهدقت تمیز میکنیم میشوئیم با یک لیوان آب و کمی نمک و یکعدد پیاز میگذاریم بپزد بهطوری که که بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد بعد آب مرغ را صاف میکنیم با دو سه قاشق روغن و یک ملاقه از شربت خلال مخلوط میکنیم زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم و داخل آب مرغ میریزیم مرغ را قطعه قطعه میکنیم استخوانهای آن را میگیریم برنج را آبکش میکنیم ته دیگ را دو سه قاشق روغن و نصف لیوان آب میریزیم نصف از برنج داخل آبکش را داخل دیگ میریزیم خلال را از داخل شربت بیرون میآوریم روی برنج میریزیم و نصف از خلال بادام را میشوئیم روی خلال پرتقال یا نارنج میریزیم دو سه کفگیر از برنج را روی خلالها میپاشیم قطعات مرغ را روی برنج قرار میدهیم و بقیه برنج را روی مرغ میریزیم، برنج را روی آتش میگذاریم در آن را میبندیم وقتی در برنج عرق کرد آب مرغ را که با کمی شربت و زعفران و سه چهار قاشق سوپخوری روغن مخلوط کردهایم روی سطح برنج میدهیم و برنج را در فر یا روی آتش دم میکنیم، موقع کشیدن دو سه کفگیر از برنج را با خلال پسته و کمی زعفران سائیده و بقیه خلال بادام و پرتقال مخلوط میکنیم پلو و مرغ را که کشیدیم این مواد را روی دیس میدهیم و روی پلو را کمی روغن داغ کرده میدهیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس گشت ارشاد رئیسی امام خمینی رئیس جمهور جنگ
آتش سوزی وزارت بهداشت سلامت تهران قتل شهرداری تهران سیل کنکور هواشناسی فضای مجازی پلیس پایتخت
خودرو دلار بازار سرمایه قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن تورم ایران خودرو
سریال سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری ترانه علیدوستی کتاب تئاتر
اینترنت خورشید کنکور ۱۴۰۳
جنگ غزه اسرائیل غزه رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی سپاهان آلومینیوم اراک فوتسال تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا سامسونگ فناوری اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
بارداری کاهش وزن مالاریا زوال عقل