شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

دسر شکلات و قهوه


دسر شکلات و قهوه
● مواد لازم
▪ نصف قاشق چایخوری پودر قهوه فوری
▪ یک و یک چهارم قاشق چایخوری آب گرم
▪ یک و دو سوم فنجان شکر
▪ دو سوم فنجان آرد سفید
▪ یک چهارم فنجان پودرکاکائو
▪ سه چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
▪ کمی نمک
▪ ۴۲ گرم شکلات تخته ای تلخ (خرد شده)
▪ دو قاشق غذاخوری به اضافه دو قاشق چایخوری روغن مایع
▪ یک قاشق چایخوری کره یا مارگارین
▪ دو قاشق غذاخوری شربت
▪ دو قاشق چایخوری وانیل
▪ دو عدد تخم مرغ بزرگ
● طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. ته سینی فر را با فویل پوشانده و روی آن را چرب کنید.آب و قهوه را در یک فنجان با هم مخلوط کنید تا قهوه به خوبی در آن حل شود. سپس شکر، آرد، پودرکاکائو، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه الک کنید. شکلات و کره را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شوند. سپس شربت، وانیل و قهوه را با آن مخلوط کنید. سپس سفیده های تخم مرغ را در آن ریخته و هم بزنید. مواد خشک را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. سپس خمیر حاصله را به صورت یکنواخت کف سینی فر و روی فویل پهن کنید. سینی را به مدت ۲۱ الی ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید و پس از خارج کردن از فر بگذارید به مدت یک ربع خنک شود. سپس خمیر را از فویل جدا کرده و کناری بگذارید تا کاملاً سرد شود. در آخر آن را به ۱۲ تکه مساوی تقسیم کنید.

فرشته علیزاده
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید