یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

مربای توت فرنگی


تره  :  ۳۰۰۰ گرم
شکر  :  ۳۰۰۰ گرم


توت فرنگی درشت رسیده را که له نشده باشد پاک نموده دمش را گرفته رویش آب بریزید و در لگن لعابی یک طبقه توت فرنگی روی‌هم ریخته و سپس روی آتش ملایم بار کنید و با احتیاط با قاشق چوبی همش بزنید تا له نشود.
همین که شکر بخورد توت رفت آن را بردارید. زیرا اگر زیاد روی آتش بماند، رنگ توت از حالت طبیعی خارج شده تیره رنگ می‌شود.


همچنین مشاهده کنید