سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

چایو


چایو
نام علمی: Allium schoenoprasum
خانواده: LILIACEAE
گیاه پیازی و دایمی با ریزومهای كوتاه كه اغلب بخاطر برگهای لوله ای تو خالی به طول ۳۵ سانتیمتر و رنگ سبز تیره كه خوراكی هستند پرورش داده می شود. گلهای زنگوله ای شكل آن مجتمع در گل آذین چتر به قطر ۵/۲ سانتیمتر به رنگ ارغوانی یا سفید در اواسط بهار تا اواسط تابستان ظاهر می شوند. حداكثر بلندی ۳۰-۶۰ و گستردگی آن به ۵ سانتیمتر می رسد.
نیازها: مكان آفتابی، خاك حاصلخیز بازهكش خوب، پیازها را در فصل بهار زیر خاك سطحی می كارند. حداقل دمای قابل تحمل آن ۱۵- درجه سانتیگراد است.
ازدیاد: از طریق كاشت بذر در شیارهای كاشت در فصل بهار و یا تقسیم ریزومها در همان فصل امكان پذیر است
منبع : روزنامه همشهری


همچنین مشاهده کنید