سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا


ایجاد و اجرای حصپ در صنایع غذایی ()HACCP


ایجاد و اجرای حصپ در صنایع غذایی ()HACCP
نویسنده : شویک‌لو - غلامرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۱۱/۰۴
رده دیویی : ۳۶۳.۱۹۲۵
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۰۷
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۱۴۵-۱۱-۶

در این کتاب, اصول و مفاهیم((حصپ)) (نظام تحلیل مخاطره و نقطه کنترل بحرانی)) و نحوه اجرای آن طی چهارده فصل بیان شده است .مولف ذیل فصول کتاب, پیش نیاز اجرا و ایجاد حصپ در صنایع غذایی و روش تهیه نظام‌نامه در واحدهای فرآوری مواد غذایی را تشریح کرده است .برخی عناوین فصل‌ها عبارت‌اند از :حصپ و نظام‌های مدیریت کیفیت, ایجاد نظام حصپ, رسم نمودار جریان تولید, تایید نمودار جریان تولید, شناسایی نقطه کنترل بحرانی و مراقبت از هر نقطه کنترل بحرانی .