دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


میکروبیولوژی مواد غذایی (نظری و عملی) و کنترل بهداشتی مراکز تهیه و توزیع غذا


میکروبیولوژی مواد غذایی (نظری و عملی) و کنترل بهداشتی مراکز تهیه و توزیع غذا
کد کتاب : ۱۳۷۶۷۸۵
نویسنده : آراسب دباغ‌مقدم,حمیدرضا توکلی,مهزاد آقازاده‌مشگی,کیاندخت قناتی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۸۷۰۴۱۷
رده دیویی : ۶۶۴.۰۰۱۵۷۹
قیمت : ۳۵۰۰۰
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۰۰
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۷۸-۹۶۴-۹۹۰۰-۶۵-۰
موضوع : مواد غذایی - نگهداری,مواد غذایی - میکروب‌شناسی