دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی


مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی
کد کتاب : ۱۴۰۳۵۹۸
نویسنده : رسول پایان
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۸۷۰۹۲۵
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قیمت : ۷۵۰۰۰
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۵۲
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۷۸-۹۶۴-۹۷۰-۱۳۱-۸
موضوع : مواد غذایی - صنعت و تجارت - کنترل کیفی