شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

سیتروئن ۲۰۶ !!!


سیتروئن ۲۰۶ !!!
از سال ۱۹۹۲ میلادی تا به امروز، کمپانی خودرو سازی سیتروئن در راستای نی به اهداف خود که وسیع تر کردن بازار محصولات خود و ارائه طرح های نوین در کشور پهناور چین می باشد، گام های راسخ و اساسی برداشته است. البته پیشرفت این کمپانی نیز کاملا محسوس و چشم گیر است بطوریکه در حال حاضر یکی از اصلی ترین و معتبرترین شرکت های خودرو سازی در کشور چپن است. کمپانی خودرو سازی سیتروئن طی حضور تقریبا ۱۶ ساله خود در کشور چشم بادامی ها بالغ بر ۶۰ هزار دستگاه از محصولات خود را در این بازار وسیع به فروش رسانده که این مهم با توجه به وجود رقبای جدی که هر کدام از غول های بزرگ خودرو سازی در جهان محسوب می شوند، بسیار حائیز اهمیت است.
● طرح جدید
به تازگی و در ادامه روند رو به رشد قبلی، این کمپانی محصول جدید خود که در واقع مدل تغییر شکل پذیرفته ۲۰۶ است را برای ارائه در بازار چین طراحی و تولید کرده است.
این خودرو که با کد C۲ عرضه خواهد شد نخستین مدل در این کلاس است که فقط جهت حضور در بازار کشور چین توسط گروهی از طراحان سیتروئن پژو فرانسه طراحی و تولید شده و هرگز در بازاری خارج از این کشور حضور ندارد.
● طرح خودرو
▪ تفاوت ها اندک، شباهت ها بسیار
طراحان این خودروی جدید جلوه خودرو را دستخوش تغییرات بسیاری در مقایسه با پژو ۲۰۶ کرده اند. نای خودرو هم مانند نمای جلو تغییراتی کرده است. که البته این تغییرات به خوبی نمای جلوی اتومبیل نیست. از آنجا که نسل جوان و انرژیک سلایق خاص خود را دارند، در طراحی این خودرو بسیار تلاش شده تا نظر این گروه کاملا تامین شود و بر همین اساس است که این خودرو، کوچک، بسیار زیبا و با ظاهری تقریبا متفاوت طراحی شده است. طراحی جلوه جلو خودرو سیتروئن C۲ بر پایه دو اصل اساسی انجام گرفته است که بر پایه دو اصل اساسی شخصیت و اخساس قدرت انجام گرفته است.
لازم به ذکر است که علاوه بر موارد گفته در بالا، هویت ظاهری سیتروئن C۲ تا حدودی همانند خودرو C۴ این شرکت می باشد.
چراغ های حیرت انگیز و خاص با خطوط تیز و مورب که در قسمت های جلو با برش زیبا توجه مردم را به علامت سیتروئن جلب می کند در کنار حالت عضلانی و فوق العاده زیبای سپر، جلوه زیبایی را به ظاهر خودرو داده است. اما بر خلاف سمت جلو در طراحی قسمت عقب سیتروئن C۲ نوعی شتاب به چشم می خورد. این شتاب در طراحی و استفاده از چراغ هایی که چندان سنخیتی با چراغ های جلو ندارند و از نظر ظاهری بسیارمتفاوت با چراغ خای جلو هستند، بیشتر به چشم می آید.
▪ پیشرانه
در قسمت پیشرانه، C۲ با دو نوع موتور ۴/۱ لیتری با ۷۵ اسب بخار و قدرت ۶/۱ لیتری، ۱۶ سوپاپ با ۱۰۶ اسب بخار قدرت وارد بازار می شود. البته هر دو نوع موتور ذکر شده برای اینکه حداکثر راندمان و بهره را داشته باشند و همچنین در جهت تطابق با عوامل جغرافیایی و اقلیمی، بارها مورد بررسی و بازنگری قرار گرفته اند تا به بلوغ کامل برسند. از طرف دیگر سیتروئن C۲ مجهز به دو گیربکس پنج دنده دستی و چهار دنده اتوماتیک (تنها در مدل ۶/۱ لیتری) خواهد شد.
▪ امکانات درونی
سیتروئن C۲ در دو تیپ SX و EX روانه بازار شده است که از این دو تیپ، مدل SX بعنوان تیپ پایه محسوب می شود که دارای امکانات شاخصی مانند ایربگ راننده و سرنشینان کناری، تهویه مطبوع، ترمز ABS و EBD ، فرمان هیدرویلیک، قفل مرکزی، شیشه برقی، رادیو و پخش CD است.
تیپ EX علاوه بر امکانات و تجهیزات فوق دارای ویژگی دهانه اگزوز از جمله مجهز بودن به روکش صندلی چرم، ایرکاندیشن اتوماتیک، دهانه اگزوز با پوشش کروم و سان روف برقی است که البته این موارد سفارشی هستند و در صورت خواست مشتری عرضه می شوند. ذکر این نکته هم ضروری به نظر می رسد که تمامی مدل ها از رینگ های ۱۵ اینچی بهره می برند به جز مدل ۴/۱ لیتری SX از رینگ های ۱۵ اینچی بهره می برند. بر اساس اعلام کمپانی سیتروئن چین در رده کارخانه دانگ فنگ چین سالیانه ۴۰ هزار دستگاه خودروی C۲ تولید وراهی بازار می شود.
منبع : پارسی فا


همچنین مشاهده کنید