شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا


خصوصیات، شناسایی و تبدیل ارقام مختلف برنج ایران


تاریخ نشر : ۸۵۰۲۱۰
تیراژ : ۳۰۰۰
تعداد صفحه : ۲۰۴
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۷۲۸۷-۳۰-۵
شماره کنگره : ۸۵۲۱۰۱۱۶
رده دیویی : ۶۳۳.۱۸
محل نشر : تهران
جلد : شومیز
قطع : وزیری
زبان کتاب : فارسی
نوع اثر : تالیف
نویسنده : زمانی - قاسم
نویسنده : علیزاده - محمدرضا

نگارنده در این کتاب ضمن طرح مباحث علمی و تجربی در شناسایی ارقام مختلف برنج اطلاعاتی در زمینه‌ی مواد تشکیل دهنده، نگهداری، مصارف صنعتی، تبدیل و میزان ضایعات برنج به دست می‌دهد. مباحث کتاب عبارت‌اند از: سابقه کشت برنج و ویژگی‌های زراعی آن، طبقه‌بندی ارقام مختلف برنج، معیارهای ارزیابی بی‌خواص کیفی دانه برنج، شناخت ارقام مختلف برنج رایج در بازار مصرف، خصوصیات کیفی و مورفولوژیکی انواع برنج بومی، معرفی ارقام پرمحصول برنج رایج در بازار مصرف، بررسی وضعیت تولید و واردات برنج کشور، فرایند تبدیل برنج، مسایل و مشکلات کارخانه‌های شالیکوبی مناطق مختلف برنج‌خیز کشور، انبارداری برنج، صنایع غذایی، تبدیل و جانبی برنج، تقویت کردن یا غنی‌سازی برنج.