چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

کمپوت گیلاس


ـ مواد لازم:
گیلاس شرین: ۵۰۰ گرم
شکر: ۵ قاشق سوپخوری
آرد ذرت: ۰.۵ قاشق سوپخوری
آب: ۱ فنجان
ـ طرز تهیه:
گیلاس‌ها را پاک کرده و شسته شربت را فراهم نموده گیلاس‌ها را در آن بریزید و مدت ده دقیقه روی آتش ملایم بجوشانید. سپس گیلاس‌ها را در ظرف بلور ریخته آرد ذرت را با شربت قند مخلوط نموده، آن را روی گیلاس‌ها بریزید.


همچنین مشاهده کنید