جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
مجموعه عملکرد فیزیولوژیک معده
غذاى بلعيده شده قبل از رسيدن به معده با آميلاز بزاقى مخلوط مىشود. مکانيسمهاى تحريک ترشح معده فعال مىشوند. سطح سرمى گاسترين از حدود ۵۰pg/mL در حالت ناشتا به ۲۰۰pg/mL مىرسد (بيشترين ميزان گاسترين، ۳۰ دقيقه پس از مصرف غذا ايجاد مىشود). غذا بهترتيب ورود بهصورت لايههائى قرار مىگيرد اما چربى در بالاترين سطح شناور است. بيشترين ميزان مخلوط شدن غذا در آنتر رخ مىدهد. بنابراين محتويات آنتر بيشتر از محتويات تنهٔ معده اسيدى مىشوند، در حالى که pH قليائى قسمت مرکزى غذا همچنان بهمدت طولانى حفظ مىشود و درنتيجه فعاليت آميلاز ادامه پيدا مىکند. | |
هضم پپتيدى کامل پروتئين در معده تنها به ميزان ۱۰-۵% صورت مىگيرد. هضم کربوهيدرات به ۴۰-۳۰% مىرسد. ليپازى که از زبان منشاء مىگيرد مراحل اوليهٔ ليپوليز را در معده آغاز مىکند. | |
ميزان ورود محتويات معده به دئودنوم براساس حجم و ساختار غذا، اسمولاليته و اسيديتهٔ آن و محتواى چربى آن تعيين مىشود. غذاى حاوى گوشت بدون چرب، سيبزمينى و سبزيجات بعد از ۳ ساعت معده را ترک مىکند در حالىکه غذاى حاوى چربى بالا ممکن است تا ۱۲-۶ ساعت در معده باقى بماند. | |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات عراق مجلس شورای اسلامی حسن روحانی دولت سیزدهم حجاب دولت نیکا شاکرمی چین رهبر انقلاب مجلس شهید مطهری
ایران هواشناسی تهران یسنا سیل هلال احمر آتش سوزی روز معلم قوه قضاییه معلم پلیس شهرداری تهران
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان طلا قیمت دلار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو ارز سایپا
موسیقی عمو پورنگ تلویزیون سریال لیلا بلوکات ساواک عفاف و حجاب سینمای ایران تبلیغات مسعود اسکویی سینما تئاتر
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال آتیلا حجازی علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر جواد نکونام لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا
هوش مصنوعی ناسا اپل گوگل اینستاگرام عکاسی تلفن همراه کولر
خواب فشار خون کبد چرب