یکشنبه, ۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 26 May, 2024
مجله ویستا
پلو اروپائی
ـ مواد لازم: |
برنج: ۷۵۰ گرم |
میگو تاره: ۴۰۰ گرم |
گوشت سینه مرغ بدون پوست: ۴۰۰ گرم |
روغن: ۲۵۰ گرم |
فلفل سبز دلمهای: ۲ عدد |
فلفل قرمز دلمهای: ۲ عدد |
پیاز ریز سفید: ۲۵۰ گرم |
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری |
پودر کاری: ۱ قاشق سوپخوری |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
برنج را مطابق دستور کته ساده طبخ و یا پلوی آبکشی آبکش مینمائیم فلفلها را به شکل مکعب خرد مینمائیم پیاز را پوست میکنیم، فلفل و پاز را در نصف از روغن سرخ میکنیم (بقیه روغن برای طبخ برنج است) بعد رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل میکنیم داخل فلفل میریزیم نمک و فلفل و کاری را اضافه میکنیم میگذاریم کمی بجوشد بعد مرغ یا میگوی پخته شده را داخل آن میریزیم و هم میزنیم، وقتی آب آن کمی کشیده شد برنج را به شکل دایره در دیس گردی میکشیم و مواد فلفل و مرغ را وسط آن میریزیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات سید ابراهیم رئیسی ایران رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ابراهیم رئیسی حسین امیرعبداللهیان رهبر انقلاب
تهران هواشناسی قتل وزارت بهداشت سلامت سازمان هواشناسی مشهد شهرداری تهران کنکور بارش باران فضای مجازی پلیس
قیمت دلار قیمت طلا قیمت مسکن دولت سیزدهم قیمت خودرو خودرو بورس تورم بازار خودرو یارانه مسکن قیمت سکه
فیلم سینما تلویزیون جشنواره کن کتاب سریال سینمای ایران تئاتر دفاع مقدس سینمای جهان سریال پایتخت موسیقی
دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه تهران ربات وزارت علوم
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه جنگ غزه آمریکا روسیه حماس سید حسن نصرالله اوکراین اتحادیه اروپا حزب الله لبنان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر تیم ملی والیبال ایران والیبال استقلال خوزستان جواد نکونام نساجی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال بارسلونا
هوش مصنوعی ایلان ماسک اپل موبایل سامسونگ گوگل واتساپ ناسا مغز انسان
کاهش وزن سرطان استرس دیابت تجهیزات پزشکی ویتامین زوال عقل بارداری