پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
اعمال لیپیدها در غذا
- اسيدهاى چرب به غذا طعم و بو مىدهند. بنابراين آنها را لذيذ مىکنند. اسيدهاى چرب با زنجيره کوتاه فرار و ويژگىدهنده هستند: مثلاً در کره حرارت دادن مواد غذائى موجب آزاد شدن اسيدهاى چرب در هوا و بينى مىشود. |
- چربىها در مواد غذائى کريستالهاى نرمى توليد مىکنند که در ظاهر غذا اثر مىگذارد: مثلاً در بستني |
- چربىها حس سيرى ايجاد مىکنند. زمان هضم چربىها از مواد مغذى زيادمقدار ديگر طولانىتر است پس حس گرسنگى را به تأخير مىاندازند. |
- انواع مختلف چربىها بافتهاى گوناگون در غذاها بهوجود مىآورند: مثلاً سُسهاى نرم، کيکهاى با بافت يکنواخت |
- چربىها غنىترين منبع انرژى هستند. |
- ليپيدهاى غذائى مواد مغذى ضرورى را براى بدن فراهم مىسازند، بهخصوص اسيدهاى چرب ضرورى و ويتامينهاى محلول در چربي. همچنين جذب اين ويتامينها را تسهيل مىکنند. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی تهران پلیس قوه قضاییه پلیس راهور زلزله شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا کارگران تورم
سریال نمایشگاه کتاب جواد عزتی عفاف و حجاب تلویزیون فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین انگلیس اوکراین ترکیه نتانیاهو یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر تراکتور لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی هواپیما تلفن همراه اپل اینستاگرام گوگل همراه اول واکسن تبلیغات ناسا عیسی زارع پور
کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن بیماری قلبی دیابت مسمومیت داروخانه