چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا
اعمال لیپیدها در غذا
- اسيدهاى چرب به غذا طعم و بو مىدهند. بنابراين آنها را لذيذ مىکنند. اسيدهاى چرب با زنجيره کوتاه فرار و ويژگىدهنده هستند: مثلاً در کره حرارت دادن مواد غذائى موجب آزاد شدن اسيدهاى چرب در هوا و بينى مىشود. |
- چربىها در مواد غذائى کريستالهاى نرمى توليد مىکنند که در ظاهر غذا اثر مىگذارد: مثلاً در بستني |
- چربىها حس سيرى ايجاد مىکنند. زمان هضم چربىها از مواد مغذى زيادمقدار ديگر طولانىتر است پس حس گرسنگى را به تأخير مىاندازند. |
- انواع مختلف چربىها بافتهاى گوناگون در غذاها بهوجود مىآورند: مثلاً سُسهاى نرم، کيکهاى با بافت يکنواخت |
- چربىها غنىترين منبع انرژى هستند. |
- ليپيدهاى غذائى مواد مغذى ضرورى را براى بدن فراهم مىسازند، بهخصوص اسيدهاى چرب ضرورى و ويتامينهاى محلول در چربي. همچنين جذب اين ويتامينها را تسهيل مىکنند. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت شهید جمهور ابراهیم رئیسی رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد
هواشناسی شهید رئیسی امتحانات نهایی تهران کنکور شهرداری تهران سانحه بالگرد رئیسی بارش باران آموزش و پرورش هلال احمر سیل قوه قضاییه
دلار قیمت دلار ارز قیمت خودرو بورس قیمت طلا یارانه خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان سایپا یارانه نقدی
سینمای ایران تلویزیون سینما جشنواره کن آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی لیلا حاتمی سریال
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه امیرعبداللهیان جنگ غزه فلسطین ترکیه آمریکا سوریه ولادیمیر پوتین چین اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید باشگاه پرسپولیس لیگ برتر لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال والیبال لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال لیورپول
اپل هوش مصنوعی مایکروسافت گوگل سامسونگ ناسا انسان تبلیغات موبایل آیفون
سلامت سرطان مغز طول عمر آلزایمر کاهش وزن مغز انسان افسردگی سلامت روان