یکشنبه, ۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 26 May, 2024
مجله ویستا
مصالح پلو
ـ مواد لازم: |
برنج: ۱۰۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده: ۱۰۰۰ گرم |
پیاز: ۴ عدد |
ادویه: ۲ قاشق سوپخوری |
زعفران: ۱ قاشق مربا خوری |
روغن: ۲۰۰ گرم |
ـ طرز تهیه: |
پلو را آبکش میکنیم و در دیگ میریزیم و لابلای آن ادویه میپاشیم پلو را مانند چلوی ساده دم میکنیم بعد زعفران را در کمی آبجوش حل میکنیم با نصف لیوان آبگوشت یا آب ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری روغن آبکرده بعد از گرفتن عرق برنج روی سطح برنج میدهیم و پلو را دم میکنیم پیاز را از رنده ریز رد میکنیم و گوشت را با پیاز رنده شده و کمی ادویه و نمک و فلفل مخلوط میکنیم کمی روغن در تابه متناسبی میریزیم و از گوشت گلولههائی به اندازه یک نارنگی برمیداریم در دست گرد میکنیم و با انگشت وسط آن را سوراخ میکنیم و دو طرفش را در روغن سرخ میکنیم. |
برنج را در دیگ مخلوط میکنیم در دیس میکشیم کمی برنج زعفرانی روی آن میدهیم و کمی هم کره آبکرده روی برنج میدهیم و شامیها را روی برنج میچینیم و ممکن است به تعداد نفرات نیمرو نیز روی برنج به ترتیبی که یکی شامی و یکی نیمرو باشد قرار بدهیم، ممکن است شامیها را به تعداد بعد از سرخ کردن روی برنج بچینیم و برنج را دم کنیم و موقع کشیدن آنها را برداریم و وقتی پلو را در دیس کشیدیم به ترتیبی که ذکر شد روی پلو بچینیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است. |
دیگ مناسبی را آب کرده میگذاریم جوش بیاید در صورت تهیه پلو برای این که برنج سفیدتر شود ممکن است یک قطعه کوچک زاج (به اندازه یک فندق) را کوبیده در آب برنج بریزیم و یا نصف شیشه ماست را بهتدریج بعد از ریختن برنج داخل ظرف بریزیم، بعد نمک برنج را برداشته آب نمک را خالی میکنیم و برنج را در آب جوش میریزیم یکی دو بار آهسته بههم میزنیم میگذاریم برنج جوش بیاید و مغز برنج کمی نرم شود بهطوری که وقتی دانه برنج را در دست له کردیم مغز آن زبر و خشک نباشد در فاصله جوشیدن برنج گاهی کف آن را میگیریم و برای اینکه برنج شفافتر شود ممکن است دو سه قاشق روغن ضمن جوشیدن داخل برنج بریزیم ، بعد برنج را در آبکش که بهتر است سبد چوبی باشد میریزیم مقداری آب نیم گرم روی سطل میدهیم که لیزی و شوری برنج گرفته شود بعد به نسبت هر یک کیلو گرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوری روغن (در حدود ۷۵ گرم) ته دیگ میریزیم نصف لیوان آب نیز اضافه میکنیم دیگ را میگذاریم روی آتش تا آب روغن داغ شود، بعد برنج را در دیگ میریزیم و اطرافش را به شکل مخروط بالا میآوریم و در ظرف را میگذاریم و حرارت زیر ظرف را کمی کم مینمائیم تا در دیگ کمی عرق بکند، بعد سه تا چهار قاشق سوپخوری روغن (در حدود ۷۵ گرم) و نصف لیوان آب را داغ کرده روی سطح برنج میدهیم در صورت داشتن فر بعد از محکم کردن در دیگ ظرف را کف فر قرار میدهیم و حرارت را ۳۵۰ درجه میکنیم و بعد از نیم ساعت حرارت را ۵۰ درجه کم می کنیم نیم ساعت دیگر می گذاریم برنج دم بکشد. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات سید ابراهیم رئیسی ایران رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رهبر انقلاب ریاست جمهوری حسین امیرعبداللهیان
تهران شهرداری تهران دستگیری هواشناسی قتل سلامت وزارت بهداشت مشهد سازمان هواشناسی بارش باران فضای مجازی کنکور
خودرو قیمت دلار قیمت طلا دولت سیزدهم قیمت خودرو قیمت مسکن بورس بازار خودرو تورم حقوق بازنشستگان یارانه مسکن
تلویزیون سینما جشنواره کن سریال تئاتر پارسا پیروزفر سینمای ایران کتاب دفاع مقدس سینمای جهان سریال پایتخت موسیقی
کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه تهران ربات وزارت علوم
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه جنگ غزه آمریکا روسیه حماس لبنان حزب الله لبنان اوکراین ترکیه
استقلال پرسپولیس فوتبال لیگ برتر تیم ملی والیبال ایران جواد نکونام استقلال خوزستان باشگاه پرسپولیس والیبال نساجی باشگاه استقلال بازی
هوش مصنوعی سامسونگ اپل گوگل اینترنت بریتانیا ایلان ماسک موبایل ناسا
کاهش وزن سرطان استرس دیابت آلزایمر تجهیزات پزشکی ویتامین زوال عقل