چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا
دال
ـ مواد لازم: |
ماش: ۷۵۰ گرم |
میخک: ۳ عدد |
هل: ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی: ۰.۵ فنجان |
آب لیموترش: ۰.۵ فنجان |
زیره: ۴ عدد |
زنجبیل: ۱ عدد |
فلفل قرمز: ۳ عدد |
سیر: ۲ قاشق سوپخوری |
پیاز: ۱ عدد |
ـ طرز تهیه: |
لپه ماش را توی آب بیندازید تا بجوشد، وقتیکه خوب پخته شد آن را توی چلو صافی صاف کنید بهطوری که آب آن توی ظرف جداگانه محفوظ بماند. سپس با گوشتکوب، ماش را توی کاسهای نرم کرده آبی را که از چلو صافی گذرانیده اید، روی آن بریزید. |
در دیگ دیگر، یکدانه پیاز را خورد کرده با دو سه قاشق سیر و چند دانه زیره، و دو سه عدد هل و دو سه عدد میخک و یک تکه کوچک زنجبیل و دو سه عدد فلفل قرمز با پیاز سرخ کنید، آب ماشی که حاشر کردهاید، رویش بریزید و به آن رب گوجه فرنگی و یا نیم استکان لیمو بزنید. هندیها دال را اغلب با کته میخورند. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت شهید جمهور ابراهیم رئیسی رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد
هواشناسی شهید رئیسی امتحانات نهایی تهران کنکور شهرداری تهران سانحه بالگرد رئیسی بارش باران آموزش و پرورش هلال احمر سیل قوه قضاییه
دلار قیمت دلار ارز قیمت خودرو بورس قیمت طلا یارانه خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان سایپا یارانه نقدی
سینمای ایران تلویزیون سینما جشنواره کن آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی لیلا حاتمی سریال
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه امیرعبداللهیان جنگ غزه فلسطین ترکیه آمریکا سوریه ولادیمیر پوتین چین اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید باشگاه پرسپولیس لیگ برتر لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال والیبال لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال لیورپول
اپل هوش مصنوعی مایکروسافت گوگل سامسونگ ناسا انسان تبلیغات موبایل آیفون
سلامت سرطان مغز طول عمر آلزایمر کاهش وزن مغز انسان افسردگی سلامت روان