جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سالاد هندی


ـ مواد لازم:
ماست ساده کم چرب: ۱ فنجان
پیاز: ۱ عدد
گشنیز: ۳ برگ
نعناع: ۳ برگ
بادام: ۱ فنجان
فلفل سبز: ۳ عدد
ـ طرز تهیه:
یک فنجان ماست و یک فنجان بادام یا نارگیل کوبیده و یک عدد پیاز ریز شده و چند برگ گشنیز و چند برگ نعناع و چند فلفل سبز را ریز ریز کرده با ماست و بادام مخلوط کنید. البته بادام را قبل از استفاده بکوبید، نام دیگر سالاد هندی چتنی ماست است آن را همراه با غذا یا به‌عنوان پیش غذا مصرف کنید.


همچنین مشاهده کنید