شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
لیته بادنجان
ـ مواد لازم: |
سرکه: ۳ لیتر |
نمک: قدری |
ادویه: قدری |
بادمجان: قدری |
گشنیز: قدری |
سیب زمینی: قدری |
موسیر: قدری |
ریحان: قدری |
ـ طرز تهیه: |
برای این ترشی میتوانیم از بادمجانهای دلمهای یا معمولی بدون تخم استفاده کنیم. بادمجانها را در فر یا روی آتش کباب میکنیم تا گوشت آن کاملاً پخته شود بعد آنها را پوست میکنیم و کمی نمک میپاشیم و روی پارچه میچینیم تا کاملاً آب آنها گرفته شود. بعد بادمجانها را ساطوری میکنیم و با کمی سرکه چند جوش میدهیم و مقداری سبزی (نعناع، ترخون، ریحان، گشنیز) که بهدقت تمیز کرده و شسته و خوب خشک کردهایم و از چرخ رد نموده، بلافاصله با کمی سرکه مخلوط میکنیم و این مایه را به بادمجان اضافه مینمائیم و مقداری ادویه و سیاه دانه به آن اضافه میکنیم. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس حجاب دولت جمهوری اسلامی ایران رئیسی رئیس جمهور دولت سیزدهم توماج صالحی گشت ارشاد پاکستان
تهران قتل شهرداری تهران سیل کنکور هواشناسی پلیس سلامت سازمان هواشناسی سازمان سنجش زنان وزارت بهداشت
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا خودرو دلار بازار خودرو مسکن سایپا بانک مرکزی ارز ایران خودرو تورم
فضای مجازی سینمای ایران سینما سریال پایتخت تلویزیون کیومرث پوراحمد سریال موسیقی رهبر انقلاب فیلم ترانه علیدوستی مهران مدیری
کنکور ۱۴۰۳ اینترنت عبدالرسول پورعباس
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال جام حذفی آلومینیوم اراک فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا وحید شمسایی لیگ برتر انگلیس
هوش مصنوعی سرطان سامسونگ اپل فناوری ناسا الماس نخبگان بنیاد ملی نخبگان ربات
سازمان غذا و دارو کاهش وزن بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل