پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
فلفل دلمهای
فلفل سبز يکى از گياهان قديمى مناطق جنوبى و مرکزى آمريکا است. | |
براى اولين بار در سال ۱۴۹۴ پزشکى بهنام شانکا chanca که همراه کريستفکلمب بوده، از فلفل نامبرده است. در اوائل قران شانزدهم فلفل سبز از اسپانيا به ساير نقاط اروپا آورده شد و ابتدا در کشورهاى کنار درياى مديترانه و مجارستان و رومانى انتشار يافت. کاشت فلفل در ابتدا جنبه زينتى داشته و بهتدريج کاشت آن بهعنوان يک سبزى معمول شده است. | |
از فلفل در گذشته فقط بهصورت ادويه تند استفاده مىشده است. تندى فلفل به علت وجود آلکالوئيدى به نام کاپسايسين Capsaicin مىباشد که در جدار تخمدان بهوجود مىآيد. هر چه مقدار اين ماده در فلفل بيشتر باشد، تندى آن بيشتر خواهد بود. ارزش غذائى فلفل دلمهاى بيشتر بهخاطر دارا بودن مواد مختلف از جمله مقدار قابل توجه ويتامين C آن است که فلفل را در صدر تمام سبزىهاى ميوهاى قرار مىدهد. | |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران نیکا شاکرمی رهبر انقلاب روز معلم معلمان دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی مجلس شهید مطهری حجاب شورای نگهبان قوه قضائیه
تهران هواشناسی زلزله معلم شهرداری تهران سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش پلیس سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو قیمت خودرو دولت قیمت دلار ایران خودرو دلار قیمت طلا سایپا بانک مرکزی بازار خودرو کارگران تورم
مشهد رضا عطاران رادیو فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس تئاتر موسیقی فیلم
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا نوار غزه روسیه چین حماس عربستان یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان تراکتور لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
همراه اول دبی واکسن تبلیغات اپل ناسا گوگل وزیر ارتباطات پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه ویتامین طول عمر بارداری