شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
مربای به
ـ مواد لازم: |
به: ۳۰۰۰ گرم |
شکر: ۲۵۰۰ گرم |
آب لیموترش: ۰.۵ فنجان |
هل: ۱ قاشق سوپخوری |
ـ طرز تهیه: |
به را چهار قاچ میکنیم و تخم و قسمت سفتی وسط به را در میآوریم و پوست میکنیم (به را با پوست نیز مربا میکنند)، بعد به را به شکل قاچ پرتقال خرد میکنیم و آن را میشوئیم و در ظرف مس سفید کرده تمیزی میریزیم (ظرف طبخ مربای به باید حتماً مس سفید کرده باشد زیرا در غیر اینصورت مربای خوشرنگ نمیشود)، بعد مقداری آب در حدود ۸ لیوان بهطوری که کمی روی به را بگیرد در ظرف میریزیم و در آن را میبندیم و ظرف را روی حرارت ملایم میگذاریم تا به کمی پخته ولی زیاد له نشود بعد شکر را داخل به میریزیم و هل را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم مربا با حرارت ملایم ۳ تا ۴ ساعت بجوشد تا رنگ مربا قرمز خوشرنگ و شربت آن غلیظ شود. بعد آب لیمو را میریزیم. مربا چند جوش که زد از روی آتش بر میداریم. |
باید توجه داشت که ظرف مربا در مدت طبخ مربا باید بسته و حرارت ملایم باشد تا مربا خوشرنگ شود در صورتیکه مربا رنگش کاملاً قرمز شد ولی شربت آن رقیق بود در آن را برمیداریم و حرارت را کمی تند میکنیم. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت حسین امیرعبداللهیان مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان افغانستان انتخابات امیرعبداللهیان عراق جنگ دولت سیزدهم حجاب مجلس
سیل ایران تهران هواشناسی سیلاب شهرداری تهران سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی یسنا هلال احمر
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو مسکن دلار بانک مرکزی قیمت طلا تورم ارز بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما دفاع مقدس بی بی سی موسیقی مهران غفوریان تلویزیون ساواک سریال سینمای ایران تبلیغات
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین اسرائیل حماس روسیه آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال جواد نکونام بازی علی خطیر باشگاه پرسپولیس بایرن مونیخ
هوش مصنوعی اینستاگرام آیفون دیابت اپل عکاسی ناسا موبایل گوگل تلفن همراه
سلامت استرس طب سنتی کبد چرب فشار خون گرما