قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۰۹

آیت‌الله فاضل لنکرانی:تشییع رهبرشهید باید باشکوه‌ترین تشییع تاریخ باشد

قم- رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) با تأکید بر اهمیت آیین تشییع رهبر شهید، گفت: این مراسم باید به باشکوه‌ترین تشییع تاریخ تبدیل شود و پیام ایستادگی و وفاداری ملت ایران را به جهان منتقل کند.
 آیت‌الله فاضل لنکرانی:تشییع رهبرشهید باید باشکوه‌ترین تشییع تاریخ باشد



۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رهبر شهید عاشق مردم ایران بود - تسنیم

استانها

سردار اصغر عباسقلی‌زاده، فرمانده سپاه عاشورا، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز در حاشیه مراسم گرامیداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب اسلامی در مصلی امام خمینی(ره) تبریز، با تسلیت شهادت حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای(ره) اظهار داشت: شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی غم عظیمی بر دل‌های ملت ایران وارد کرد، اما به برکت خون این شهید بزرگوار، همان‌گونه که خود ایشان پیش‌بینی کرده بودند، ملت ایران مبعوث شده و این بعثت موجب افزایش امنیت، اقتدار، عزت و عظمت کشور شد.

وی با بیان اینکه رهبر شهید شخصیتی جامع‌الاطراف بود، افزود: امام شهید ما مجموعه‌ای از صفات حسنه را در وجود خود داشت و در عرصه‌های مختلف، دست برتر را داشته و بر مسائل گوناگون اشراف و تسلط کامل داشت.

فرمانده سپاه عاشورا ادامه داد: رهبر شهید به‌حق نایب امام زمان(عج)، جانشین پیامبر اکرم(ص) و جانشین ائمه اطهار(ع) بود و این جایگاه در حقیقت همان جایگاه ولایت مطلقه فقیه است که ایشان در طول سال‌های رهبری با شایستگی آن را دنبال کرد.

عباسقلی‌زاده با اشاره به ویژگی‌های برجسته رهبر شهید گفت: اگر بخواهیم در میان صفات متعدد ایشان، به یک ویژگی شاخص در حوزه مسائل دنیوی اشاره کنیم، بدون تردید مردم‌دوستی و علاقه عمیق ایشان به ملت ایران است.

وی تصریح کرد: رهبر شهید عاشق مردم ایران بود و همواره مردم را به وحدت، انسجام ملی، همراهی و همدلی با یکدیگر و با انقلاب اسلامی دعوت می‌کرد تا کشور بتواند مسیر پیشرفت و تعالی را طی کرده و آرمان‌های انقلاب اسلامی را به پیش ببرد.

فرمانده سپاه عاشورا با تأکید بر اینکه مردم‌داری در سیره رهبر شهید صرفاً یک شعار نبود، خاطرنشان کرد: در نگاه ایشان، مردم سرمایه اصلی کشور و پشتوانه نظام اسلامی بودند و به همین دلیل همواره بر حضور مردم در عرصه‌های مختلف و حفظ وحدت و انسجام ملی تأکید داشتند.

عباسقلی‌زاده خاطرنشان کرد: امروز نیز به برکت خون رهبر شهید و دیگر شهدای انقلاب و مقاومت، مردم ایران با حضور و ایستادگی خود نشان داده‌اند که راه و آرمان‌های شهدا همچنان زنده است و می‌تواند زمینه‌ساز عزت، اقتدار و پیشرفت روزافزون ایران اسلامی باشد.

انتهای پیام/  


۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

تبریزی‌ها به یاد آقای شهید ایران + فیلم

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مردم تبریز به مناسبت چهلمین روز تشییع و تدفین امام شهید، در مصلی امام خمینی این شهر یاد ایشان را گرامی داشتند.

مردم غیور تبریز ضمن تاکید بر خونخواهی رهبر شهید، بیعت خود را با آیت الله خامنه‌ای اعلام کردند. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی تبریز


۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عاملی: ترور رهبر شهید بزرگ‌ترین جنایت قرن بود تصاویر - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، آیت‌الله سید حسن عاملی در سخنرانی به مناسبت چهلم تدفین رهبر شهید در میدان بیعت اردبیل اظهار کرد: با شهادت رهبر انقلاب، بزرگ‌ترین جنایت قرن اتفاق افتاد و یک شخصیت دینی و یک مرجع تقلید مورد هجمه و ترور قرار گرفت؛ در طول تاریخ چنین اتفاقی روی نداده است و این حادثه نشان داد تا چه اندازه افکاری در روزگار ما شکل‌گرفته که هیچ حرمتی ندارند.

امام‌جمعه اردبیل افزود: دشمن امروز به نتیجه اقدام خود می‌نگرد و به‌شدت پشیمان است و صراحتاً می‌گوید که این یک تله بود. دشمن شهادت رهبر را می‌خواست، اما امروز اذعان کرده که کاری احمقانه انجام داده است.

آیت الله عاملی عنوان کرد: آن حجم از تجهیزات، توطئه، فکر و تدبیر، تنها کار یک روز نبود. ترامپ اعتراف کرد که 22 سال برای این کار طرح‌ریزی می‌کرد و اسرائیل به‌عنوان متهم اول جنایات، از ابتدای انقلاب در پی انجام این کار بود.

وی بیان کرد: اسرائیل از ترس خود به‌تنهایی قادر به انجام این کار نبود تا اینکه احمقی به نام ترامپ را پیدا کرد و به‌خاطر نقاط ضعفی که از او درست کرده بودند، وی را به میدان آوردند و با وسیله او هدف خود را پیاده کردند.

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل تصریح کرد: اعتقاد آنها این بود که رهبر ترور شود، فرماندهان و مدیران رده اول ترور شوند و کشور دچار تزلزل شود و حتی با جنایت کودکان میناب قصد داشتند در میان مردم دلهره ایجاد کنند.

وی ادامه داد: اگر هدف آنها اجرایی می‌شد، عزت و شکوه امروز که نتیجه خون رهبر شهید است، وجود نداشت و در وهله اول تمام دانشمندان نخبه کشور ترور می‌شدند؛ درست مانند آنچه در عراق و سوریه اتفاق افتاد.

آیت الله عاملی افزود: پس از فتح عراق، به 500 دانشمند عراقی گفتند یا مهاجرت کنید یا مرگ را بپذیرید و آنهایی که مهاجرت نکردند همگی ترور شدند.

امام جمعه اردبیل با اشاره به توانمندی‌های علمی کشور اظهار کرد: امروزه در محاصره تکنولوژی قرار داریم، با این وجود نبوغ ایرانی استثنایی است و در این شرایط نیز دستاوردهایی بی‌نظیر داشته‌ایم.

آیت الله عاملی گفت: رهبر شهید از ابتدا می‌دانستند که رشد ایران مساوی با مرگ اسرائیل است؛ لذا حمله قطعی بود و ایشان تمام احتمالات برای حمله اسرائیل را پیش‌بینی می‌کردند. امروزه تمام قدرت دفاعی ما مدیون رهبر شهید است.

وی با تشریح اهداف دشمن از اقدامات اخیر افزود: هدف دشمن ترور دانشمندان هسته‌ای، فرماندهان رده بالا و از بین رفتن سپاه و ارتش بود؛ اتفاقی که در سوریه رخ داد. امروز سوریه کشوری بدون ارتش است که از هر طرف دچار حمله و هجوم است.

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل ادامه داد: یک اسرائیلی گفته بود که ایران یک کشور شش‌تکه چسبیده به هم است و ما می‌خواهیم این کشورها را از هم جدا کنیم.

عاملی با تأکید بر اهمیت وسعت سرزمینی در قدرت کشورها بیان کرد: وسعت سرزمینی شاخصه قدرت است و دشمن امروز در محاصره ناکام مانده، چون ما از 16 مرز مراوده داریم.

انتهای پیام/

   




 استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز
۲ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز

معتمدیان با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد استان تهران می‌گوید:با وجود آسیب به زیرساخت‌های سوخت‌رسانی، هیچ‌یک از ۳۸۶ جایگاه سوخت استان تعطیل نشد. همزمان با رایگان ‌شدن مترو و اتوبوس و همراهی مردم در کاهش ترددهای غیرضروری، مصرف سوخت نیز حدود ۵۰ درصد کاهش یافت.

 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۴ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.

 انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

سخنگوی کرملین از آنچه افزایش سطح مشارکت انگلیس در جنگ اوکراین خواند، ‌ انتقاد کرد و گفت: موضع لندن در حالی است که برخی کشورهای اروپایی از حمایت از کی‌یف خسته شده‌اند.

 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.

 نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در فضای مجازی نوشت: حداقل تاکنون گزارش‌هایی که در دسترس مجلس از طرح بوده است نشان می‌دهد، هیچ مطالعه قابل اتکایی در مورد اثرات اجتماعی طرح (به عنوان مثال همین که هزینه یک باک بنزین برای مازاد سهمیه به حدود ۴ میلیون تومان ممکن است افزایش پیدا کند) و نحوه مدیریت این تبعات وجود ندارد.

 کالابرگ شهریور با رقم جدید می‌آید؟ جزئیات اعتبار احتمالی خانوارها
۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

کالابرگ شهریور با رقم جدید می‌آید؟ جزئیات اعتبار احتمالی خانوارها

با مطرح شدن افزایش ۲۳ درصدی اعتبار کالابرگ الکترونیکی، مبلغ احتمالی این حمایت برای مشمولان دهک‌های پایین به یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومان به ازای هر نفر می‌رسد؛ اما اجرای این افزایش همچنان به تأمین منابع پایدار و اعلام رسمی زمان شارژ جدید وابسته است.