قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۳/۳۱

امام جمعه کیش: ملاک حقانیت همراهی با جریان حق است

کیش- امام جمعه کیش، به تبیین معیارهای حق و باطل در مکتب عاشورا پرداخت و بر لزوم همراهی با جریان حق به‌عنوان ملاک اصلی رستگاری تأکید کرد .
 امام جمعه کیش: ملاک حقانیت همراهی با جریان حق است



۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

بیعت با امام مهدی(عج)، ادامه راهی است که امام حسین(ع) ترسیم کرد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی‌اکبر اجاق‌نژاد پیش از ظهر امروز در برنامه تلویزیونی سالروز شهادت حضرت امام حسن عسکری(ع) که به صورت زنده از شبکه یک سیما پخش شد، ضمن تسلیت شهادت امام حسن عسکری(ع) و تبریک آغاز امامت حضرت بقیة‌الله الاعظم(عج)، با اشاره به فرازی از دعای عهد اظهار کرد: در دعای عهد می‌خوانیم «اللهم إنی أجدد له فی صبیحة یومی هذا وما عشت من أیامی عهداً وعقداً وبیعةً له فی عنقی»؛ این فراز بیانگر تجدید عهد، عقد و بیعت با امام زمان(عج) است.

وی افزود: بیعت یکی از نشانه‌های محبت و تبعیت است و در میان نشانه‌های محبت به حجت الهی، مسئله بیعت جایگاه مهمی دارد؛ چراکه بیعت با حجت خدا در واقع بیعت با خداوند متعال است.

تولیت آستان مقدس مسجد جمکران با اشاره به جایگاه بیعت در فرهنگ اهل‌بیت(ع) گفت: اگر کسی با امام حسین(ع) بیعت کند، در حقیقت با خداوند بیعت کرده است و این مسئله ریشه در روایات دارد.

وی با اشاره به خروج امام حسین(ع) از مکه در روز هشتم ذی‌الحجه اظهار کرد: در آن زمان برخی افراد از روی دلسوزی یا با نگاه سیاسی، با خروج امام حسین(ع) از مکه موافق نبودند و حضرت نیز به دیدگاه آنان احترام می‌گذاشت، اما بر اساس تشخیص خود عمل کرد.

حجت الاسلام والمسلمین اجاق‌نژاد با اشاره به مفهوم «لبیک» در زیارت‌نامه‌های اهل‌بیت(ع) افزود: تنها زیارت‌نامه‌ای که در آن تعبیر «لبیک» آمده، زیارت امام حسین(ع) است و این مسئله به دعوت آن حضرت و پاسخ مؤمنان به ندای ایشان ارتباط دارد؛ امام حسین(ع) مردم را به یاری و بیعت فراخواند و کسانی که لبیک گفتند، در حقیقت با ایشان بیعت کردند.

تولیت آستان مقدس مسجد جمکران با بیان اینکه بیعت دارای مراتب مختلف است، بیان کرد: بیعت را می‌توان به سه دسته تقسیم کرد؛ «بیعت و شهادت»، «بیعت و مواصلت» و «بیعت و مشارکت».

وی در توضیح «بیعت و شهادت» اظهار کرد: گروهی با امام حسین(ع) بیعت کردند و در کنار آن حضرت به شهادت رسیدند. این بیعت در روز عاشورا به شهادت منتهی شد و شهدای کربلا به دلیل همین مقام و جایگاه، فضیلت ویژه‌ای دارند.

حجت الاسلام والمسلمین اجاق‌نژاد با اشاره به مقام شهدای کربلا افزود: شهدای کربلا از برترین شهدای عالم هستند و در روایات برای آنان جایگاه ویژه‌ای بیان شده است.

وی درباره «بیعت و مواصلت» نیز اظهار کرد: دسته دوم کسانی هستند که پس از شهادت امام حسین(ع)، راه آن حضرت را ادامه دادند و در نهایت در مسیر مبارزه به شهادت رسیدند؛ آنان با امام حسین(ع) بیعت کردند، راه ایشان را ادامه دادند و سرانجام به شهادت رسیدند.

تولیت مسجد جمکران دسته سوم را «بیعت و مشارکت» دانست و ابراز کرد: کسانی که پس از امام حسین(ع) در مسیر آن حضرت حرکت کردند و راهی را که ایشان ترسیم کرده بود ادامه دادند، اما شهادت نصیبشان نشد، در این دسته قرار می‌گیرند و در ثواب و حرکت حسینی مشارکت دارند.

وی با تأکید بر پیوند میان بیعت با امام حسین(ع) و بیعت با امام زمان(عج) گفت: امروز که با امام زمان(عج) بیعت می‌کنیم، در حقیقت ادامه همان بیعتی را دنبال می‌کنیم که در محرم و صفر با امام حسین(ع) انجام داده‌ایم؛ ما با امام حسین(ع) عهد می‌بندیم که راه او را ادامه دهیم و در نهم ربیع‌الاول نیز این عهد و پیمان را با امام زمان(عج) تجدید می‌کنیم.

تولیت آستان مقدس مسجد جمکران، با بیان اینکه بیعت با امام زمان(عج) ادامه همان عهد و پیمانی است که مؤمنان با امام حسین(ع) بسته‌اند، بیان کرد: همان‌گونه که یاران سیدالشهدا(ع) با لبیک به ندای «هل من ناصر» در مسیر آن حضرت قرار گرفتند، امروز نیز تجدید بیعت با حضرت ولی‌عصر(عج) به معنای استمرار همان مسیر و عهد عاشورایی تا تحقق وعده ظهور است.

حجت الاسلام والمسلمین اجاق‌نژاد در پایان با اشاره به برنامه‌های مسجد مقدس جمکران در زمینه تجدید عهد با حضرت ولی‌عصر(عج)، این بیعت را نشانه‌ای از استمرار مسیر ولایت و پیوند نسل امروز با آرمان‌های اهل‌بیت(ع) دانست.

انتهای پیام/  




 اجرای مصوبه مجلس برای واردات خودروهای کارکرده | تعدیل قیمت بازار هدف اصلی واردات
۴۷ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

اجرای مصوبه مجلس برای واردات خودروهای کارکرده | تعدیل قیمت بازار هدف اصلی واردات

اقتصادنیوز: رییس فراکسیون صنعت، معدن، ایمنی و استاندارد مجلس، گفت: به دنبال پیگیری های صورت گرفته، واردات خودروهای کارکرده با عمر ۳ تا ۵ سال آزاد شد.

 فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟

اکوایران: این روزها کم نمی‌شنویم که اقتصاد ایران در آستانه فروپاشی قرار دارد. این جمله در گفت‌وگوهای روزمره، در تحلیل‌های کارشناسی و گاهی حتی در اظهارنظرهای رسمی تکرار می‌شود، اما پیش از قضاوت درباره درست یا نادرست بودنش باید دید فروپاشی اقتصادی در ادبیات اقتصادی دقیقا به چه معناست و چه شرایطی باید کنار هم جمع شوند تا بشود این برچسب را روی یک اقتصاد گذاشت.

 نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند

نایب‌ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه توجیه علت کمبود دارو، درد مردم را درمان نمی‌کند، گفت: مجلس و به ویژه کمیسیون بهداشت موضوع تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو را با جدیت دنبال می‌کنند و منتظر پاسخ مسئولان سازمان غذا و دارو هستیم اما در کنار بررسی و تحقیق و شنیدن توضیحات مسئولان، باید یک اقدام عملی و فوری برای رفع کمبود داروهای خاص و کنترل قیمت دارو انجام شود؛ چرا که توجیه کردن، مشکل مردم را حل نمی‌کند.

 هدف از طرح های بنزینی، افزایش درآمد دولت است/ اول جلو قاچاق بنزین را بگیرید/ چرا خودرو کم مصرف تولید یا وارد نمی شود؟!
۵۳ دقیقه قبل / سایت الف

هدف از طرح های بنزینی، افزایش درآمد دولت است/ اول جلو قاچاق بنزین را بگیرید/ چرا خودرو کم مصرف تولید یا وارد نمی شود؟!

بینندگان «الف» هر روز با ارائه نظرات خود در تکمیل و تعمیق محتوای ارائه‌شده مشارکت می‌کنند. بسیاری از این نظرات، گویای دقت و توجه مخاطبان و داوری عمومی آن‌ها نسبت به وقایع روز است. گزیده‌ای از نظرات مخاطبان را ذیل سه مطلب پر بحث هفته به انتخاب تحریریه «الف» بخوانید.

 جوانان ایران؛ ۲برد، ۲شکست
۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جوانان ایران؛ ۲برد، ۲شکست

روز دوم مسابقات کشتی آزاد جوانان جهان با ثبت ۲پیروزی و ۲شکست برای نمایندگان ایران همراه بود و تات و رحمانی به مرحله یک‌چهارم نهایی راه یافتند.

 هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟
۱۵ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟

اقتصادنیوز: با وجود اینکه شاخص‌های اصلی در روند صعودی باقی مانده‌اند، جی‌پی‌مورگان خطرات فزاینده‌ای را برای رکود بازار در اواخر تابستان یا اوایل پاییز پیش‌بینی می‌کند.