قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۳/۲۱

حمله دشمن آمریکایی به یک لنج باری شهرستان سیریک هرمزگان

بندرعباس - فرماندار سیریک گفت: بامداد امروز پرتابه دشمن آمریکایی به یک لنج باری از شهرستان سیریک هرمزگان در دریای عمان اصابت کرد.
 حمله دشمن آمریکایی به یک لنج باری شهرستان سیریک هرمزگان



1
 سیلوی 70 هزار تنی مروارید هرمزگان در بندرعباس افتتاح شد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

سیلوی 70 هزار تنی مروارید هرمزگان در بندرعباس افتتاح شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، در جریان سفر به استان هرمزگان و به نمایندگی از هیئت دولت، سیلوی ذخیره‌سازی گندم مروارید هرمزگان با ظرفیت 70 هزار تن را افتتاح کرد.

وزیر جهاد کشاورزی در آیین افتتاح این مجموعه با اشاره به برنامه‌های وزارتخانه برای رفع موانع فعالیت صنایع آردسازی و حوزه ذخیره‌سازی غلات اظهار داشت: به‌تازگی سبوس در سامانه بازارگاه قرار گرفته که این اقدام می‌تواند بخشی از مشکلات فعالان صنعت آردسازی را برطرف کند.

نوری قزلجه همچنین از ابلاغ بخشنامه‌ای جدید در روزهای آینده خبر داد و افزود: بر اساس این بخشنامه، واحدهای صنف و صنعت امکان خرید گندم مورد نیاز خود از داخل کشور را خواهند داشت و زمینه برای واردات مستقیم گندم توسط این واحدها نیز فراهم می‌شود.

وی بیان کرد: این ظرفیت به‌زودی برای فعالان صنف و صنعت در سراسر کشور ایجاد خواهد شد و می‌تواند مسیر تازه‌ای برای فعالیت واحدهای آردسازی، سیلوداری و صنایع وابسته فراهم کند.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به ظرفیت موجود در حوزه سیلو و آردسازی کشور گفت: ظرفیت سیلویی و آردسازی کشور بیش از نیاز داخلی است و باید از این ظرفیت در مسیر واردات، فرآوری و صادرات مجدد استفاده شود.

نوری قزلجه ادامه داد: بر اساس این رویکرد، غلات از کشورهای تولیدکننده، به‌ویژه کشورهای شمالی، وارد کشور می‌شود و پس از فرآوری و تبدیل به محصولات آردی، این محصولات به بازارهای هدف از جمله کشورهای آفریقایی و کشورهای همسایه صادر خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: فعال‌سازی این ظرفیت‌ها علاوه بر افزایش بهره‌وری واحدهای تولیدی، می‌تواند به ایجاد ارزش افزوده و توسعه صادرات در بخش کشاورزی و صنایع وابسته کمک کند.

وزیر جهاد کشاورزی اصلاحات انجام‌شده در حوزه ارزی را یکی از زمینه‌های مهم برای اجرای این برنامه دانست و گفت: برخی شرایط و محدودیت‌ها موجب تأخیر در اجرای این طرح شد، اما با آغاز سازوکارهای جدید، فعالیت واحدهای صنف و صنعت وارد مرحله تازه‌ای خواهد شد.

افتتاح سیلوی 70 هزار تنی مروارید هرمزگان در بندرعباس در حالی انجام شد که موقعیت جغرافیایی و ظرفیت‌های بندری هرمزگان، دسترسی این استان به مسیرهای تجاری و بازارهای منطقه‌ای را فراهم کرده و می‌تواند زمینه را برای تقویت نقش هرمزگان در زنجیره ذخیره‌سازی، فرآوری و صادرات مجدد غلات کشور فراهم کند.

انتهای پیام/864