قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۳/۳۰

پیشرفت ۹۸ درصدی در کاداستر اراضی ملی استان ایلام

ایلام - استاندار ایلام از پیشرفت ۹۸ درصدی در کاداستر اراضی ملی استان ایلام خبر داد.
 پیشرفت ۹۸ درصدی در کاداستر اراضی ملی استان ایلام



 صدور شناسه یکتا برای واحد‌های ساختمانی در کرج
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

صدور شناسه یکتا برای واحد‌های ساختمانی در کرج

به گزارش خبرگزاری برنا استان البرز؛ احداله احمدی‌پرگو در این خصوص اظهار کرد: با توجه به ابلاغ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول و ضرورت فراهم شدن مقدمات اجرای آن، ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های مرتبط در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: در این چارچوب، باید فرآیندی ایجاد شود که اطلاعات از ابتدای درخواست مالک برای صدور پروانه ساختمانی در یک چرخه مشخص و به صورت الکترونیکی میان دستگاه‌های مرتبط گردش داشته باشد و در نهایت اطلاعات لازم برای ثبت رسمی در اختیار اداره ثبت اسناد و املاک قرار گیرد.

ایجاد یک فرآیند واحد از صدور پروانه تا ثبت اطلاعات

معاون شهرسازی و معماری شهرداری کرج ادامه داد: هدف از این هماهنگی، ایجاد ارتباط میان فرآیندهای شهرداری، نظام مهندسی و اداره ثبت است تا اطلاعات مربوط به هر ساختمان و واحد ساختمانی به شکل دقیق و یکپارچه ثبت و تبادل شود.

احمدی‌پرگو همچنین گفت: در پایان این فرآیند برای هر واحد ساختمانی شناسه یکتا صادر خواهد شد که امکان شناسایی دقیق واحد را در فرآیندهای ثبتی فراهم می‌کند.

وی با بیان اینکه صدور شناسه یکتا بخشی از الزامات اجرای این قانون است، افزود: ثبت مشخصات هر واحد به صورت مشخص و قابل شناسایی می‌تواند به شفاف‌تر شدن اطلاعات ملکی و کاهش زمینه بروز برخی تخلفات و سوءاستفاده‌های احتمالی در معاملات کمک کند.

هماهنگی چهار مجموعه برای اجرای قانون

احمدی‌پرگو با تأکید بر ضرورت همکاری دستگاه‌های متولی تصریح کرد: اجرای این فرآیند نیازمند هماهنگی میان شهرداری، اداره ثبت اسناد و املاک، سازمان نظام مهندسی و سازمان فاواست و هر یک از این مجموعه‌ها در بخش مشخصی از فرآیند نقش خواهند داشت.

وی اضافه کرد: اجرای ماده ۱۴ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، نیازمند فراهم شدن زیرساخت‌های اجرایی و فنی است و پیگیری هماهنگی میان دستگاه‌های مرتبط برای فراهم شدن این الزامات ادامه دارد.



 رسیدگی به 31 پرونده سردفتران استان یزد در دادگاه انتظامی - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رسیدگی به 31 پرونده سردفتران استان یزد در دادگاه انتظامی - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، مهدی اقبال مدیر کل ثبت اسناد و املاک استان یزد در این خصوص با اشاره به ماهیت تخلفات مطرح شده در این دادگاه تصریح کرد: یشتر تخلفات مطرح شده در دادگاه انتظامی سردفتران از نوع شکلی بوده و تخلفات ماهیتی در استان یزد مشاهده نمی شود؛ این موضوع نشان دهنده آن است که سردفتران استان از تخصص و توانمندی لازم برای انجام وظایف محوله برخوردارند.

وی با تأکید بر نظارت مستمر بر عملکرد دفاتر اسناد رسمی استان افزود: در حال حاضر جلسات دادگاه انتظامی سردفتران با حضور اعضا بصورت مستمر و منظم برگزار می شود و پروندههای موجود نیز بهروز رسیدگی می شوند. خوشبختانه هیچ پرونده ای معطل یا روی زمین نمانده است.

اقبال در پایان ابراز امیدواری کرد که با ادامه روند نظارت دقیق و برگزاری جلسات منظم، شاهد کاهش هرچه بیشتر تخلفات در حوزه سردفتری و ارتقای سلامت املاک و اسناد رسمی در استان باشیم.

رسیدگی به تخلفات و اعمال غیر قانونی دفاتر اسناد رسمی ، سردفتران و دفتر یاران اسناد رسمی براساس ماده 32 قانون دفاتر اسناد رسمی مصوب سال 1317 پس از گزارش بازرس و یا شکایت شاکی خصوصی در دادسرای انتظامی سردفتران و دفتریاران اسناد رسمی انجام می شود .

انتهای پیام/781  



 افتتاح 14 هزار میلیارد تومان پروژه شیلاتی در هفته دولت - تسنیم
۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

افتتاح 14 هزار میلیارد تومان پروژه شیلاتی در هفته دولت - تسنیم

استانها

حمزه رستم پور رئیس سازمان شیلات ایران در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بندرعباس، با گرامیداشت پیش‌رو بودن هفته دولت و ملت، به تشریح نقش کلیدی و راهبردی جامعه صیادی استان هرمزگان پرداخت و اظهار داشت: عملکرد جوامع صیادی ما در دوران جنگ رمضان بسیار عالی و چشمگیر بود این حضور مجاهدانه ثابت کرد که فعالیت‌های شیلاتی بسیار فراتر از یک بخش اقتصادی صرف بوده و پایه اصلی تامین امنیت غذایی، پایداری اجتماعی، اشتغال و معیشت مردم منطقه است.

رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به آسیب‌های وارد شده به تجهیزات و شناورهای صیادی تصریح کرد: علیرغم اینکه در جریان جنگ، صیادان دچار خسارات زیادی شدند و برخی شناورها از دست رفت، اما جامعه صیادی هرگز دریا را ترک نکرد و با حضور مداوم و مسئولانه خود، پایداری حیات و زنجیره تامین غذایی کشور را حفظ کرد.

وی افزود: همچنین برای نخستین بار، شناورهای صیادی هرمزگان در شرایط دشوار اقلیمی و در فصل مونسون برای عملیات صید به دریا اعزام شدند که خوشبختانه این اقدام شجاعانه با دستاوردها و صید بسیار خوبی همراه بود.

رستم پور از جهش چشمگیر در توسعه زیرساخت‌های شیلاتی استان هرمزگان خبر داد و گفت: هم‌زمان با هفته دولت، پروژه‌های متعدد شیلاتی در حوزه‌های صیادی و آبزی‌پروری با اعتباری بالغ بر 14 هزار میلیارد تومان در استان هرمزگان به بهره‌برداری می‌رسد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به وجود 40 اسکله و موج‌شکن صیادی در استان هرمزگان که خدمت‌رسانی به جامعه 60 هزار نفری صیادان استان را بر عهده دارند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 17 پروژه احداث و بهسازی بنادر صیادی با اعتباری بیش از 10 هزار میلیارد تومان در دست اجراست که بخش مهمی از آنها تکمیل شده و مابقی نیز با سرعت در حال پیشرفت است.

رئیس سازمان شیلات ایران در پایان در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم در خصوص میزان خسارات وارده به جامعه صیادی هرمزگان تأکید کرد: کارشناسی و برآورد دقیق خسارت‌های وارده به شناورها و تجهیزات صیادان انجام شده است و با جدیت به دنبال تخصیص اعتبارات لازم جهت جبران این خسارت‌ها هستیم تا جامعه صیادی بدون دغدغه به فعالیت ارزشمند خود ادامه دهد.

انتهای پیام/864   …



 اجرای طرح مکان‌محور شدن اطلاعات جامعه عشایر در خراسان جنوبی - تسنیم
۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اجرای طرح مکان‌محور شدن اطلاعات جامعه عشایر در خراسان جنوبی - تسنیم

استانها

حجت خادمی‌نژاد در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند گفت: خراسان جنوبی در زمره 15 استان منتخب برای اجرای طرح مکان‌محور شدن اطلاعات جامعه عشایر قرار گرفته و در مرحله نخست، این طرح در شهرستان‌های نهبندان و درمیان اجرا می‌شود و حدود 3 هزار و 500 خانوار عشایری را تحت پوشش قرار خواهد داد.

مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی بیان کرد: این طرح با هدف ارتقای دقت، سرعت و اثربخشی خدمات‌رسانی در حوزه‌های آموزشی، بهداشتی، تأمین نهاده‌های تولید و آبرسانی به استقرارگاه‌های عشایری اجرا می‌شود؛ با اجرای این طرح، نیازها و خدمات مورد نیاز جامعه عشایری بر پایه اطلاعات مکانی و با برنامه‌ریزی، نظارت و مدیریت مؤثرتری دنبال خواهد شد.

  خادمی‌نژاد با تأکید بر اهمیت تحلیل داده‌ها اظهار داشت: اطلاعات دقیق مکانی در موضوعاتی همچون تأمین علوفه، واکسیناسیون دام، بازاریابی و بازاررسانی محصولات، نیازهای بهداشتی، سرکشی به خانوارهای عشایری و آموزش بهره‌برداران، نقشی تعیین‌کننده دارد و زمینه ارائه خدمات هدفمندتر را فراهم می‌کند.

وی بیان کرد:این طرح در راستای اجرای ماده 51 قانون برنامه هفتم پیشرفت، که بر ایجاد زیرساخت‌های تولید و تأمین معیشت پایدار برای روستاییان و عشایر تأکید دارد، عملیاتی می‌شود.

مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی ضمن تشریح جزئیات طرح ملی مکان‌محور گفت: تمام نقاط سکونت عشایر، ایل‌راه‌ها، منابع آب، دکل‌های مخابراتی، مدارس عشایری و خانه‌های بهداشت باید در سامانه GIS ثبت شوند تا هنگام بحران‌هایی مانند سیل یا برف، امداد هوایی و زمینی با دقت و سرعت انجام گیرد.

خادمی نژاد افزود: نقشه‌های تهیه‌شده نشان خواهند داد سکونتگاه‌های عشایری در چه فاصله‌ای از دکل‌های مخابراتی، خطوط آبرسانی و زیرساخت‌های عمومی قرار دارند تا بتوان نقاط بحرانی را شناسایی و خدمات را هدفمند کرد.

ویبا اشاره به مشکلات مسیرهای کوچ عشایر، از هماهنگی مشترک با سازمان منابع طبیعی و وزارت راه خبر داد و گفت: قرار است حریم ایل‌راه‌ها در سامانه طرح‌های جامع شهری ثبت و استعلام‌ناپذیر شود تا از تصرف و از بین رفتن ایل‌راه‌ها جلوگیری شود.

مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی افزود: با الگوبرداری صحیح، طرح سامان‌دهی …



 سرخط مهم‌ترین خبرهای 29 مردادماه خراسان جنوبی - تسنیم
۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

سرخط مهم‌ترین خبرهای 29 مردادماه خراسان جنوبی - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سرخط خبرهای مهم رسانه‌های خراسان جنوبی در پنج شنبه 29 مردادماه تاکنون به شرح زیر است:

در تسنیم:

رقابت 13 هزار و 178 داوطلب کنکور در 10 شهرستان  خراسان جنوبی

«هر مسجد یک خبرنگار»؛آغاز شکل‌گیری شبکه رسانه‌ای مردمی در خراسان جنوبی

«مامان رسیدیم، نگران نباش»؛ آخرین تماس‌های شهید بالیده

خبرنگاران خط مقدم جبهه رسانه‌ای و جنگ نرم هستند

کشف 230 تن نهاده دامی و 45 هزار لیتر سوخت قاچاق در خراسان جنوبی

درخشش ورزشکاران خراسان جنوبی در رقابت‌های ملی و استانی

‌گرد و خاک ‌خراسان جنوبی را در بر می‌گیرد

25 روز هوای نامطلوب در خراسان جنوبی

 

در دیگر رسانه ها:

105 کیلومتر راه روستایی طی دولت چهاردهم در خراسان جنوبی احداث شد

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان جنوبی گفت: دولت چهاردهم با هدف تقویت زیرساخت‌های مواصلاتی و ارتقای شاخص‌های توسعه در مناطق کم‌برخوردار، موفق به احداث 105 کیلومتر راه روستایی با اعتبار 840 میلیارد تومان در این استان شده است.

آغاز عملیات نظارت بر انبارهای غیرمجاز خراسان جنوبی از شهریور

مدیر بازرسی اتاق اصناف مرکز خراسان جنوبی از آغاز عملیات گشت‌های مشترک نظارتی بر انبارهای ثبت‌نشده در سامانه جامع از ابتدای شهریورماه خبر داد و گفت: هرگونه استنکاف از ثبت انبار یا موجودی کالا، در حکم احتکار و قاچاق است که مورد برخورد قانونی و قاطع قرار می‌گیرند.

گره‌گشایی از کلاف سردرگم مسکن مهر خوسف/ سند 300 واحد مسکونی صادر شد

«پایان سال‌ها انتظار»؛ این توصیف دقیق وضعیت 300 خانواده در شهرستان خوسف است که بالاخره با رفع موانع حقوقی و ثبتی، سند مالکیت واحدهای مسکونی‌شان صادر شد؛ اتفاقی که با ورود دستگاه قضا و ثبت اسناد و املاک خراسان جنوبی ، پایانی بر بلاتکلیفی پروژه مسکن مهر و تعاونی شهید مطهری این شهرستان رقم زد.

تکمیل زائرسرای خراسان جنوبی در مشهد حمایت خیران را می‌طلبد

مدیرعامل بنیاد زائر خراسان جنوبی با دعوت از خیران و مردم نیکوکار استان برای مشارکت در تکمیل …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد | کنترل بخش جنوبی تنگه هرمز با ادعای اکسویس
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد | کنترل بخش جنوبی تنگه هرمز با ادعای اکسویس

دو مقام آمریکایی به آکسیوس گفته‌اند ارتش آمریکا طی هفته‌های اخیر به‌طور مخفیانه یک مسیر کشتیرانی در بخش جنوبی تنگه هرمز ایجاد کرده است که به نفتکش‌ها اجازه می‌دهد هر شب از این مسیر وارد تنگه شوند یا از آن خارج شوند.
 سرمقاله دنیای اقتصاد/ قربانیان خاموش جنگ و تحریم | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله دنیای اقتصاد/ قربانیان خاموش جنگ و تحریم | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/ «قربانیان خاموش جنگ و تحریم» عنوان یادداشت روز در روزنامه دنیای اقتصاد به قلم محمدرضا فرزانگان و سیدرضا مجدزاده است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: حملات نظامی، تحریم‌ها، تورم، محدودیت‌های اینترنتی، ناامنی داخلی و آسیب به خدمات عمومی، همزمان‌ بر نهادهایی فشار می‌آورند که کودکان بر
 آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405
سایت هم میهن

آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

جدیدترین قیمت طلا و سکه در بازار تهران مشخص شد.
 کالا برگ در محاصره گرانی | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 ادعای دو مقام آمریکایی: معتقدیم مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: وقوع یک حادثه در ۱۳۶ مایلی شرق مکلا در یمن/ نفت ۹۳.۸۳ دلار شد/ ادعای الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده که مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم
سایت انتخاب

ادعای دو مقام آمریکایی: معتقدیم مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: وقوع یک حادثه در ۱۳۶ …

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...
 منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد
سایت هم میهن

منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد

روابط عمومی شرکت پالایش نفت تهران در توضیح علت انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران اعلام کرد: این دود ناشی از وقوع سانحه برای 2 دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست
روزنامه هفت صبح

کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست

تورم ۱۲۸ درصدی مواد غذایی بسیار بالاتر از تورم عمومی است و فشار اصلی را بر دهک‌های پایین وارد می‌کند
 مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟
سایت دیدارنیوز

مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...