قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۳/۲۷

۲ مدرسه تخریب شده لرستان در جریان جنگ رمضان در حال احداث هستند

خرم‌آباد - معاون اداره کل آموزش‌وپرورش لرستان، گفت: دو مدرسه تخریب شده این استان در جریان جنگ رمضان در حال احداث هستند.
 ۲ مدرسه تخریب شده لرستان در جریان جنگ رمضان در حال احداث هستند



۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

آیت‌الله عاملی خطاب به آمریکا: ایران را با 47 سال تحریم قوی‌تر کردید - تسنیم

استانها

به گزارش خبرنگار تسنیم از اردبیل، آیت‌الله سیدحسن عاملی در خطبه های این هفته نماز جمعه شهر اردبیل با اشاره به یاوه گویی های اخیر رئیس جمهور آمریکا اظهار داشت: ترامپ این روزها باز دست به یک عملیات بزرگ روانی زده و گفته با جنگ اقتصادی ایرانی‌ها را وادار به تسلیم می‌کنم.

وی خاطرنشان کرد: اینها 47 سال است که با ایران جنگ اقتصادی دارند فشار حداکثری درست کردند به تعبیر اوباما تحریمی درست کردند که در تاریخ بشر بی‌نظیر است پمپئو گفت تحریمی درست کردیم که با آن قطعاً ایرانی‌ها از گرسنگی در برابر ما رکوع خواهند کرد! تحریمی درست کردند که با آن جان بولتون به طمع افتاد و گفت امسال کریسمس را در تهران جشن خواهیم گرفت! و حالا دوباره همان مسیر را می‌روند مشهور است که «من جرّب المجرّب فعقله مخرّب» این سخن ترامپ برای ایجاد تاثیر روانی و برای اثرگذاری بر بازار ایران است.

امام جمعه اردبیل با بیان اینکه ترامپ توجه نمی‌کند که اوضاع کاملاً عوض شده است و امروز با گذشته خیلی فرق دارد، گفت: در گذشته ما را تحریم می‌کردند و ما هیچ اهرم فشار نداشتیم در نتیجه در وضع تحریم هزینه‌ای برای آمریکا درست نمی‌شد در حالی که الان ما اهرم بزرگ تنگه هرمز را داریم و آمریکا و اروپا اصلاً نمی‌توانند بسته ماندن دراز مدت آن را تحمل کنند با آمدن سرما به احتمال قوی اوضاع امنیتی کشورهای مهمی به هم خواهد ریخت و لذا ترامپ از یک طرف از فشار اقتصادی صحبت می‌کند اما از آن طرف حتی حاضر است به ایران پول بدهد اما جنگ تمام شود و تنگه باز گردد.

آیت الله عاملی باین کرد: کریس مورفی سناتور آمریکایی می‌گوید موضوع تمام شده و ایران پیروز شده است و اضافه می‌کند آمریکا به ایران پیشنهاد می‌دهد که آمریکا حاضر است سالانه 100 میلیارد دلار به ایران بدهد تا تنگه هرمز را باز کند در هر حال در این جنگ اقتصادی ملت عزیز فصل الخطاب است و اگر با لحاظ اینکه در حال جنگ اقتصادی با دشمن هستیم با دولت محترم همکاری نماید قطعاً سر ترامپ دوباره به سنگ خواهد خورد.

وی خطاب به آمریکایی ها گفت: من از سرخیرخواهی به آمریکایی‌ها مطالبی می‌گویم و آرزو دارم ترجمه آن به دست آنها برسد به آنها می گویم شما 47 سال با تحریم، ایران را در عرصه‌های حساس و استراتژیک به طرف خودکفایی، ابتکار و خود اتکایی سوق دادید صنایع دفاعی یک نمونه آن است شاید اگر موشک اسکاد را در بازار سیاه از ایران دریغ نمی کردید به طرف تولید موشک های بسیار پیشرفته حرکت نمی کرد در هر عرصه ای که شما تحریم کردید نخبگان ایرانی آستین بالا زدند و تحولاتی درست شد که شما آن را نمی‌خواستید.

امام جمعه اردبیل با طرح این سوال که آیا در تحریم اخیر یعنی محاصره دریایی فکر کرده اید که ایران به سرعت منافذ جدید اقتصادی و راه‌های مواصلاتی جدید را با ظرفیت بسیار وسیع باز خواهد کرد و این برای همیشه یک ظرفیت بزرگ اقتصادی در اختیار ایران خواهد بود و دست شما را برای تهدید از جهت محاصره برای همیشه خواهد بست؟ ادامه داد: تا حال شما با تحریم 47 ساله نه تنها نتیجه نگرفتید بلکه ایران را بالاجبار به طرف خودکفایی‌های سرنوشت ساز سوق دادید و ظرفیت‌های نهفته و خوابیده را بیدار کردید یک نمونه بارز ظرفیت تنگه هرمز است.

آیت الله عاملی یادآور شد: ایران اصلاً درصدد استفاده از این ظرفیت نبود و با سخاوت کامل ظرفیت آن را به طور مجانی در اختیار اقتصاد دنیا و رفاه کشورها قرار داده بود اما تحریم، جنگ، حمله و شرارت شما یک ظرفیت عظیم را برای ایران درست کرد به حدی که کارشناسان می‌گویند این ظرفیت از جهت بازدارندگی خیلی بالاتر از بمب اتمی است در نهایت نتیجه این شد که شما با تحریم‌ها ایران را به یک قدرت برتر در منطقه تبدیل کردید و حالا همین مسیر اشتباه را با توصیه‌های صهیونیست‌ها ادامه می‌دهید فردا برای امروز نزدیک است و نتیجه به زودی معلوم خواهد شد.

وی تصریح کرد: نمونه دیگر غنی‌سازی است ما زمانی در سه درصد متوقف شده بودیم به غنای 20 درصد احتیاج داشتیم با اروپا صحبت شد که 20 درصد را تامین کند تا راکتورهای صنعتی ایران مخصوصاً برای داروسازی متوقف نشود آنها اباء کردند و ایران مجبور شد به طرف غنای 20 درصد برود و وقتی به آن دست یافت در ایران اعلان جشن و پیروزی شد این نتیجه تحریم و محرومیتی است که شما برای ایران درست کردید و ایران محرومیت را به فرصت و سکوی پرش تبدیل کرد.

وی افزود: سردرگمی ترامپ در برابر مقاومت ملت ایران نشان اقتدار بزرگ ماست وی قبلاً هنگام حمله به ایران در توجیه حمله گفته بود دیگر تحریم‌های ایران تاثیر خود را از دست داده و کارایی ندارد و حالا می‌گوید میان گزینه جنگ و فشار اقتصادی دومی را انتخاب می‌کند و به طرف تحریم‌ها می‌رود ترامپ از سردرگمی گاهی اعترافات بسیار مهمی هم از خودش نشان می‌دهد و این ها همه در تاریخ ثبت می شود وی در اوایل جنگ و بحبوحه حملات با ناشی‌گری تمام گفت پس این همه سلاح که به کردها داده بودیم تا به شهرهای ایران هجوم ببرند کجا رفت؟ آنها سلاح ها را کجا فروخته اند؟ به ترامپ که امید به تحریم‌ها بسته جمله معمار تحریم‌های ایران یعنی ریچارد نفیو را متذکر می‌شویم که دو سال پیش به دولت کنونی آمریکا گفت تار و پود تحریم‌های ایران از هم گسسته و دیگر کسی به آن اعتناء نمی‌کند؟

نماینده مردم اردبیل در مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از خطبه ها با تشریح شرایطی که رژیم صهیونیستی در سوریه بر سر ترکیه در آورده است، گفت: این هفته اسرائیل منطقه تحت سیطره ترکیه در سوریه را بمباران کرد خبرنگار به نتانیاهو می‌گوید چرا این کار را کردی؟ جواب می‌دهد: ما به هیچ وجه به ترکیه اجازه نمی‌دهیم در شمال غرب سوریه و جنوب اسرائیل پایگاه نظامی بزند به طور عمومی این پیام را به آنها رساندیم اما آنها نفهمیدند یا نشنیدند و لذا خواستیم به نحو شایسته به آنها پیام بفرستیم آنها می‌خواستند در فرودگاه ابوالظهور نزدیک به حلب برای خود پایگاه درست کنند ما هم فرودگاه ابوالظهور را بمباران کردیم و بارها و بارها به دولت سوریه گفته‌ایم که حق نداری اجازه دهی نیروهای اجنبی یعنی ترکیه در سوریه مستقر شوند و به جولانی گفته‌ایم وضع امنیتی سوریه باید دست اسرائیل باشد و تو حق نداری اوضاع امنیتی سوریه را تغییر بدهی به او چند بار گفتیم او تجاهل کرد با بمباران او را نیز حالی کردیم.

آیت الله عاملی اظهار کرد: در این حادثه عالم اسلام جداً از ترکیه که به تعبیر خودش پنجمین ارتش دنیا را دارد انتظار داشت از حیثیت خود دفاع بکند این کار اسرائیل یک هتاکی بزرگ برای ترکیه بود و قطعاً جماعتی از ترک‌ها آنجا شهید شده اند و اگر ترکیه کاری نکند این به یک رویه تبدیل خواهد شد مخصوصاً که ترکیه با سوریه پیمان امنیتی دارد جولانی فقط از ترکیه امید دارد که به فریادش برسد چون ترکیه او را سر کار آورده است اما امید جولانی از ترکیه هم مبدل به یاس شد.

وی خاطرنشان کرد: مسئله فقط این نیست که اسرائیل در اطراف خود امنیت می‌خواهد بلکه با صراحت گفته اند که طبق دستور تورات کل خاورمیانه مال یهودی‌هاست سفیر آمریکا در اسرائیل یک سال پیش با صراحت گفت که طبق دستور تورات تمام کشورهای خاورمیانه باید به قلمرو حکومت یهودی‌ها تبدیل شوند عجیب است که ملت‌ها اعتراض کردند اما از حکومت‌ها خبری نشد در هر صورت انتظار از ترکیه این بود که اهانت و جسارت اسرائیل را بی‌جواب نگذارد.

امام جمعه اردبیل افزود: نتانیاهو در اهانت و تهدید به ترکیه گفت اردوغان باید متوجه باشد که 400 سال از سقوط دولت و امپراتوری عثمانی گذشته است یعنی تفکر نئوعثمانی را باید کنار بگذاری نتانیاهو ادامه می دهد الان به جای امپراطوری عثمانی یک قدرت بزرگی در منطقه وجود دارد و آن ارتش اسرائیل است و یک ملت به نام ملت اسرائیل و یک حکومت به نام حکومت اسرائیل و ما اجازه نمی‌دهیم که امنیت ما تهدید شود.

آیت الله عاملی اضافه کرد: پذیرفتن ذلت در اسلام حرام است این سخن قرآن است که «لَا تَظْلِمُونَ وَلَا تُظْلَمُونَ»(نه ستم می کنید و نه مورد ستم قرار می گیرید این آیه و ده ها آیه نظیر آن در حال حاضر توسط امت تعطیل شده است و فقط ایران اسلامی است که با استقلال کامل به این آیات عمل می‌کند و اگر بخواهد اسرائیل را بخاطر شرارتش گوشمالی دهد به وساطت هیچکس نگاه نمی‌کند.

وی گفت: اگر ترکیه عکس العمل نشان ندهد معنایش این است که با آوردن جولانی کل سوریه را در اختیار اسرائیل گذاشته است دولت ترکیه گفته من در تله نتانیاهو نمی‌افتم، البته باید گفت جنگ لازم نیست اگر دو روز لوله نفت آذربایجان را که از ترکیه به حیفای اسرائیل می‌رود ببندد اسرائیل مثل سگ زوزه می‌کشد و در برابر ترکیه رکوع می‌کند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل تصریح کرد: اسرائیل با بمباران مناطق تحت نفوذ ترکیه یک پیام صریح دارد و آن اینکه کل کشورهای عربی باید تحت نفوذ اسرائیل باشد و کسی حق ورود به قلمرو حکومت اسرائیل را ندارد! بشار را هم به خاطر همین ساقط کردند که مانع از نفوذ و سیطره اسرائیل بر سوریه بود. سوریه در حال حاضر وضعی بسیار اسف بار دارد. رژیم اسرائیل آن را بخشی از اسرائیل می داند. آمریکا آن را ایالتی از ایالات خود می داند ترکیه نیز که جولانی را سرکار آورده سوریه را مربوط به خود می داند از طرفی روسیه نیز در مناطق مختلف سوریه از جمله طرطوس پایگاه می خواهد. صهیونیست ها با همکاری آمریکا در حمله به ایران همین بلا را می خواستند بر سر ایران بیاورند آنها با خود ایران مشکل دارند و اگر کسی خیال بکند که صرفاً با حکومت ایران مخالفند بسیار ساده لوحانه فکر کرده است. آنها به هیچ وجه تحمل ایران قوی و تحمل وسعت سرزمینی را که یک شاخصه بزرگ قدرت است ندارند.

انتهای پیام/132  




 فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟
۵۴ دقیقه قبل / سایت اکوایران

فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟

اکوایران: این روزها کم نمی‌شنویم که اقتصاد ایران در آستانه فروپاشی قرار دارد. این جمله در گفت‌وگوهای روزمره، در تحلیل‌های کارشناسی و گاهی حتی در اظهارنظرهای رسمی تکرار می‌شود، اما پیش از قضاوت درباره درست یا نادرست بودنش باید دید فروپاشی اقتصادی در ادبیات اقتصادی دقیقا به چه معناست و چه شرایطی باید کنار هم جمع شوند تا بشود این برچسب را روی یک اقتصاد گذاشت.

 پیش‌بینی بارش‌های فراتر از نرمال در ایران همزمان با احتمال وقوع «سوپر النینو»
۱۷ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پیش‌بینی بارش‌های فراتر از نرمال در ایران همزمان با احتمال وقوع «سوپر النینو»

کارشناسان نسبت به وقوع پدیده سوپر النینو و احتمال بارش‌های سیل‌آسا در فلات ایران هشدار صادر کرده و اعلام کرده‌اند که در این زمینه دستگاه‌ها آماده باشند.

 قیمت موبایل در یک سال تا ۴ برابر شد
۹ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

قیمت موبایل در یک سال تا ۴ برابر شد

افزایش قیمت تلفن همراه در یک سال گذشته، بازار موبایل را تحت تأثیر نوسانات نرخ ارز، افزایش هزینه‌های واردات و محدودیت‌های عرضه قرار داده است؛ به‌طوری که قیمت...

 طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند

روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با نگارش متنی تصریح کرد: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند. هیچ‌کس به خاطر تعاملات گذشته‌اش غافلگیر نخواهد شد.

 کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان
۵۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما طی امروز و فردا خبر داد و اعلام کرد با عبور موج ناپایداری از منطقه، از جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریور) افزایش ابر و وزش باد، گاهی باد شدید و در مناطق شمالی و ارتفاعات رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

 مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند

به گفته عضو پرسابقه اتاق بازرگانی ایران، حجم تجارت ایران با امارات در گذشته حدود ۲۰ میلیارد دلار صادرات و واردات بود، اما بخش قابل توجهی از این مناسبات در یک...