قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۰۶

احتمال شنیده شدن صدای انفجار در جنوب اصفهان

اصفهان  -روابط عمومی سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان با صدور اطلاعیه‌ای از احتمال شنیده شدن صدای انفجارهای کنترل‌شده در محدوده کوه صفه، شهر بهارستان و مناطق اطراف آن در صبح امروز خبرداد.
 احتمال شنیده شدن صدای انفجار در جنوب اصفهان


ذخیره سد زاینده رود نسبت به میانگین بلند مدت ۵۶ درصد کمتر است

 ذخیره سد زاینده رود نسبت به میانگین بلند مدت ۵۶ درصد کمتر است
 روزنامه آرمان امروز / ۱ ساعت قبل
آرمان امروز : معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان اعلام کرد: اکنون بالغ بر ۳۵۴ میلیون متر مکعب آب در مخزن سد زاینده رود ذخیره شده که نسبت به میانگین بلند مدت ۵۶ درصد کمتر است. خلیل دادخواه افزود: از دهم خرداد، چهار مرحله جاری سازی آب در نواحی خشک زاینده رود در بازه‌ای ۹۰ [ ]

آرمان امروز : معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان اعلام کرد: اکنون بالغ بر ۳۵۴ میلیون متر مکعب آب در مخزن سد زاینده رود ذخیره شده که نسبت به میانگین بلند مدت ۵۶ درصد کمتر است.

خلیل دادخواه افزود: از دهم خرداد، چهار مرحله جاری سازی آب در نواحی خشک زاینده رود در بازه‌ای ۹۰ روزه و با هدف توزیع آب کشاورزی انجام شد.

وی که در شصت و نهمین جلسه کارگروه سازگاری با کم آبی استان سخن می‌گفت، اضافه کرد: بر اساس جدول مصارف و منابع آب لازم است در پایان شهریور سال جاری ۲۳۶ میلیون مترمکعب در سد زاینده رود ذخیره آب باقی بماند که با توجه به این موارد برای توزیع آب کشاورزی تا سقف حداکثر ۵۸ میلیون متر مکعب آب در دسترس وجود دارد.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با اشاره به ورود ۱۱ متر مکعب آب بر ثانیه به سد زاینده رود گفت: خروجی آب از این سد در حال حاضر ۸۴ متر مکعب بر ثانیه است.

دادخواه با اشاره به احجام رها سازی شده در مجموعه ورودی شبکه های آبیاری بیان کرد: تا کنون از سد چم آسمان ۳۸۵ میلیون متر مکعب آب رهاسازی شده که ۳۷۷ میلیون متر مکعب آن به طور خالص سهم کشاورزی بوده است.



استانداری اصفهان: بزرگترین نیروگاه خورشیدی جهان در ایران ساخته می‌شود

 استانداری اصفهان: بزرگترین نیروگاه خورشیدی جهان در ایران ساخته می‌شود
 روزنامه آرمان امروز / ۲ ساعت قبل
آرمان امروز : هند و چین هم‌اکنون دارندگان بزرگ‌ترین نیروگاه‌های خورشیدی جهان هستند؛ حالا ایران می‌خواهد با کلنگ‌زنی نیروگاه ۵۰۰۰ مگاواتی اصفهان، آن‌ها را کنار بزند. مدیر میز انرژی استانداری اصفهان ابراهیم کریمی گفت که کلنگ احداث نیروگاه خورشیدی ۵۰۰۰ مگاواتی به‌زودی به زمین خواهد خورد. این پروژه برق حدود ۱۰ درصد مردم ایران را [ ]

آرمان امروز : هند و چین هم‌اکنون دارندگان بزرگ‌ترین نیروگاه‌های خورشیدی جهان هستند؛ حالا ایران می‌خواهد با کلنگ‌زنی نیروگاه ۵۰۰۰ مگاواتی اصفهان، آن‌ها را کنار بزند.

مدیر میز انرژی استانداری اصفهان ابراهیم کریمی گفت که کلنگ احداث نیروگاه خورشیدی ۵۰۰۰ مگاواتی به‌زودی به زمین خواهد خورد. این پروژه برق حدود ۱۰ درصد مردم ایران را در ماه تأمین می‌کند.

استاندار اصفهان می‌گوید این نیروگاه «بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی جهان» خواهد بود. این رتبه هم‌اکنون در دستان هند است.

مرکز پژوهش‌های مجلس در تازه‌ترین مطالعات خود میزان ناترازی برق در پیک تابستان امسال را حدود ۱۳/۶ هزار مگاوات برآورد کرد. این یعنی با ورود برق این ابرنیروگاه به شبکه، خاموشی‌ها نصف خواهد شد.

ابَرنیروگاه خورشیدی ایران با سرمایه‌گذاری ۲/۸ میلیارددلاری بخش خصوصی در قالب دو بسته ۲۰۰۰ مگاواتی و یک بسته ۱۰۰۰ مگاواتی در پهنه‌ای ۶۰۰۰ هکتاری در کوهپایه اصفهان روی زمین می‌رود.



ملت ایران در برابر فشار و تهدید آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند

 ملت ایران در برابر فشار و تهدید آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند
 خبرگزاری مهر / ۳ ساعت قبل
لید: یاسوج- مسئول جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت:ملت ایران در برابر فشار و تهدید آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، ستار هدایت‌خواه شامگاه چهارشنبه در صد و هفتاد و دومین تجمع مردم یاسوج، با قدردانی از حضور مردم در مراسم‌های اربعین اظهار کرد: از همه مبلغین، مداحان، رسانه‌ها، صداوسیمای استان و نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی که برای برگزاری باشکوه این مراسم‌ها تلاش کردند، قدردانی می‌کنم.

وی با اشاره به جایگاه فرهنگ دینی و ضرورت توجه به سبک زندگی اسلامی افزود: اگر در جامعه‌ای سفره‌های رنگین و رفاه ظاهری فراوان باشد اما دین و معنویت در آن جامعه کم‌رنگ شود، باید نسبت به آینده آن جامعه نگران بود.

آزادگان و رزمندگان؛ سرمایه‌های عزت ایران

مسئول جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان گفت: اگر امروز قدرت، عزت و استقلالی داریم، حاصل مجاهدت رزمندگان و آزادگانی است که در سخت‌ترین میدان‌ها ایستادگی کردند.

هدایت‌خواه ادامه داد: در میدان جنگ جهانی نیز بسیاری از ملت‌ها و جریان‌های مقاومت از مجاهدان ایرانی الگو گرفته‌اند و این نشان‌دهنده اثرگذاری مقاومت ملت ایران در منطقه و جهان است

وی با اشاره به اظهارات برخی مسئولان سابق آمریکایی درباره دشواری جنگ با ایران تصریح کرد: دشمنان اعتراف کرده‌اند که در جنگ‌های مختلف خسته شده‌اند، اما آنچه در میدان نبرد با ایران تجربه کردند، از سخت‌ترین ضرباتی بوده که در تاریخ خود متحمل شده‌اند.

آمریکا و انگلیس همواره به دنبال سلطه بر ایران بودند

هدایت‌خواه با اشاره به کودتای ۲۸ مرداد و دخالت آمریکا و انگلیس در تحولات سیاسی ایران گفت: دخالت آمریکا در امور ایران موضوعی مربوط به امروز و دیروز نیست، بلکه پیش از انقلاب اسلامی نیز این کشور همواره به دنبال سلطه بر ایران و بازگرداندن ساختار وابسته به کشور بود.

وی افزود: در دوران پهلوی، تصمیم‌های اساسی کشور در بسیاری از موارد بدون اراده ملت ایران و تحت تأثیر قدرت‌های خارجی اتخاذ می‌شد و این مسئله اوج تحقیر و وابستگی کشور بود.

مسئول جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: حتی اگر ایرانی باشیم و مسلمان و شیعه هم نباشیم، خاطرات آن دوران برایمان قابل توجه است؛ اینکه بیگانه در کشور مسلط باشد و مردم در خانه و سرزمین خود احساس عزت و استقلال نکنند، قابل پذیرش نیست.

امروز آمریکا باید از صحنه مقابله با ایران حذف شود

هدایت‌خواه با بیان اینکه انقلاب اسلامی به تحقیر تاریخی ملت ایران پایان داد، گفت: امروز به برکت انقلاب اسلامی و مجاهدت امام خمینی(ره)، شهدا و مردم، ایران اسلامی با قدرت در برابر آمریکا ایستاده است.

وی افزود: در گذشته می‌گفتیم باید فکری برای حذف رژیم صهیونیستی از صحنه مقابله با ملت ایران کرد، اما امروز شرایط به جایی رسیده است که باید برای حذف آمریکا از این صحنه فکر کنیم.

هدایت‌خواه با تأکید بر اینکه جنایت‌ها و خیانت‌های آمریکا بی‌پاسخ نخواهد ماند، تصریح کرد: آمریکای جنایتکار باید پاسخ جنایت‌ها و خیانت‌های خود را دریافت کند و ملت ایران نشان داده است که در برابر تهدید و فشار عقب‌نشینی نخواهد کرد.

ملت ایران در میدان ایستاده است

وی با اشاره به فشارهای اقتصادی و تحریم‌ها گفت: ملت ایران در سال‌های گذشته با کمبودها و مشکلات مختلف مواجه بوده، اما در برابر فشار دشمن ایستاده است.

هدایت‌خواه افزود: در شرایطی که جنگ و فشار اقتصادی می‌تواند کشورهای مختلف را تحت تأثیر قرار دهد، ملت ایران با وجود همه مشکلات همچنان در میدان ایستاده و از آرمان‌های خود دفاع می‌کند.

مسئول جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: قرار گرفتن ایران در برابر مجموعه‌ای از قدرت‌های سیاسی، نظامی و اقتصادی جهان و ایستادگی ملت، خود یک اتفاق بزرگ و نشانه‌ای از اراده و عنایت الهی است.

حفظ اخلاق و معنویت، مطالبه جدی جامعه است

هدایت‌خواه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت توجه به اخلاق و معنویت در جامعه گفت: برای حاکمیت اخلاق و معنویت در جامعه اسلامی، شهیدان بسیاری تقدیم شده و مبارزات فراوانی صورت گرفته است.

وی با انتقاد از گسترش برخی ناهنجاری‌های فرهنگی و اخلاقی ادامه داد: نباید نسبت به مسائل اخلاقی و دینی بی‌تفاوت باشیم و لازم است جامعه نسبت به آسیب‌هایی که اخلاق و معنویت را تهدید می‌کند، حساسیت داشته باشد.

هدایت‌خواه خاطرنشان کرد: تغییرات فرهنگی و فاصله گرفتن از ارزش‌های دینی معمولاً یکباره اتفاق نمی‌افتد، بلکه ممکن است به تدریج و گام‌به‌گام شکل بگیرد؛ بنابراین باید نسبت به این روند هوشیار بود.

وی با اشاره به واقعه عاشورا گفت: کسانی که در برابر امام حسین(ع) ایستادند، الزاماً افرادی با پیشینه و ظاهر مشخص نبودند؛ بسیاری از آنان خود را مسلمان می‌دانستند. بنابراین جامعه باید همواره مراقب باشد تا در مسیر انحراف قرار نگیرد.

مسئول جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در پایان تأکید کرد: باید نسبت به مسائل فرهنگی، اخلاقی و اجتماعی دغدغه‌مند باشیم و اجازه ندهیم آسیب‌هایی که با ارزش‌های دینی و اخلاقی جامعه در تضاد است، به یک امر عادی تبدیل شود. کد مطلب 6921852



احتمال شنیده شدن صدای انفجار در لردگان و حومه

 احتمال شنیده شدن صدای انفجار در لردگان و حومه
 خبرگزاری دانشجو / ۳ ساعت قبل
روابط عمومی سپاه ناحیه لردگان از احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل شده در شهرستان لردگان و حومه خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی سپاه ناحيه لردگان از احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل شده در شهرستان لردگان و حومه خبر داد.

 

این انفجارات پنجشنبه ٢٩ مرداد ماه ساعت ٨:٠٠ الی ١٢:٠٠  انجام می شود و جای نگرانی برای مردم عزیز نخواهد بود.



 عکس: نایب‌قهرمانی جوانان فرنگی‌کار ایران در جهان

عکس: نایب‌قهرمانی جوانان فرنگی‌کار ایران در جهان

تیم ملی کشتی فرنگی جوانان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان در اسلواکی، با کسب یک مدال طلا و چهار مدال برنز، عنوان نایب‌قهرمانی را به دست آورد.

 افزایش همزمان قیمت دلار و سکه

افزایش همزمان قیمت دلار و سکه

روز چهارشنبه بازار ارز و طلا شاهد افزایش قیمت‌ بودند. قیمت دلار با 2هزار تومان افزایش نسبت به ‌روز سه‌شنبه در رقم 186هزار تومان قرار گرفت و اکثر قطعات طلایی در بالاترین سطوح قیمتی سه ماه اخیر معامله شدند. در این روز، رمزارز تتر بخش قابل‌توجهی از کاهش‌های قیمتی دو هفته اخیر خود را پس گرفت و در محدوده 189هزار تومان نوسان کرد.

 متن کامل طرح مقابله با نفوذ بیگانگان / از منع گفتگو با رسانه‌های خارجی تا محدودیت در همکاری‌های علمی / تولید اثر فرهنگی برخلاف دستاوردهای انقلاب، جریمه دارد

متن کامل طرح مقابله با نفوذ بیگانگان / از منع گفتگو با رسانه‌های خارجی تا محدودیت در همکاری‌های علمی / تولید اثر فرهنگی برخلاف دستاوردهای انقلاب، جریمه دارد

متن کامل گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خصوص طرح مقابله با نفوذ بیگانگان منتشر شد.

 کاربرد هوش مصنوعی در معادن برزیل

کاربرد هوش مصنوعی در معادن برزیل

برزیل، به‌ویژه در صنعت سنگ آهن، به یکی از نمونه‌های مهم استفاده از هوش مصنوعی در معدن‌کاری تبدیل شده است. شرکت‌های معدنی این کشور، از جمله واله، از هوش مصنوعی برای افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها، بهبود ایمنی و کنترل بهتر کیفیت محصول استفاده می‌کنند. این تحول برای بازار سنگ آهن اهمیت زیادی دارد، زیرا مستقیما بر حجم تولید قابل فروش و سهم محصولات با عیار و کیفیت بالاتر اثر می‌گذارد.

 سفارت ایران در تونس شهروندان خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد

سفارت ایران در تونس شهروندان خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد

سفارت ایران در تونس با انتشار پستی در صفحه خود در ایکس، با معرفی رتبه‌های برتر کشورمان در زمینه‌های مختلف پزشکی و درمانی در سطح جهان و پیشرفت‌های بدست آمده در حوزه سلامت و بهداشت، بیماران خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد.

 ققنوس نفت برمی‌خیزد

ققنوس نفت برمی‌خیزد

آرمان امروز : آسیب‌های واردشده به بخشی از زیرساخت‌های صنعت نفت و گاز در جریان جنگ تحمیلی سوم، حدود ۲۳۰ میلیون مترمکعب در روز از ظرفیت تولید گاز کشور را از مدار خارج کرد؛ رخدادی که می‌توانست تأمین پایدار انرژی کشور را با چالشی جدی مواجه کند. این گزارش، روایت تلاش‌های گسترده صنعت نفت برای [ ]

 انحراف عملکرد صندوق ملی مسکن زیر ذره‌بین دیوان محاسبات

انحراف عملکرد صندوق ملی مسکن زیر ذره‌بین دیوان محاسبات

دیوان محاسبات کشور در خصوص انحراف عملکرد صندوق ملی مسکن از مأموریت‌های قانونی هشدار داد

 گزارش وزارت خزانه داری آمریکا از رکورد تاریخی بدهی واشنگتن/ بدهی آمریکا از ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

گزارش وزارت خزانه داری آمریکا از رکورد تاریخی بدهی واشنگتن/ بدهی آمریکا از ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

اقتصادنیوز: وزارت خزانه‌داری آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که کل بدهی ایالات متحده برای اولین بار از ۴۰ تریلیون دلار فراتر رفته است و این امر هشدارهای جدیدی را درباره بحران مالی قریب‌الوقوع ایجاد کرده است.