قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۰۲

یوم‌العباس زنجان؛ باشکوه و عزتمندانه پاسخی کوبنده به دشمنان اسلام

زنجان- اجتماع عظیم یوم‌العباس امسال در حالی با جلوه‌هایی کم‌نظیر از شور حسینی، وحدت مردمی و استکبارستیزی در زنجان برگزار شد که این عزاداری بی نظیر پاسخی کوبنده به دشمنان مکتب حسینی است.
 یوم‌العباس زنجان؛ باشکوه و عزتمندانه پاسخی کوبنده به دشمنان اسلام



۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

افزایش اعتبارات طرح ارتقای محور ابهر- قیدار

ابوالفضل سلیمانی به آخرین وضعیت پروژه ارتقاء محور ابهر ـ قیدار اشاره کرد وافزود: این محور یکی از مسیرهای مهم استان زنجان است و با توجه به افزایش حوادث و تصادفات در آن، موضوع ارتقاء ایمنی آن بصورت جدی در کمیسیون ایمنی استان بررسی شد.

وی اظهار داشت: عملیات راهسازی زمان‌بر و هزینه‌بر است و طی سال‌های اخیر نیز طرح‌های عمرانی با محدودیت‌های اعتباری مواجه بودند که از این رو، در کنار برنامه‌های بلندمدت برای ارتقاء محور، اقدامات کوتاه‌مدت و فوری برای کاهش حوادث و افزایش ایمنی تردد نیز پیش‌بینی شده است.

معاون مهندسی و ساخت اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در کمیسیون ایمنی استان، مقرر شده است نقاط پرحادثه محور ابهر ـ قیدار با همکاری اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، معاونت راهسازی و پلیس راه شناسایی شود و متناسب با شرایط هر نقطه، اقدامات فوری و کوتاه‌مدت برای کنترل و کاهش تصادفات انجام گیرد.

سلیمانی با اشاره به روند اجرای طرح ارتقاء این محور، افزود: پروژه ارتقاء محور ابهر ـ قیدار از سال ۱۴۰۱ دارای ردیف اعتباری و عملیات اجرایی آن در ورودی‌ شهرهای ابهر و قیدار در قالب دو پروژه پیمان سپاری شده است.

وی گفت: در بخش مربوط به سمت قیدار، حدود ۱۰ کیلومتر از عملیات اجرایی تکمیل و با مشارکت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان به بهره‌برداری رسیده است و در سمت ابهر نیز عملیات اجرایی در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود امسال عملیات اجرایی این بخش تا حدود کیلومتر ۷ تکمیل و آماده بهره‌برداری شود.

معاون مهندسی و ساخت اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان، گفت: بر این اساس، از مجموع ۵۶ کیلومتر محور ابهر ـ قیدار، حدود ۱۷ کیلومتر در دو بخش مختلف تکمیل شده یا در آستانه تکمیل و بهره‌برداری قرار دارد.

سلیمانی، با اشاره به ادامه عملیات در سمت قیدار گفت: پس از قطعه ۱۰ کیلومتری اجرا شده، یک قطعه حدود هشت کیلومتری نیز در ادامه مسیر در حال اجرای عملیات روسازی است.

وی اضافه کرد: این قطعه هم‌اکنون در مرحله آماده‌سازی برای اجرای آسفالت قرار دارد و در صورت تامین و تخصیص به‌ موقع اعتبار، عملیات آسفالت آن نیز انجام خواهد شد.

معاون مهندسی و ساخت اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان، با اشاره به پیگیری‌های انجام‌ شده برای افزایش اعتبار پروژه گفت: با توجه به اهمیت محور ابهر ـ قیدار و ضرورت تسریع در اجرای عملیات، پیگیری‌های استاندار زنجان، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و نماینده منطقه موجب افزایش قابل توجه اعتبار این پروژه شده است.

سلیمانی ادامه داد: اعتبار پروژه که ابتدای اخذ مجوز «ماده ۲۳ » حدود پنج میلیارد تومان بود، امسال به ۳۴۰ میلیارد تومان افزایش یافته که خوشبختانه افزایش اعتبار، ظرفیت مناسبی برای شتاب‌بخشی به عملیات اجرایی ایجاد کرده اما با توجه به حجم عملیات و نیازهای پروژه، تداوم تخصیص اعتبارات در زمان مناسب همچنان از الزامات پیشرفت طرح است.

وی گفت: در صورت تخصیص به‌ موقع اعتبارات مصوب و بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته دو قطعه در دست اجرا، طی سال جاری و سال آینده به سرعت تکمیل خواهد شد.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان، گفت: یکی از قطعات مهم پروژه از سمت ابهر تا محدوده سد کینه‌ورس و قطعه دیگر از سمت قیدار تا روستای دو تپه تعریف شده است.

سلیمانی افزود: مجموع طول این دو قطعه حدود ۳۶ کیلومتر بوده و عملیات اجرایی آنها در قالب پروژه‌های پیمان‌سپاری‌شده در حال انجام است.

وی با بیان اینکه نصب تجهیزات ایمنی می‌تواند در کوتاه‌مدت به افزایش ایمنی تردد کمک کند، گفت: اداره‌کل راه و شهرسازی آمادگی دارد با همکاری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان و پلیس راه، از ظرفیت پیمانکاران پروژه برای اجرای اقدامات ایمنی استفاده کند.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان از رانندگان خواست تا زمان تکمیل عملیات عمرانی با رعایت قوانین و سرعت مطمئن، همکاری لازم را برای کاهش حوادث در این محور داشته باشند.




 ورشکسته شدن پلتفروم فروش طلا با 200 هزار کاربر!
۲۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

ورشکسته شدن پلتفروم فروش طلا با 200 هزار کاربر!

سرهنگ خالقی معاون پلیس فتا اعلام کرد: «یک پلتفرم فروش آنلاین طلا با دویست هزار کاربر ورشکسته شد. علت آن نیز خالی فروشی بود.» جزئیات بیشتر را می‌بینید و می‌شن...

 تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت
۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت

وزیر امور خارجه لبنان با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن مدعی شد که ادامه حضور سفیر ایران در بیروت با یک تصمیم حاکمیتی و قطعی در تعارض است و بازگشت روابط به مسیر طبیعی را منوط به پایان مداخله تهران و تمکین به مقررات دیپلماتیک دانست.

 حال‌وهوای بازار مسکن در چند قدمی پایتخت | با حداقل 500 میلیون تومان پول رهن، وارد بازار اجاره شوید+جدول
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

حال‌وهوای بازار مسکن در چند قدمی پایتخت | با حداقل 500 میلیون تومان پول رهن، وارد بازار اجاره شوید+جدول

اقتصادنیوز: بررسی بازار رهن و اجاره اندیشه نشان می‌دهد رهن آپارتمان‌های ۶۰ تا ۷۰ متری دوخوابه بسته به فاز، سن بنا و امکانات، از حدود 500میلیون تومان تا ۹۰۰ میلیون تومان متغیر است.

 درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد

اقتصادنیوز: پس از گذشت پنج ماه از آغاز جنگ میان آمریکا و ایران، نشانه‌های آینده امنیت خلیج فارس در حال آشکار شدن است. رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری بر اساس ترتیباتی که هم‌اکنون میان عمان و ایران در حال مذاکره است، از سر گرفته شده؛ ترتیباتی که بر اساس قواعد جدید، نقش مستمر تهران در تنگه هرمز را به رسمیت می‌شناسد.

 قیمت طلا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز با افزایش 13 دلاری نسبت به روز گذشته، 4515 (چهار هزار و پانصد و پانزده) دلار نرخ‌گذاری شد.

 افزایش قیمت بنزین، نقدینگی را از بازار سهام به سمت طلا و دلار می‌برد؟ | گلوانی: افزایش محدود قیمت بنزین عایدی چندانی ندارد زیرا...
۳۳ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

افزایش قیمت بنزین، نقدینگی را از بازار سهام به سمت طلا و دلار می‌برد؟ | گلوانی: افزایش محدود قیمت بنزین عایدی چندانی ندارد زیرا...

اقتصادنیوز: یک کارشناس اقتصادی می‌گوید: درست است که افزایش قیمت بنزین در کوتاه‌مدت یک شوک تورمی محسوب می‌شود، اما همه بازارها تا حدودی می‌توانند این شوک تورمی را جذب کنند.