قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۴/۰۶

بهسازی جاده‌های لرستان برای اربعین و مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب - تسنیم

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان گفت:لرستان به استقبال تردد زائران اربعین با جاده‌های ایمن‌تر می‌رود.
 بهسازی جاده‌های لرستان برای اربعین و مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب - تسنیم



۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

روایت ویدیویی از مراسم چهلم تدفین رهبر شهید در شهرکرد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مردم شهرکرد موج ۱۷۳حماسه حضور خود را با شعار کشوری «هم عهدیم تا صبح ظهور» از سه‌راه سینما آغاز کردند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

مسیر راهپیمایی تا امامزاده دوخاتون ادامه پیدا کرد و مراسم چهلم تدوین و تشییع رهبر شهید را در این مکان مقدس آغاز کردند.

در ادامه حتما بخوانید از چهارمحال تا تهران؛ آخرین شب چشم‌انتظاری برای وداع با رهبر جان‌فدا

هنگام پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران ارادت خود را اینگونه ابراز کردند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

در ادامه این مراسم ندای «حیدر حیدر » مردم غیور شهرکرد به آسمان رسید تا به رهبر شهیدشان نشان دهند چقدر عاشقانه ادامه دهنده راه ایشان هستند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

اما شعار انتقام هیچ گاه از زبان این مردم نمی‌افتد و در مراسم اربعین تدفین رهبر شهید با پرچم‌های سرخ خونخواهی شعار انتقام سردادند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

دختران این سرزمین شیرزنان آینده ایران هستند که از کودکی درس زندگی را مشق می‌کنند و اینگونه دم از اقتدار، صداقت و صلابت رهبر شهید انقلاب می‌زنند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

 

شهادت امام حسن عسکری علیه السلام سبب شد تا این جلسه به عطر اهل بیت تبرک شود و دل‌های مردم شهرکرد بی‌واسطه به سامرا و کربلا پر بزنند و اینگونه عرض ارادت کنند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

مگر می‌شود شیعه باشی و شب جمعه یادی از یوسف زهرا آن امام غایب منتظر نکنی، مردم شهرکرد خوب رسم عاشقی را آموخته‌اند و شب جمعه اینگونه برای فرج مولایشان دعا کردند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری سخنران این برنامه در خصوص قدرت، عظمت و حماسه آفرینی ملت ایران سخن گفت.

امام جمعه شهرکرد در مراسم اربعین تدفین رهبر شهید بیان کرد: حق چیزی است که اگر یک انسان مقتدر به آن بی‌اعتنایی کند خداوند متعال او را ضعیف و خوار می‌کند.

 

وی ادامه داد: ملت ایران حق محض را به برکت انقلاب اسلامی در دستان خود گرفت و از آن حفاظت کرد که به دنبال این حفاظت و وفاداری خداوند به او عزت و احترام داد. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

فاطمی اظهار کرد: ملت ایران روزگاری از کوچکترین و حقیرترین وابستگان آمریکا بود و آمریکا به ایران به عنوان خیلی خلوت خود نگاه می‌کرد اما به واسطه نگهداری حق به یک ابرقدرت تبدیل شد.

 

استقامت ایران را به ضرب‌المثل مقاومت معروف کرد 

 

وی بیان کرد: شهامت، پایمردی، مقاومت و استقامت ملت ایران در برابر ابرقدرت تاریخ چنان اسم و رسمی برای آنها ایجاد کرد که به عنوان ضرب‌المثل و الگوی شجاعت و مقاومت شناخته شدند.

 

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه خداوند به ملت ایران اقتدار، عذت و شوکت داد، گفت: ملت ایران از اول تا آخرشان قدرتمند هستند، نفر اولشان رهبرشان بود که به اوج نفوذ کلام و قدرت در سطح کلان رسید و با کلام خودش دل مستضعفان را شاد می‌کرد. 

 

وی افزود: دنیایی از ادب و معرفت در وصیتنامه رهبر انقلاب نهفته بود، ایشان دستور دادند تا در گوشه‌ای از تربت امام رضا علیه السلام دفن شوند تا دین خود را ادا کند.

 

امام جمعه شهرکرد ادامه داد: در این شهر دینی هر هفته به امامزادگان دوخاتون برای تجدید پیمان می‌آییم چراکه ملت ایران و مسئولان راه را شناخته‌اند و راهی جز این راه نیست.

 

فاطمی با بیان اینکه مردم ایران دست در دست علما حرکت کردند و همه باید این را بدانند، گفت: ما سیاستمداران و مردانی را که به میهنمان خدمت کردند را تکریم می‌کنیم که در قرن معاصر سیاستمداری بهتر از دکتر مصدق نداشتیم که زمانی که رزم‌آرا نخست‌وزیری که مانع ملی شدن نفت بود، کشته شد گفت مانع برداشته شد لایحه ملی شدن صنعت نفت در روز آخر سال تصویب شد.

 

مسئولان می‌دانند اگر وفادار نباشد حمایت مردم را نخواهند داشت

 

وی افزود: خادمان ملت وفادارند و می‌دانند اگه خدشه‌ای به اصل موضوع وارد شود مردم از آن‌ها دفاع نمی‌کنند و داستان کودتا و دستگیری دکتر مصدق مجدد تکرار خواهد شد. 

 

فاطمی در پایان گفت: وحدت و حمایت همگانی توصیه همیشگی رهبر شهید بود که باید مورد توجه مردم و مسئولان باشد. 


۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

شبکه‌سازی مردمی راهبرد اصلی مقابله با جنگ ترکیبی دشمن است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رودسر، سردار عباس بایرامی رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس شامگاه پنج شنبه در مراسم اربعین رهبر شهید انقلاب در مسجد شهدای رودسر، با اشاره به شرایط کنونی کشور اظهار کرد: امروز در ایام اربعین، با شرایطی مواجه هستیم که دشمن یک جنگ ترکیبی چندلایه، پیچیده و برنامه‌ریزی‌شده را علیه جمهوری اسلامی طراحی کرده و در این مسیر تلاش کرده است قدرت‌های مختلف جهان را نیز با خود همراه کند.

وی با تشریح برنامه‌های دشمن علیه ملت ایران افزود: دشمن در حالی که در برخی عرصه‌ها ناچار به عقب‌نشینی شده است، اکنون چند امید را دنبال می‌کند که یکی از مهم‌ترین آنها، ایجاد فشار در داخل کشور و رساندن مردم به نقطه‌ای است که از فشارهای اقتصادی، مشکلات و ناامیدی به نقطه جوش برسند و در برابر نظام قرار گیرند.

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با بیان اینکه دشمن با فشارهای اقتصادی سنگین، محدود کردن مسیرهای تجاری و ایجاد اختلال در بازار داخلی و همچنین انتشار اخبار و اظهارات خاص، تلاش می‌کند فضای روانی جامعه را تحت تأثیر قرار دهد و مردم را نسبت به آینده کشور ناامید کند، تصریح کرد: بخش قابل توجهی از این اقدامات، جنگ روانی است و دشمن تلاش می‌کند با ایجاد محاصره اقتصادی و روانی، دستاوردهای بیش از چهار دهه گذشته را تحت تأثیر قرار دهد؛ اما تجربه این سال‌ها نشان داده اگر به نیروهای داخلی و ظرفیت‌های جمهوری اسلامی اعتماد کنیم، می‌توانیم از این شرایط عبور کرده و دشمن را به نقطه ناامیدی برسانیم.

شبکه‌سازی؛ یکی از مهم‌ترین راهبردهای مقابله با دشمن

بایرامی با اشاره به سیره امام حسن عسکری(ع) بیان کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات آن حضرت، شبکه‌سازی در سخت‌ترین شرایط سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و اعتقادی بود و نظام جمهوری اسلامی نیز باید از این تجربه برای شرایط امروز استفاده کند، امام حسن عسکری(ع) در اوج فشار، محاصره و محدودیت توانست شبکه‌ای از نیروهای شیعه ایجاد کند و همین شبکه‌سازی باعث شد جریان امامت و تشیع در شرایط دشوار نیز استمرار پیدا کند.

وی با اشاره به عملکرد رهبر شهید انقلاب در زمینه شبکه‌سازی گفت: رهبر شهید انقلاب در دوران خدمتشان با وجود مشغله‌های فراوان، ارتباط مستمری با اقشار مختلف جامعه از جمله شاعران، نویسندگان، فعالان قرآنی، دانشجویان، دانش‌آموزان، سیاسیون و بانوان برقرار کرده بودند و این ارتباط‌ها بر پایه اصولی بود که نظام اسلامی برای تقویت آن به آنها نیاز داشت، شبکه‌سازی راهبردی، یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که می‌تواند مجموعه ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی کشور را به یک جریان منسجم تبدیل کند.

تشییع رهبر شهید در عراق جلوه‌ای از عمق پیوند ملت‌ها بود

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حضور گسترده مردم عراق در مراسم تشییع رهبر شهید گفت: یکی از فعالان رسانه‌ای که سال‌ها در کشورهای مختلف از جمله اروپا و آفریقا فعالیت کرده بود، تشییع رهبر شهید در عراق را یکی از ویژه‌ترین تجربه‌های کاری خود عنوان کرده و به گفته این فعال رسانه‌ای، حجم ابراز احساسات مردم عراق در این مراسم به حدی گسترده بود که توصیف آن با کلمات دشوار است و حتی رسانه‌ها نیز نتوانستند این شکوه را به‌طور کامل منعکس کنند.

به گفته بایرامی، مردم عراق تا چند دهه قبل در جریان جنگ تحمیلی، به‌واسطه حکومت غاصب وقت این کشور در برابر ایران قرار گرفتند و هشت سال با ملت ایران جنگیدند، اما امروز همان مردم در مراسم تشییع رهبر شهید چنین حضور و ابراز محبتی نشان می‌دهند و این اتفاق، نتیجه یک شبکه‌سازی عمیق و راهبردی در طول سال‌هاست.

وی با بیان اینکه چنین پیوندی محدود به عراق نیست، افزود: اگر پیکر رهبر شهید برای تشییع به کشورهای دیگری مانند پاکستان، هند یا برخی کشورهای اروپایی می‌رفت، می‌توانستیم جلوه‌های مشابهی از این ارتباط اجتماعی و فرهنگی را مشاهده کنیم.

جنگ شناختی و رسانه‌ای، بخش مهم‌تر نبرد امروز است

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با اشاره به تحولات پس از شهادت رهبر شهید بیان کرد: دشمن تصور نمی‌کرد پس از این حادثه، چنین موجی از همبستگی و انسجام در جامعه شکل بگیرد و به همین دلیل بخشی از واکنش‌های آنان نشان‌دهنده شکست محاسباتشان بود.

بایرامی با تاکید بر اینکه بخشی از جنگی که امروز علیه ایران جریان دارد، جنگ نظامی و استفاده از موشک، پهپاد و جنگ الکترونیک است، اما بخش مهم‌تر نبرد در عرصه شناختی و رسانه‌ای در جریان است و نباید از این بخش غفلت کنیم، گفت: هر حلقومی که در جامعه سخن از اختلاف و تفرقه بگوید، در عمل به تقویت جبهه دشمن کمک می‌کند و باید مراقب بود اختلاف‌افکنی به ابزار دشمن برای تضعیف وحدت ملی تبدیل نشود.

حضور مردم در میدان؛ مهم‌ترین ظرفیت تربیتی کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور مردم در صحنه‌های مختلف اظهار کرد: مهم‌ترین مزیت حضور مردم در میدان، تنها بُعد سیاسی یا اجتماعی آن نیست، بلکه ظرفیت تربیتی آن اهمیت بیشتری دارد.

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با بیان اینکه در سال‌های اخیر بارها درباره نسل جدید و فاصله گرفتن آنها از برخی اصول و ارزش‌های انقلاب اسلامی صحبت شده است، اما وقتی همین نسل در میدان حاضر می‌شود و با شعارهایی مانند «لبیک یا خامنه‌ای» حضور خود را نشان می‌دهد، مشخص می‌شود که ظرفیت تربیتی جامعه همچنان زنده است، افزود: یکی از وظایف اصلی جامعه، خانواده، مدرسه، دانشگاه و حوزه‌های علمیه، تربیت صحیح نسل جدید است و حضور مردم در این مقاطع می‌تواند به‌عنوان یک فرصت تربیتی بزرگ مورد استفاده قرار گیرد.

بایرامی با اشاره به فشارهای دوران امام حسن عسکری(ع) اظهار کرد: فشار شدید حکومت وقت بر آن حضرت به این دلیل بود که حاکمان می‌دانستند مسئله مهدویت و ظهور منجی، ظرفیت بزرگی برای ایجاد تحول در جامعه اسلامی دارد.

به گفته وی، امروز نیز برخی مقامات رژیم صهیونیستی در اظهارات خود تلاش کرده‌اند مقابله با جمهوری اسلامی را در چارچوب جلوگیری از ظهور حضرت مهدی(عج) تبیین کنند و این نشان می‌دهد موضوع مهدویت و انتظار، در تحلیل دشمنان نیز جایگاه ویژه‌ای دارد.

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با اشاره به باور منجی‌گرایی در ادیان و مکاتب مختلف بیان کرد: انتظار منجی در میان ادیان مختلف وجود دارد، اما در مکتب تشیع این اعتقاد با دلایل و مستندات روشن و با معرفی دقیق حضرت مهدی(عج) دنبال می‌شود.

وی با اشاره به تحلیلی درباره ظرفیت‌های شیعه گفت: برخی تحلیلگران معتقدند شیعه از دو بال «انتظار» و «شهادت» برخوردار است؛ انتظاری که جامعه را در حالت آمادگی و حرکت نگه می‌دارد و فرهنگ شهادت که مردم را در میدان حاضر می‌کند.

انتهای پیام/  


۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مراسم اربعین رهبر شهید در یاسوج برگزار شد تصاویر - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، آیین بزرگداشت اربعین امام مجاهد شهید، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی حسینی خامنه‌ای  با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده‌های معظم شهدا، علما، روحانیون، مسئولان، رزمندگان، جوانان و ارادتمندان مکتب مقاومت، در گلزار مطهر شهدای یاسوج برگزار شد.

این مراسم با شعار محوری با تو در عهدیم تا صبح ظهور، جلوه‌ای از تجدید میثاق مردم مؤمن و انقلابی استان کهگیلویه و بویراحمد با آرمان‌های امام شهید، شهدا و مسیر پرافتخار مقاومت بود.

گلزار مطهر شهدای یاسوج در این آیین، میزبان مردمی بود که با حضور در جوار تربت پاک شهیدان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب، بر تداوم راه ولایت، ایستادگی در برابر دشمنان و صیانت از ارزش‌های اسلامی و انقلابی تأکید کردند

مردم ولایت‌مدار یاسوج و دیگر مناطق استان با حضور در این مراسم، بار دیگر نشان دادند که پیوند آنان با ولایت و فرهنگ شهادت، پیوندی عمیق، تاریخی و ناگسستنی است؛ پیوندی که در شعار محوری این مراسم نیز به روشنی تبلور یافته است. 

انتهای پیام/  




 عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم

گزارش تسنیم از بیست و چهارمین یادواره 23 شهید روستای پیل نور.

 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.

 میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه میلان علاقه خود به جذب اندریک، مهاجم جوان رئال مادرید، را به باشگاه اسپانیایی اعلام کرده و شرایط انتقال قرضی این بازیکن را زیر نظر دارد. به گزارش فوتبالی، با این حال، موضع فعلی رئال مادرید روشن است یعنی باشگاه در مقطع فعلی اجازه جدایی اندریک را نمی‌دهد. اندریک در تابستان ۲۰۲۴ از پالمیراس به رئال مادرید پیوست و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال برزیل وارد سانتیاگو برنابئو شد. با این حال، مسیر او در مادرید آن‌طور که انتظار می‌رفت سریع پیش نرفت. رقابت ب ...,میلان,رئال مادرید,نقل و انتقالات,اندریک,پیشنهاد سردبیر

 ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال

براساس اعلام سخنگوی سازمان لیگ فوتبال، استقلال در دیدار برابر پرسپولیس که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود، ۹۰ درصد ظرفیت استادیوم را در اختیار خواهد داشت.

 مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!

خبر انتقال مهدی طارمی به الوصل، بحث داغ هواداران این تیم در شبکه اجتماعی ایکس شده و کاربران اماراتی دیدگاه‌های متفاوتی درباره سن، کیفیت فنی و توانایی‌های رهبری مهاجم ایرانی مطرح کرده‌اند.

 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.