قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۳/۱۳

روزشمار هفته احیای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در خراسان رضوی اعلام شد - تسنیم

روزشمار هفته احیای امربه‌معروف با شعار امر به معروف و نهی از منکر، ایران حسینی، اقتدار جهانی اعلام شد.
 روزشمار هفته احیای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در خراسان رضوی اعلام شد - تسنیم



۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

تاریکی در بجستان؛ قطع برق، تهدیدی برای حیات بیماران وابسته به اکسیژن - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجستان،در حالیکه مدیریت مصرف انرژی و تأمین پایدار برق از چالش‌های اصلی حوزه انرژی در کشور است، در شهرستان بجستان، برنامه‌ریزی‌های اخیر برای قطع جریان برق، ابعاد انسانی و حیاتی بحث را به سطحی نگران‌کننده رسانده است.

در روزهای اخیر، قطع روزانه و دو ساعته جریان برق در بجستان، فراتر از یک اختلال در روند زندگی روزمره، به یک «زنگ خطر جدی» برای گروه‌های آسیب‌پذیر، به‌ویژه بیماران مبتلا به بیماری‌های تنفسی و افرادی که برای بقا به دستگاه‌های اکسیژن‌ساز خانگی وابسته هستند، تبدیل شده است.

نفس‌های در خطر؛ فراتر از یک خاموشی ساده

منابع محلی و خانواده‌های دارای بیمار در این شهرستان، از وضعیت بحرانی خود حکایت دارند. به گفته این منابع، با هر بار قطع برق، دستگاه‌های حیاتی بیماران از کار می‌افتاده و این موضوع منجر به اضطراب شدید و حتی حملات تنفسی در بیماران می‌شود. در واقع، در تاریکیِ ناشی از این خاموشی‌ها، تنها روشنایی شهر نیست که قطع می‌شود، بلکه زنجیره حیات بیماران حساس نیز با تهدید مستقیم مرگ مواجه شده است.

ضرورت بازنگری در مدیریت بحران

این وضعیت، پرسش‌های جدی را در مورد پروتکل‌های مدیریت بحران در اداره برق منطقه و نحوه برنامه‌ریزی برای گروه‌های آسیب‌پذیر مطرح کرده است. با توجه به اینکه این خاموشی‌ها به صورت «برنامه‌ریزی‌شده» انجام می‌شود، این پرسش به‌شدت مطرح است که چرا در این برنامه‌ریزی‌ها، اولویت با خانه‌های دارای بیماران تحت مراقبت‌های ویژه لحاظ نشده است؟

درخواست از مسئولان؛از مدیریت مصرف تا مدیریت جان انسان‌ها

از مسئولان محلی، فرمانداری شهرستان و به‌ویژه مدیریت اداره برق منطقه درخواست می‌شود، پیش از آنکه این چالش‌های فنی به «فجایع انسانی» منجر شود، به سرعت مداخلاتی را در دستور کار قرار دهند. راهکارهایی نظیر شناسایی خانه‌های دارای بیمار و ایجاد اولویت در تامین برق یا تأمین منابع پشتیبان (مانند ژنراتورهای اضطراری) برای این خانه‌ها، می‌تواند مانع از وقوع فاجعه‌ای ناخواسته شود.

امروز در بجستان، بیماران نه از نوسانات دما، که از «قطع شدن جریان زندگی» در لحظات خاموشی هراسان هستند.

گزارش از مرضیه شریفیان

انتهای پیام/282  


۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ردیف تسهیلات اشتغال برای خواف و رشتخوار اختصاص یابد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خواف، امیر توکلی‌رودی، نماینده مردم شهرستان خواف و رشتخوار در مجلس در جلسه شورای اداری شهرستان رشتخوار ضمن خیرمقدم به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهار کرد: با جدیت و ارادتی که به وزارتخانه دارم، امیدواریم حضور مقام عالی وزارت در دو شهرستان خواف و رشتخوار منشا خیر و برکت باشد و سعی کردیم متناسب با شرایط خاص کشور، مطالبات خود را به‌صورت حق و قابل اجرا مطرح کنیم.

وی افزود: شهرستان رشتخوار در استان خراسان رضوی با وجود محرومیت، خلاقیت را به همراه آورده و در پروژه‌هایی که موضوع کارآفرینی مطرح است، ظرفیت و بلوغ قابل دفاعی در این شهرستان وجود دارد.

توکلی‌رودی تصریح کرد: خواسته ما این است که یک ردیف تسهیلات برای دو شهرستان خواف و رشتخوار اختصاص داده شود تا طرح‌های مشخصی با هدف ایجاد اشتغال، رونق کسب‌وکار و توانمندسازی مردم اجرا شود.

نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس افزود: یکی دیگر از مطالبات ما تعیین تکلیف وضعیت بیمه تکمیلی رانندگان این دو شهرستان است که انتظار داریم در این زمینه مساعدت لازم صورت گیرد.

وی تصریح کرد: گوهر‌تراشی با توجه به شاخصه سنگ‌های زینتی و قیمتی در شهرستان رشتخوار راه‌اندازی شده است و خواسته ما این است که دو دستگاه سنگ‌تراشی برای مرکز فنی و حرفه‌ای این شهرستان در نظر گرفته شود.

توکلی‌رودی خطاب به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: پروژه فولاد نیشابور با پیشرفت افزون بر 80 درصدی، در صورت پیگیری و تمرکز، نزدیک به 500 شغل مستقیم ایجاد خواهد کرد.

نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس در پایان خواستار حمایت از حوزه بهزیستی شد و گفت: فهرست تجهیزات مورد نیاز بهزیستی شهرستان خواف و رشتخوار تهیه شده است و درخواست داریم با مساعدت وزیر، زمینه تخصیص این تجهیزات فراهم شود.

شایان ذکر است، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی صبح امروز جمعه 30 مردادماه به دعوت امیر توکلی‌رودی، نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی، به این دو شهرستان سفر کرد.

انتهای پیام/282/.  


۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

منطقه آزاد دوغارون موتور محرک تجارت ایران با افغانستان است - تسنیم

استانها

محمدرضا مودودی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی دوغارون در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از تایباد، با تشریح ظرفیت‌های تجاری و ترانزیتی این منطقه اظهار کرد: دوغارون با سهم 60 درصدی از تجارت ایران با افغانستان، به یکی از محورهای اصلی تجارت خارجی و پیشران‌های اقتصادی شرق کشور تبدیل شده است.

وی افزود: سالانه نزدیک به 2.2 میلیون تن کالا از مسیر دوغارون ترانزیت می‌شود که ارزش آن حدود پنج میلیارد دلار برآورد می‌شود؛ ظرفیتی که جایگاه این منطقه را در شبکه تجارت و ترانزیت کشور نشان می‌دهد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد دوغارون با اشاره به میانگین 650 دلاری ارزش هر تن کالای صادراتی از این مرز گفت: این رقم در مقایسه با میانگین حدود 350 دلاری صادرات کشور، نشان‌دهنده ظرفیت دوغارون برای صادرات کالاهای با ارزش افزوده بالاتر است.

مودودی، ظرفیت‌های معدنی و کشاورزی افغانستان را فرصتی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی دانست و تصریح کرد: دوغارون می‌تواند با جذب مواد اولیه، ایجاد و توسعه واحدهای فرآوری و تکمیل زنجیره ارزش، زمینه صادرات مجدد محصولات با ارزش افزوده بیشتر را فراهم کند.

وی همچنین بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های مرزی، تجاری و سرمایه‌گذاری تأکید کرد و گفت: هم‌افزایی میان سازمان منطقه آزاد، گمرک، دستگاه‌های اجرایی، نهادهای امنیتی و فعالان اقتصادی می‌تواند روند تجارت، سرمایه‌گذاری و اشتغال‌زایی در منطقه را تسهیل و شتاب بخشد.

انتهای پیام/282  




 کپلر: تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده‌اند
۴ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

کپلر: تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده‌اند

«کپلر» اعلام کرد که طی روز گذشته تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده اند.

 چطور بدون شنبه یک‌شنبه شدن سه رنگ را در استایلمان به کار ببریم؟ - چی بپوشم
۱۶ دقیقه قبل / سایت چی بپوشم

چطور بدون شنبه یک‌شنبه شدن سه رنگ را در استایلمان به کار ببریم؟ - چی بپوشم

گاهی یک استایل شیک فقط به انتخاب لباس‌های زیبا نیاز ندارد. قانون سه رنگ، یکی از ساده‌ترین ترفندها برای رسیدن به تعادل است.

 گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی / ساختار فعلی بیمه پاسخگوی بازار کار نیست
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی / ساختار فعلی بیمه پاسخگوی بازار کار نیست

دبیر هیات امنای سازمان تأمین اجتماعی و صندوق‌های تابعه با اشاره به تغییرات گسترده در بازار کار و گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی (فریلنسر)، گفت: ساختار فعلی نظام بیمه‌های اجتماعی کشور پاسخگوی واقعیت‌های جدید بازار کار نیست و لازم است الگوهای پوشش بیمه‌ای متناسب با این تحولات بازطراحی شود.

 ارزیابی تاثیرات جنگ رمضان بر بازارهای مالی آمریکا
۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد معاصر

ارزیابی تاثیرات جنگ رمضان بر بازارهای مالی آمریکا

جنگ رمضان و انسداد تنگه هرمز، اقتصاد آمریکا را برخلاف برآوردهای اولیه با رکود فوری مواجه نکرد اما شوکی عمیق‌تر و پایدارتر در حوزه تورم، بازار بدهی و سیاست پو...

 اثر افزایش قیمت بنزین بر بازار خودرو و بورس | الیاس کردی: شوک اولیه افزایش را می‌توان با داریی‌های دلاری جبران کرد زیرا...
۲۷ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

اثر افزایش قیمت بنزین بر بازار خودرو و بورس | الیاس کردی: شوک اولیه افزایش را می‌توان با داریی‌های دلاری جبران کرد زیرا...

اقتصادنیوز: یک تحلیل‌گر بازار سرمایه گفت: «اگر افزایش قیمت محدود باشد، افزایش قیمت‌ها و تورم نیز محدود خواهد بود. اگر افزایش قیمت شدید باشد، اثر اولیه آن بسیار زیاد خواهد بود. اما اگر افزایش قیمت تدریجی باشد، اثر اولیه آن محدود خواهد بود و باید دید اثر ثانویه آن به کجا می‌رسد و در چه نقطه‌ای متوقف می‌شود.»

 سود خالص ولپارس به ۵۲۰ میلیارد ریال رسید
۱ ساعت قبل / سایت صدای بورس

سود خالص ولپارس به ۵۲۰ میلیارد ریال رسید

شرکت لیزینگ پارسیان با نماد «ولپارس» در گزارش مالی ۶ ماهه منتهی به ۳۱ تیر ۱۴۰۵، از رشد ۱۵ درصدی سود خالص نسبت به دوره مشابه سال قبل خبر داد.