قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۳/۳۰

الموسوی: رابطه ایران-عراق مبتنی بر عقیده، اسلام و سرنوشت مشترک است - تسنیم

امام جمعه بغداد از موضع اصولی ایران در ارتباط با لبنان تقدیر و روابط تهران-بغداد را بسیار مهم توصیف کرد.
 الموسوی: رابطه ایران-عراق مبتنی بر عقیده، اسلام و سرنوشت مشترک است - تسنیم



۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

حمله پهپادی به دو منطقه‌ در جنوب لبنان

به گزارش برنا و به نقل از المیادین، ارتش رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب، مناطق «علی الطاهر» و «المنصوری» در جنوب لبنان را هدف حملات پهپادی خود قرار داد.

این تجاوزات اسراییلی در حالی انجام گرفته که تاکنون پنج دور از مذاکرات میان تل آویو و بیروت با میانجی گری آمریکا برگزار شده است.

انتهای پیام/


۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

در پی سیاست خصمانه فشار حداکثری/ آمریکا ۱۰ فرد را به بهانه ارتباط با حزب الله تحریم کرد

به گزارش برنا، وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی مدعی شد: امروز دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، ۱۰ فرد را که بخشی از شبکه‌ای مسئول انتقال پول نقد به حزب‌الله هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

این نهاد جنگ اقتصادی آمریکا ادعا کرد: این شبکه از حاملان پول نقدی استفاده می‌کند که با پرواز‌های تجاری میان لبنان، ترکیه، امارات متحده عربی و ایران سفر می‌کنند تا مبالغی بالغ بر صد‌ها میلیون دلار را جابه‌جا کنند.

وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد: دفتر کنترل دارایی‌های خارجی همچنین حزب‌الله را به دلیل ارتباط با ایران، بار دیگر در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا سال‌هاست از ابزار‌های تحریم‌های مالی و اقتصادی که به اذعان رسانه‌های آمریکایی، کارایی خود را از دست داده‌اند، علیه کشور‌ها و گروه‌هایی که همسو با سیاست‌ها و اهداف واشنگتن نیستند، استفاده می‌کند. واشنگتن، افراد، نهاد‌ها و شرکت‌های مختلف در جهان را به بهانه‌های مختلف از جمله تهدیدکردن امنیت ملی یا مرتبط با فعالیت‌های غیرقانونی خود و متحدانش همواره تحت تحریم‌ها قرار داده است.

رئیس جمهوری آمریکا ۱۹ اوت برابر با ۲۸ مرداد ماه در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود با تکرار لفاظی‌هایش و درحالیکه در میانه مذاکرات به ایران تجاوز کرده است، ادعا کرد: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.

ترامپ که به شدت به دلیل پیامد‌های تجاوز علیه ایران تحت فشار افکار عمومی مردم آمریکا و کنگره در آستانه انتخابات میاندوره‌ای قرار دارد، مدعی شد: بنابراین، امروز خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم! این یک جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.

انتهای پیام/


۷ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

خدمات سلامت ایران به اتباع، فراتر از حمایت‌های بین‌المللی است

قباد مرادی در نشست با معاون بهداشت مدیران و کارشناسان بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، با بیان اینکه «ما دیده‌بان نظام سلامت هستیم»، اظهار کرد: خدمات سلامت به اتباع بیگانه در کشور به‌صورت رایگان ارائه می‌شود و با توجه به هزینه‌های سنگین این خدمات، پیگیر اجرای طرحی هستیم تا هر فرد هنگام ورود به کشور، تحت پوشش بیمه قرار گیرد و هزینه خدمات سلامت خود را از مسیر بیمه تأمین کند.

وی با اشاره به خدمات بسیار با ارزش ارائه شده به اتباع، تاکید کرد: بخش قابل توجهی از منابع نظام سلامت کشور برای ارائه خدمات به اتباع هزینه می‌شود و کمک‌های بین المللی بخش کوچکی از خدمات را پوشش می‌دهد و با وجود محدودیت‌ها، تلاش شده است هیچ فردی، به‌ویژه در حوزه واکسیناسیون، از دریافت خدمات محروم نشود.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد واکسن‌های ارائه‌شده در برخی برنامه‌های ایمن‌سازی به اتباع اختصاص می‌یابد و سیاست نظام سلامت این است که حتی یک نفر نیز از دریافت واکسن محروم نماند.

وی افزود: بخشی از موارد بیماری‌های واگیر از جمله سل، تب کریمه کنگو و مالاریا نیز در میان اتباع خارجی مشاهده می‌شود که ضرورت توجه جدی به سلامت این جمعیت را دوچندان می‌کند.

مرادی با تأکید بر اهمیت برنامه واکسیناسیون در نظام سلامت، خاطرنشان کرد: عادلانه‌ترین خدمتی که پس از انقلاب اسلامی در حوزه سلامت ارائه شده، واکسیناسیون است؛ حذف سرخک و سرخجه را می‌توان یکی از بهترین دستاورد‌های نظام سلامت دانست. خوشبختانه در سیستان و بلوچستان با پدیده جدی واکسن‌هراسی مواجه نیستیم و حساسیت و همکاری نیرو‌های بهداشتی استان در کنترل و پیشگیری از فلج اطفال بسیار مطلوب است.

وی همچنین بر ضرورت حرکت نظام سلامت به سمت حذف هپاتیت C تأکید کرد و درباره حیوان‌گزیدگی‌ها گفت: حدود ۷۰ درصد موارد حیوان‌گزیدگی مربوط به حیوانات خانگی است و باید با آموزش و افزایش آگاهی خانواده‌ها، اقدامات پیشگیرانه در این زمینه تقویت شود.

۱۰۰ درصد مراکز خدمات جامع سلامت روستایی تحت پوشش دانشگاه دارای پزشک هستند

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این نشست با اشاره به ارائه خدمات سلامت به اتباع اظهار کرد: در اردوگاه الغدیر زاهدان به‌طور متوسط روزانه حدود هزار نفر از اتباع طردشده حضور دارند و با وجود اینکه اعتبار اختصاصی برای ارائه خدمات به اتباع در اختیار دانشگاه نیست، خدمات بهداشتی و درمانی مورد نیاز آنان ارائه می‌شود که هزینه‌های قابل توجهی را به نظام سلامت تحمیل می‌کند.

 سید محمود فاطمی همچنین با اشاره به وضعیت شبکه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در حال حاضر ۱۰۰ درصد مراکز خدمات جامع سلامت روستایی تحت پوشش دانشگاه دارای پزشک هستند که این ظرفیت نقش مهمی در ارائه خدمات عادلانه و دسترسی جمعیت به مراقبت‌های اولیه سلامت دارد.

انتهای پیام/


۸ ساعت قبل / سایت تابناک

کشف بیش از ۱۷ تن انواع موادمخدر در ۴۸ ساعت گذشته

به گزارش تابناک، سردار احمدرضا رادان تأکید کرد: حاصل این عملیات شبانه روزی، کشف ۱۷ تن و ۷۰۰ کیلوگرم انواع موادمخدر، ۷۸۶ هزار لیتر سوخت قاچاق، ۴۳۰ قبضه انواع سلاح و دستگیری تعداد زیادی از مجرمان در این حوزه‌ها بود.

وی افزود: کشف ۱۷ تن و ۷۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در یک بازه ۴۸ ساعته، یک رکورد عملیاتی قابل توجه است؛ حاصل رصد شبانه روزی شبکه های قاچاق، اقدامات هوشمندانه در محورهای مواصلاتی و انهدام کارگاه‌های تولید و دپوی مواد بود که این مقدار مواد، اگر به دست مصرف کننده می رسید، می توانست جان هزاران جوان را نشانه بگیرد و خانواده های زیادی را درگیر کند.

فرمانده کل انتظامی کشور درباره کشف سوخت و سلاح هم گفت: در حوزه سوخت، ۷۸۶ هزار لیتر انواع فرآورده نفتی قاچاق کشف و توقیف شد. این حجم سوخت، بیت المال است که در شبکه‌های قاچاق در حال خارج شدن از چرخه قانونی بود و با ورود به بازار آزاد، هم به اقتصاد کشور آسیب می زد و هم یارانه را هدف قرار می داد که بحمدالله در این حوزه هم همکاران پر تلاشم، اقدامات ارزشمندی داشتند.

سردار رادان در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: در حوزه مبارزه با قاچاقچیان سلاح غیر مجاز نیز ۴۳۰ قبضه انواع سلاح شامل ۱۱۸ قبضه سلاح جنگی و ۳۱۲ قبضه سلاح شکاری کشف شد. 

بنابر اعلام پلیس، وی گفت: سلاح جنگی، ابزار اصلی باندهای مسلح، سارقان و مخلان امنیت است؛ خارج کردن این حجم سلاح از چرخه جرائم، یعنی کاهش ظرفیت خشونت در جامعه و امنیت بیشتر برای مردم.


۸ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

کشف بیش از ۱۷ تن موادمخدر و ۷۸۶ هزار لیتر سوخت قاچاق

دیدارنیوز: فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: در ۴۸ ساعت گذشته، پلیس با اجرای طرح‌های ارتقای امنیت در سطح کشور، همزمان در موضوعات دارای اولویت از جمله مبارزه با سوداگران مواد مخدر، قاچاقچیان سوخت و سلاح غیر مجاز و ... توفیقات خوبی حاصل کرد.

سردار احمدرضا رادان تأکید کرد: حاصل این عملیات شبانه روزی، کشف ۱۷ تن و ۷۰۰ کیلوگرم انواع موادمخدر، ۷۸۶ هزار لیتر سوخت قاچاق، ۴۳۰ قبضه انواع سلاح و دستگیری تعداد زیادی از مجرمان در این حوزه‌ها بود.

وی افزود: کشف ۱۷ تن و ۷۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در یک بازه ۴۸ ساعته، یک رکورد عملیاتی قابل توجه است؛ حاصل رصد شبانه روزی شبکه‌های قاچاق، اقدامات هوشمندانه در محور‌های مواصلاتی و انهدام کارگاه‌های تولید و دپوی مواد بود که این مقدار مواد، اگر به دست مصرف کننده می‌رسید، می‌توانست جان هزاران جوان را نشانه بگیرد و خانواده‌های زیادی را درگیر کند.

فرمانده کل انتظامی کشور درباره کشف سوخت و سلاح هم گفت: در حوزه سوخت، ۷۸۶ هزار لیتر انواع فرآورده نفتی قاچاق کشف و توقیف شد. این حجم سوخت، بیت المال است که در شبکه‌های قاچاق در حال خارج شدن از چرخه قانونی بود و با ورود به بازار آزاد، هم به اقتصاد کشور آسیب می‌زد و هم یارانه را هدف قرار می‌داد که بحمدالله در این حوزه هم همکاران پر تلاشم، اقدامات ارزشمندی داشتند.

سردار رادان در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: در حوزه مبارزه با قاچاقچیان سلاح غیر مجاز نیز ۴۳۰ قبضه انواع سلاح شامل ۱۱۸ قبضه سلاح جنگی و ۳۱۲ قبضه سلاح شکاری کشف شد. 

بنابر اعلام پلیس، وی گفت: سلاح جنگی، ابزار اصلی باند‌های مسلح، سارقان و مخلان امنیت است؛ خارج کردن این حجم سلاح از چرخه جرائم، یعنی کاهش ظرفیت خشونت در جامعه و امنیت بیشتر برای مردم.