قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۰۱

دیوار بیرو!

شماره یک تیم‌ملی باز هم در جام‌جهانی درخشید.
 دیوار بیرو!



۱۹ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

شوک بزرگ به تراکتور؛ بیرانوند سرباز شد - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تحولات پیرامون علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تراکتور، طی ۲۴ ساعت گذشته با سرعتی باورنکردنی پیش رفته و حالا این پرونده وارد مرحله‌ای شده که می‌تواند به جدایی سنگربان ملی‌پوش از جمع سرخ‌پوشان تبریزی منجر شود.

به گزارش ورزش سه، ماجرا از شب گذشته آغاز شد. جایی که اخبار و شایعاتی درباره احتمال قرار گرفتن نام علیرضا بیرانوند در فهرست تیم ملی امید برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا منتشر شد. حضور بیرانوند در این رقابت‌ها از آن جهت اهمیت داشت که بر اساس قانون سرباز قهرمان، کسب یکی از سه مدال طلا، نقره یا برنز می‌توانست شرایط ویژه‌ای برای معافیت بازیکنان از خدمت سربازی ایجاد کند.

با این حال، این سناریو خیلی زود منتفی شد. کمتر از ۱۲ ساعت پس از انتشار شایعات، مشخص شد نام بیرانوند در فهرست اولیه بازیکنان بزرگسال تیم امید برای بازی‌های آسیایی ناگویا ثبت و رجیستر نشده است. در واقع، دو بازیکن بزرگسال از تراکتور و یک بازیکن بزرگسال از استقلال در فهرست ثبت‌شده قرار دارند، اما نام بیرانوند در میان آنها دیده نمی‌شود. 

اما در شرایطی که به نظر می‌رسید ماجرای ناگویا به پایان رسیده، خبر بزرگ‌تر از راه رسید. خبری که می‌تواند آینده حرفه‌ای بیرانوند را به شکل جدی تغییر دهد.

سردار زاهدی، معاون سازمان نظام وظیفه عمومی، اعلام کرده است که علیرضا بیرانوند از مهرماه ۱۴۰۵ مشمول خدمت سربازی خواهد شد و دیگر امکان همراهی تراکتور را نخواهد داشت.

این اعلام در حالی صورت گرفته که طی هفته‌های گذشته، مواضع متفاوتی درباره وضعیت تحصیلی و نظام وظیفه بیرانوند مطرح شده بود. مسئولان دانشگاه آزاد پیش‌تر درباره پایان تحصیل او صحبت کرده بودند و همین مسئله یکی از محورهای اصلی بحث درباره زمان مشمول شدن این بازیکن بود.

از سوی دیگر، باشگاه تراکتور تا همین اواخر موضعی کاملاً متفاوت داشت. حجت کریمی، مدیرعامل این باشگاه، در نشست خبری خود با اشاره مستقیم به شایعات سربازی بیرانوند اعلام کرده بود که این دروازه‌بان فعلاً مشمول نیست و در خدمت تراکتور خواهد بود و از هواداران خواسته بود نگران این موضوع نباشند. 

حالا اما اظهارات معاون سازمان نظام وظیفه عمومی، معادلات را تغییر داده است. بر اساس این اعلام، بیرانوند از مهرماه سال ۱۴۰۵ باید دوران خدمت خود را آغاز کند و در صورت اجرای این تصمیم، ادامه حضور او در تراکتور با مانع قانونی روبه‌رو خواهد شد. مقصد احتمالی او نیز می‌تواند یکی از تیم‌های نظامی، از جمله فجر شهید سپاسی یا ملوان بندرانزلی باشد.

به این ترتیب، داستانی که شب گذشته با شایعه حضور بیرانوند در تیم امید و احتمال استفاده از قانون سرباز قهرمان آغاز شده بود، تنها چند ساعت بعد با اعلام رسمی درباره مشمول شدن او وارد مرحله‌ای کاملاً متفاوت شد. مرحله‌ای که حالا آینده یکی از مهم‌ترین بازیکنان تراکتور را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.

اکنون باید منتظر واکنش علیرضا بیرانوند، باشگاه تراکتور و همچنین فدراسیون فوتبال ماند. چرا که اعلام معاون سازمان نظام وظیفه عمومی، در صورت نهایی و اجرایی شدن، می‌تواند به معنای پایان حضور بیرانوند در تراکتور از مهرماه باشد.


۱۹ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

امیرآبادی:تاجرنیا سر استقلال منت نگذارد و برود! - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مهدی امیرآبادی در گفت‌وگو با تسنیم، درباره عملکرد تیم فوتبال استقلال در دو هفته ابتدایی لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: سهراب بختیاری‌زاده تیم خوب، جوان و یکدستی دارد و دیگر سراغی از بازیکن «منم منم» داخل تیم نیست. در سال‌های اخیر گفتند گروهی در استقلال باند تشکیل داده بودند که از نظر ما چسب زخم هم نبودند!

وی افزود: درست است که پنجره نقل‌وانتقالات باشگاه بسته است، ولی می‌توانند از بازیکنان پایه استفاده کنند که کمک حال تیم باشند. استقلال در لیگ نخبگان آسیا هم حضور دارد و مصدومیت ممکن است سراغ بازیکنان بیاید، بنابراین باید از بازیکنان آینده‌دار استفاده کرد. خیلی از بازیکنان از رده پایه به تیم‌های دیگر رفتند و سپس میلیاردی هزینه کردند که آنها را برگردانند. بهتر است همین حالا به فکر بازیکنان رده پایه باشند و با آنها قرارداد چند ساله ببندند. 

بازیکن پیشین تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: خوشبختانه استقلال تیم یکدستی دارد و خوب هم نتیجه گرفته است، ولی متاسفانه امسال هم از مدیریت ضربه خورده است. مدیریتی که شو مَن بازی در می‌آورد. تکلیف میزبانی استقلال در آسیا را مشخص نکردند تا AFC بگوید که خودش تعیین می‌کنم. کسانی که در باشگاه استقلال حضور دارند، مدعی هستند همه چی را درست می‌کنند. چه زمانی قرار است درست شود؟ آقایان فقط سفر خارج از کشور می‌روند و به کارهای باشگاه رسیدگی نمی‌کنند. از این مسئله فقط استقلال و هوادارانش ضربه می‌خورند.

امیرآبادی با اشاره به بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالات استقلال تصریح کرد: چرا الکی به هواداران قول دادید که پنجره باز می‌شود؟ چرا با افکار مردم بازی می‌کنید؟ بر سر تعیین محل میزبانی استقلال تعلل کردید و حالا نمی‌توانید AFC را فریب بدهید. به دروغ گفتند وکلا قول باز شدن پنجره را داده‌اند، در صورتی که مشخص بود پنجره باز نمی‌شود. علی تاجرنیا گفته اگر امروز از استقلال برود خوشحال می‌شود تا اینکه فردا برود. آقا برو، چرا رها نمی‌کنید؟ سر استقلالِ بزرگ منت می‌گذارید؟ شما با استقلال به اینجا رسیدید، حالا منت می‌گذارید؟ 

وی در خصوص تقابل استقلال با سپاهان در هفته سوم لیگ برتر که یکشنبه برگزار خواهد شد، گفت: بازی سپاهان برابر تراکتور تبریز را دیدم، آنها به نسبت تراکتور بهتر بازی کردند و حریف‌شان فقط از موقعیت‌ها استقاده کرد. سپاهان و استقلال هر سال مدعی قهرمانی هستند. بازی‌های هفته سوم اهمیت زیادی دارد و هر تیمی بتواند امتیاز جمع کند در پایان فصل به دردش می‌خورد. همین امتیازها اختلاف تیم‌ها را در پایان فصل مشخص می‌کند. 


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود

پایگاه خبری فوتبالی- ماجرای سربازی علیرضا بیرانوند وارد فاز جدیدی شده است.

به گزارش فوتبالی، ماجرای خدمت سربازی علیرضا بیرانوند تبدیل به یک سریال طولانی شده که هر از گاهی، قسمت جدیدی از آن منتشر می‌شود.

ماجرا از اظهار نظر عباس لشکری مسئول ورزش دانشگاه آزاد شروع شد که حدود یکماه قبل در مصاحبه خود گفته بود بیرانوند فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد است و در حال حاضر نه دانشجوی دکتری و نه فارغ‌التحصیل دکتری است. اظهارنظری که در ماجرای سربازی بیرانوند، صحبتهای بسیار مهم محسوب می‎شد.

18 مرداد، حجت کریمی مدیرعامل باشگاه تراکتور در مراسم معارفه جواد نکونام به عنوان سرمربی جدید این تیم، در پاسخ به اخبار منتشرشده درباره مشمول شدن دروازه‌بان ملی‌پوش تیمش مدعی شد که علی بیرو مشمول نیست و در کنار تراکتور خواهد بود.

در شرایطی که خیال هواداران تراکتور بابت وضعیت مهره کلیدی تیمشان راحت شده بود، صحبتهای امروز معاون نظام وظیفه عمومی، حکم یک شوک را برای تیم پرطرفدار تبریزی داشته است.

سایتهای خبری از قول سردار زاهدی نوشته‌اند که علیرضا بیرانوند از مهرماه ۱۴۰۵ سرباز خواهد شد و دیگر امکان بازی برای تراکتور را نخواهد داشت و باید تا دو ماه دیگر خود را به سازمان نظام وظیفه معرفی کند.

طبیعتا علی بیرو در صورتی که بخواهد در لیگ برتر به فوتبالش ادامه دهد، باید به یکی از دو تیم ملوان یا فجر سپاسی منتقل شود که هنوز مقصد این دروازه‌بان سرشناس مشخص نشده است.




 راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی

دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در صورت وقوع یک اتفاق می‌تواند برای همیشه مشکل سربازی‌اش را حل کند.

 فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی
۱۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی

برنامه «سلام‌تهران» شبکه تهران با حضور کارشناسان داوری به بررسی قوانین جدیدی پرداخت که از فصل بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال ایران اجرایی شد.

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است
۲۳ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد

 پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است

بالا گرفتن فضایی که درباره وضعیت قرارداد یاسر آسانی و حضورش در مسابقات اخیر به راه افتاده، او در صفحه شخصی خود به حواشی واکنش نشان داد.

 خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست  حریف قدرتمندش شد. 

 روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت

تیم ملی والیبال ایران در نخستین مسابقه خود در تورنمنت چهار جانبه اوفا مغلوب روسیه میزبان این رقابت‌ها شد که در رتبه سوم جهان قرار دارد.